Forum Pokerowe
Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Sponsorzy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Nasze Kupony I » Typy - Gulu
Typy - Gulu
Autor Wiadomość
gulu

FC Barca
   Junior

Pochwał: 1
Wysłany: 2004-06-26, 19:58   

Typy na Niedziele

Stabćk - Vĺlerenga typ x kurs 3,30 (valeranga dawno nie zremisowala wiec odwazylem sie na takie zagranie . Zagram progresywnie )

Czesi - Dania typ 1 kurs 2,00 8/10

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-26, 20:33   

No i do przerwy remis ale spotkanie nie wyglada najlepiej (podejrzewam ze bedzie czysty x i dogrywka)

djseba

Junior

Pochwał: 7
Wysłany: 2004-06-26, 20:36   

gulu napisał/a:
No i do przerwy remis ale spotkanie nie wyglada najlepiej (podejrzewam ze bedzie czysty x i dogrywka)

lepiej obstawiac ze padnie mniej niz 6 zoltych kartek !!! narazie sie tylko na anglii przejechalem ale wczoraj :
Francja - Grecja 4 zolte
a narazie Holandia... 1 zolta

pozdro

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-26, 20:39   

djseba napisał/a:
gulu napisał/a:

lepiej obstawiac ze padnie mniej niz 6 zoltych kartek !!! narazie sie tylko na anglii przejechalem ale wczoraj :
Francja - Grecja 4 zolte
a narazie Holandia... 1 zolta

pozdro

Ja gralem na zuty rozne tez dosc pewne ale wole wytypowac wynik meczu wiekrza satyswakcja :D D

djseba

Junior

Wysłany: 2004-06-26, 20:57   

gulu napisał/a:

Ja gralem na zuty rozne tez dosc pewne ale wole wytypowac wynik meczu wiekrza satyswakcja :D D

tak jak wczoraj FRancja - Grecja spodziuewales sie tego hehe

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-26, 21:01   

djseba napisał/a:
gulu napisał/a:

tak jak wczoraj FRancja - Grecja spodziuewales sie tego hehe

Wczoraj nie typowalem zutow roznych ale nie spodziewal bym sie ze bedzie 6 a takze ze Francja przegra :mrgreen:

djseba

Junior

Wysłany: 2004-06-26, 21:15   

czasami spojrz w rozne oferty a nei tylko te z netu!!!

http://www.profesjonal.com.pl/oferta/oferta2.html
www.totolotek.pl ------>spojrz co oni wymyslaja sa nawet ciekawe te ich wymysly z kosmosu ale coz trzeba cos grac!! :mrgreen:

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-26, 21:18   

djseba napisał/a:

www.totolotek.pl ------>spojrz co oni wymyslaja sa nawet ciekawe te ich wymysly z kosmosu ale coz trzeba cos grac!! :mrgreen:

Wiesz czasami buki sie myla no i trzeba to wykorzystywac jak sie da tylko . Wiesz jak gram przez neta od pewnego czasu to mi idzie lepiej niz u naszych z jednego malego powodu ze gram glownie single no i 10% nie zabieraja to jest na + pozdro

djseba

Junior

Wysłany: 2004-06-26, 21:21   

gulu napisał/a:
djseba napisał/a:

Wiesz czasami buki sie myla no i trzeba to wykorzystywac jak sie da tylko . Wiesz jak gram przez neta od pewnego czasu to mi idzie lepiej niz u naszych z jednego malego powodu ze gram glownie single no i 10% nie zabieraja to jest na + pozdro

NO to ale co do niektorych dyscyplin sportow to ja grywam w roznych kolekturach i czasami sa wyraznie rozne kursy meczow !!! wiec trzeba ogrywac buki po to sie urodzilismy!!!

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-26, 21:32   

Wiesz ja z regoly nie tykam meczow ktorych kurs jest nizszy niz 1,30 bo to sie nie oplaca .
Moimi ulubionymi kursami sa miedzy 1,5 - 2,0 . A po drugie najlepiej czuje sie w naszej rodzimej lidze :mrgreen:

djseba

Junior

Wysłany: 2004-06-26, 21:37   

gulu napisał/a:
Wiesz ja z regoly nie tykam meczow ktorych kurs jest nizszy niz 1,30 bo to sie nie oplaca .
Moimi ulubionymi kursami sa miedzy 1,5 - 2,0 . A po drugie najlepiej czuje sie w naszej rodzimej lidze :mrgreen:

masz racje hehe nasza jest the best !!!! dobra ja mykam na disco 3maj sie i sprawdzaj wyniki dobrze ja jutro sprawdze !!! zycze wysokich wygranych pozdro!!

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-26, 21:38   

Szwecja - Holandia typ 1x kurs 1,75 ( dla odwaznych proponowalbym 1) - Wynik w regolaminowym czasie gry 0:0 :mrgreen:

Typy 16
trafione 10
skutecznosc 62 %

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-26, 21:38   

djseba napisał/a:
gulu napisał/a:

masz racje hehe nasza jest the best !!!! dobra ja mykam na disco 3maj sie i sprawdzaj wyniki dobrze ja jutro sprawdze !!! zycze wysokich wygranych pozdro!!

Z gory dziekuje i tobie tez tego zycze pozdro

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-26, 22:07   

No jeszce 5 minutzostalo wiec mysle ze beda zuty karne :mrgreen:
no i stalo sie zuty karne roztrzygna kto wygra . Ja stawiam na Szwedow :mrgreen:

No i niestety a moze i lepiej Holandia 5-4 w karnych ( tylko dla pilkarzy polskich ciesze sie ze Holandia weszla do polfinalu :mrgreen: )

// Nie pisz postow pod rzad, edytuj poprzedni dopoki nikt nie odpowie !

