Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2004-08-02, 20:43 typy z stsa - proszę o opinie
Mam zamiar obstawic duży kupon z meczami od jutra do niedzieli w STSie. Proszę o opinie które z poniższych meczy zostawilibyście jako pewniejsze a które, z jakichś powodów skreślilibyście z kuponu:
Ech..
Witam
vayher ja mam pytanie do Ciebie, - co to znaczy DUŻY KUPON ?
Słuchaj, jako gracz, który chce z tego wyciągnąć jakieś profity, weź pod uwagę wszytskie możliwe okoliczności.
Lepiej zagrać na kuponie 2 - 3 zdarzenia, i puścić kilka kuponów, niż jeden na którtym 16 spotkań bedzie.
Pamietaj, im wiecej meczy tym większe prawdopodobieństwo błędu.
Jeden błąd z tych typów i twój duży kupon >> welcome to bin>>
Jak dobrze, że zagrałem podpórke pod Hammerby
Powodzenia.
A właśnie.
Pamietaj w tej grze nie ma pewnaków
Powodzenia.
Pzdr.
Maarcos
nie pisz pogrubioną czcionką przeczytaj regulamin a dopiero pozniej udzielaj sie w dyskusji (mod.sts_obstawki)
jak już bardzo chcesz wysłać ten kupon to możesz pomyśleć też o jakimś zakładzie systemowym...a co do meczy:
Cytat:
346 Atl.Madryt - OFK Belgrad (Intertoto-2 sp., w 1wszym 3:1)
może być podobna sytuacja jak w poprzedniej rundzie, atletico wygrało w belgradzie 3:1 i goście potrzebują wygrać aż 3:0 aby przejść dalej...więc stawiałbym x2
_________________ Come On Blackburn!! / The Glitterati - Do You Love Yourself..mój typ na rockowy przebój lata