Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
No i do przerwy remis ale spotkanie nie wyglada najlepiej (podejrzewam ze bedzie czysty x i dogrywka)
lepiej obstawiac ze padnie mniej niz 6 zoltych kartek !!! narazie sie tylko na anglii przejechalem ale wczoraj :
Francja - Grecja 4 zolte
a narazie Holandia... 1 zolta
Wysłany: 2004-06-26, 20:39
djseba napisał/a:
gulu napisał/a:
No i do przerwy remis ale spotkanie nie wyglada najlepiej (podejrzewam ze bedzie czysty x i dogrywka)
lepiej obstawiac ze padnie mniej niz 6 zoltych kartek !!! narazie sie tylko na anglii przejechalem ale wczoraj :
Francja - Grecja 4 zolte
a narazie Holandia... 1 zolta
pozdro
Ja gralem na zuty rozne tez dosc pewne ale wole wytypowac wynik meczu wiekrza satyswakcja D
Wiesz czasami buki sie myla no i trzeba to wykorzystywac jak sie da tylko . Wiesz jak gram przez neta od pewnego czasu to mi idzie lepiej niz u naszych z jednego malego powodu ze gram glownie single no i 10% nie zabieraja to jest na + pozdro
Wiesz czasami buki sie myla no i trzeba to wykorzystywac jak sie da tylko . Wiesz jak gram przez neta od pewnego czasu to mi idzie lepiej niz u naszych z jednego malego powodu ze gram glownie single no i 10% nie zabieraja to jest na + pozdro
NO to ale co do niektorych dyscyplin sportow to ja grywam w roznych kolekturach i czasami sa wyraznie rozne kursy meczow !!! wiec trzeba ogrywac buki po to sie urodzilismy!!!
Wysłany: 2004-06-26, 21:32
Wiesz ja z regoly nie tykam meczow ktorych kurs jest nizszy niz 1,30 bo to sie nie oplaca .
Moimi ulubionymi kursami sa miedzy 1,5 - 2,0 . A po drugie najlepiej czuje sie w naszej rodzimej lidze
Wiesz ja z regoly nie tykam meczow ktorych kurs jest nizszy niz 1,30 bo to sie nie oplaca .
Moimi ulubionymi kursami sa miedzy 1,5 - 2,0 . A po drugie najlepiej czuje sie w naszej rodzimej lidze
masz racje hehe nasza jest the best !!!! dobra ja mykam na disco 3maj sie i sprawdzaj wyniki dobrze ja jutro sprawdze !!! zycze wysokich wygranych pozdro!!
Wysłany: 2004-06-26, 21:38
djseba napisał/a:
gulu napisał/a:
masz racje hehe nasza jest the best !!!! dobra ja mykam na disco 3maj sie i sprawdzaj wyniki dobrze ja jutro sprawdze !!! zycze wysokich wygranych pozdro!!
Wysłany: 2004-06-27, 19:38
Stabćk - Vĺlerenga typ x kurs 3,30 (valeranga dawno nie zremisowala wiec odwazylem sie na takie zagranie . Zagram progresywnie ) :? czyli teraz podwajam stawke i gram dalej na remis valerangi
Wysłany: 2004-06-28, 13:25
Sprobuje cos z MLB wytypowac zobaczymy czy te typy beda trafne (statystyke bede odzielna prowadzil)
Atlanta Braves - Florida Marlins typ 2 kurs 1,73
Philadelphia Phillies - Montreal Expos typ 1 kurs 1,51
Kansas City Royals - Baltimore Orioles typ 2 kurs 1,80
Wysłany: 2004-06-28, 17:38
webqurt napisał/a:
a co sadzisz o meczu Tampa Bay z Toronto postawilem na tampe ;]
Ciezko ocenic ten mecz tampa ostatnio ograla dwukrotnie Floryde i obydwie przegraly ostatnio mecze tzn wczoraj ale mysle ze tampa powinna sobie poradzic 6/10 jak dla mnie bo to jest ciezka dyscyplina do przewidzenia pozdro i zycze wygranej
Ciezko ocenic ten mecz tampa ostatnio ograla dwukrotnie Floryde i obydwie przegraly ostatnio mecze tzn wczoraj ale mysle ze tampa powinna sobie poradzic 6/10 jak dla mnie bo to jest ciezka dyscyplina do przewidzenia pozdro i zycze wygranej
ja rowniez ten mecz obstawilem na kuponie wic powinno wejsc!!! 9 z rzedu wygranych cos musi mowic o tym!! powinno wejsc dozo
Wysłany: 2004-06-28, 18:15
djseba napisał/a:
gulu napisał/a:
webqurt napisał/a:
ja rowniez ten mecz obstawilem na kuponie wic powinno wejsc!!! 9 z rzedu wygranych cos musi mowic o tym!! powinno wejsc dozo
Raz gralem tylko na TB i sie przejechalem akurat no i wczoraj przegrala z Florida 4-11 a z drugiej strony Toronto to tez nie jest jakas mocna druzyna ale mimo wszystko wydaje mi sie ze Tampa wygra 8)
Wysłany: 2004-06-29, 15:40
Atlanta Braves - Florida Marlins typ 2 kurs 1,73 :shock:
Philadelphia Phillies - Montreal Expos typ 1 kurs 1,51
Kansas City Royals - Baltimore Orioles typ 2 kurs 1,80
Calkiem niezle D
typy MLB 3
Trafine 2
skutecznosc 66%
Na dzisiaj podam cos ale troche pozniej bo musze to jeszcze przemyslec
TYPY NA DZISIAJ (MLB)
Atlanta Braves - Florida Marlins typ2 kurs 1.89 D
Pittsburgh Pirates - St Louis Cardinals typ2 kurs 1.60 :shock:
New York Yankees - Boston Red Sox typ1 kurs1.67 D
To by bylo chyba wszystko na dzisiejsza noc ale moze jeszcze cos dozuce po polnocy pozdrawiam 8)
typy MLB 6
trafione 4
skutecznosc 66%
powinnismy obstawiac razem MLB poniewaz tobie jak i mi nie wchodzi tylko po jednym meczu!! a gdybysmy razem korygowali i wyrzucali mecze bysmy mieli wieksza szanse na wygrana!! odpisz jak cos
Wysłany: 2004-06-30, 16:46
djseba napisał/a:
Mam dla ciebie propozycje!!!
powinnismy obstawiac razem MLB poniewaz tobie jak i mi nie wchodzi tylko po jednym meczu!! a gdybysmy razem korygowali i wyrzucali mecze bysmy mieli wieksza szanse na wygrana!! odpisz jak cos
W sumie masz racje moze cos cos z tego wyjdzie mozemy sprobowac jak narazie widze dzisiaj na te chwile st Louis no i zastanawiam sie nad NYY wczoraj wygrali 11-3 no i jeszcze chodzi mi po glowie Oakland jak narazie to tyle
W sumie masz racje moze cos cos z tego wyjdzie mozemy sprobowac jak narazie widze dzisiaj na te chwile st Louis no i zastanawiam sie nad NYY wczoraj wygrali 11-3 no i jeszcze chodzi mi po glowie Oakland jak narazie to tyle
zobacz w moim poscie co dzisja postawilem !!
od jutra mozna razem zaczac obstawiac :arrowu:
razem razniej i szybciej mozna ograc buki
tylko gdzie bedziemy je umieszczac u ciebei czy u mnie jak chcesz mi to bez roznicy pozdro