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-27, 19:38   

Stabćk - Vĺlerenga typ x kurs 3,30 (valeranga dawno nie zremisowala wiec odwazylem sie na takie zagranie . Zagram progresywnie ) :? czyli teraz podwajam stawke i gram dalej na remis valerangi

Czesi - Dania typ 1 kurs 2,00 8/10 (3:0) :mrgreen:

Typy 18
trafione 11
skutecznosc 61%

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-28, 13:25   

Sprobuje cos z MLB wytypowac zobaczymy czy te typy beda trafne (statystyke bede odzielna prowadzil)

Atlanta Braves - Florida Marlins typ 2 kurs 1,73
Philadelphia Phillies - Montreal Expos typ 1 kurs 1,51
Kansas City Royals - Baltimore Orioles typ 2 kurs 1,80

Kazdy typ zagram singlem :D D

webqurt

Amator

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Wysłany: 2004-06-28, 17:27   

a co sadzisz o meczu Tampa Bay z Toronto postawilem na tampe ;]

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-28, 17:38   

webqurt napisał/a:

Ciezko ocenic ten mecz tampa ostatnio ograla dwukrotnie Floryde i obydwie przegraly ostatnio mecze tzn wczoraj ale mysle ze tampa powinna sobie poradzic 6/10 jak dla mnie bo to jest ciezka dyscyplina do przewidzenia pozdro i zycze wygranej

djseba

Junior

Wysłany: 2004-06-28, 18:08   

gulu napisał/a:
webqurt napisał/a:

Ciezko ocenic ten mecz tampa ostatnio ograla dwukrotnie Floryde i obydwie przegraly ostatnio mecze tzn wczoraj ale mysle ze tampa powinna sobie poradzic 6/10 jak dla mnie bo to jest ciezka dyscyplina do przewidzenia pozdro i zycze wygranej

ja rowniez ten mecz obstawilem na kuponie wic powinno wejsc!!! 9 z rzedu wygranych cos musi mowic o tym!! powinno wejsc dozo

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-28, 18:15   

djseba napisał/a:
gulu napisał/a:
webqurt napisał/a:

ja rowniez ten mecz obstawilem na kuponie wic powinno wejsc!!! 9 z rzedu wygranych cos musi mowic o tym!! powinno wejsc dozo

Raz gralem tylko na TB i sie przejechalem akurat no i wczoraj przegrala z Florida 4-11 a z drugiej strony Toronto to tez nie jest jakas mocna druzyna ale mimo wszystko wydaje mi sie ze Tampa wygra 8)

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-29, 15:40   

Atlanta Braves - Florida Marlins typ 2 kurs 1,73 :shock:
Philadelphia Phillies - Montreal Expos typ 1 kurs 1,51 :mrgreen:
Kansas City Royals - Baltimore Orioles typ 2 kurs 1,80 :mrgreen:

Calkiem niezle :D D
typy MLB 3
Trafine 2
skutecznosc 66%

Na dzisiaj podam cos ale troche pozniej bo musze to jeszcze przemyslec

TYPY NA DZISIAJ (MLB)

Atlanta Braves - Florida Marlins typ2 kurs 1.89 :D D
Pittsburgh Pirates - St Louis Cardinals typ2 kurs 1.60 :shock:
New York Yankees - Boston Red Sox typ1 kurs1.67 :D D

To by bylo chyba wszystko na dzisiejsza noc ale moze jeszcze cos dozuce po polnocy pozdrawiam 8)
typy MLB 6
trafione 4
skutecznosc 66%

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-30, 15:35   

Na dzisiaj jeszce raz
Pittsburgh Pirates - St Louis Cardinals typ 2 kurs 1,63 :shock: 6-5 no nie trzeci raz z zedu troche sie zdenerwowalem

reszte podam wieczorem
Ostatnio zmieniony przez gulu 2004-06-30, 20:19, w całości zmieniany 1 raz  

djseba

Junior

Wysłany: 2004-06-30, 16:42   

Mam dla ciebie propozycje!!!

powinnismy obstawiac razem MLB poniewaz tobie jak i mi nie wchodzi tylko po jednym meczu!! a gdybysmy razem korygowali i wyrzucali mecze bysmy mieli wieksza szanse na wygrana!! odpisz jak cos

gulu

FC Barca
   Junior

Wysłany: 2004-06-30, 16:46   

djseba napisał/a:

powinnismy obstawiac razem MLB poniewaz tobie jak i mi nie wchodzi tylko po jednym meczu!! a gdybysmy razem korygowali i wyrzucali mecze bysmy mieli wieksza szanse na wygrana!! odpisz jak cos

W sumie masz racje moze cos cos z tego wyjdzie mozemy sprobowac jak narazie widze dzisiaj na te chwile st Louis no i zastanawiam sie nad NYY wczoraj wygrali 11-3 no i jeszcze chodzi mi po glowie Oakland jak narazie to tyle

djseba

Junior

Wysłany: 2004-06-30, 16:49   

gulu napisał/a:
djseba napisał/a:

W sumie masz racje moze cos cos z tego wyjdzie mozemy sprobowac jak narazie widze dzisiaj na te chwile st Louis no i zastanawiam sie nad NYY wczoraj wygrali 11-3 no i jeszcze chodzi mi po glowie Oakland jak narazie to tyle

zobacz w moim poscie co dzisja postawilem !!

od jutra mozna razem zaczac obstawiac :arrowu:

razem razniej i szybciej mozna ograc buki

tylko gdzie bedziemy je umieszczac u ciebei czy u mnie jak chcesz mi to bez roznicy pozdro

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Nasze Kupony I » Typy - Gulu

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl