Forum Pokerowe
Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Sponsorzy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Nasze Kupony I » kuponiki by grabek
kuponiki by grabek
Autor Wiadomość
Grabek

Amator

Wysłany: 2004-08-07, 10:34   

Ostatecznie postanowiłem puscic wyżej wymieniony kupon,ale z podpórkami u Cracovi i Bayernu.W ten sposob troszke zwiększyly sie szanse powodzenia kuponu.

Koperek

Junior

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2004-08-07, 12:16   

I slusznie:)

sts_obstawki

guard %-)
   Trampkarz

Pochwał: 2
Wysłany: 2004-08-07, 14:40   

powinienem wywalić kilka powyzszych postów ale nie bede tego robił, niech jakis mod z tego działu zareaguje, po co cos takiego:
Cytat:
I slusznie:)

Cytat:
Podoba mi się ten twój kupon jest bardzo dobry powinno wszystko wejść moim zdaniem

wypowiedzi nic nie wnoszą do tematu :evil: Co do kuponu już Ci nie siadł przez Rangersów (u mnie tez wtopa :evil: )

Koperek

Junior

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2004-08-07, 14:53   

Jakbym slyszal SBka

Grabek

Amator

Wysłany: 2004-08-09, 20:40   

Kupon od wtorku do czwartku

FC Tblisi-Legia.W 1.80 2
Argentyna-Serbia i Czarnogóra 1.6 1
Amica-Kispest 1.55 1
Juventus-Djurgarden 1.20 1
Beveren-Vaduz 1.40 1
Schalke-Liberec 1.55 1

kursy pochodzą z STS

AKO 11.62
wkład 25zł
do wygrania 261.50 zł
[/quote]

cobra0036

Trampkarz

Wysłany: 2004-08-09, 20:47   

o widze tu zawodnika z ekstraklasy :mrgreen: gra za grube pieniądze :mrgreen:
Argentyna-Serbia i Czarnogóra 1.6 1
Amica-Kispest 1.55 1

obawiał bym sie tych 2 meczyków
pierwszy z wiadomych powodów różnie jest w takich imprezach
a co do amicy, skład osłabiony ale z legią zagrali na całego i wywalczyli cenny remis,wegierska piłka nie jest znowu słaba mogą być równorzędnym przeciwnikem dla amicy, i w tym meczu może być róznie ale bede kibicował polskim klubom zeby zdobywały punkty potzrebne do ogólnej klasyfikacji uefa.

Grabek

Amator

Wysłany: 2004-08-09, 20:53   

No czy ja wiem ... Amica nie wymeczyła a mało brakło aby wygrała!
Wygra berdziej sie boje Legii a Argentyna to pewniak nie wiem czy wiesz ze Argentyna jedzie po medal a pake maja potezna (Saviola,Ayala) słyszałem ze Czarnogóra jedzie bez podstawowych zawodników!!!

Seeksik

Podglądacz

Wysłany: 2004-08-10, 13:40   

Cytat:

Argentyna to pewniak nie wiem czy wiesz ze Argentyna jedzie po medal a pake maja potezna (Saviola,Ayala) słyszałem ze Czarnogóra jedzie bez podstawowych zawodników!

Z całym szacunkiem Grabek, ale:
Primo:
- to że jedzie po medal to każdy tak może powiedzieć, no bo po co jedzie, chyba nie jako asytsa , nieprawdaż?
secundo:
- Mówisz, iż słyszałeś, to ja pytam, gdzie, kiedy , poddaj zatem to weryfikacji.
Czy była to sąsiadka z pod 4-ki na parterze, czy ktoś kto się zajmuję np newsami, czy tez wyczytałes, to w newsach, na jakiejś stronce:), jeśli tak, jaka.
Wg mnie Argentyna także jest faworytem.
Faworyci przegrywają ostanimi czasy :(

Co do kuponu.
LEgia, nie powinna mieć problemu wynik powyżej 3 goli przewiduje na korzyśc naszych.
Co do Amici, też czysta 1, wrawdezie Klispist , to I liga, ale beniaminek. POnadto, awans p[1-0 away, i 1-1 home, ze słabym Mika.. z Armeni.
Info z gazetki STS str. 4.
Powodzenia :) :)

Seeksik

Podglądacz

Wysłany: 2004-08-10, 14:01   

Cytat:

Argentyna to pewniak nie wiem czy wiesz ze Argentyna jedzie po medal a pake maja potezna (Saviola,Ayala) słyszałem ze Czarnogóra jedzie bez podstawowych zawodników!

Z całym szacunkiem Grabek, ale:
Primo:
- to że jedzie po medal to każdy tak może powiedzieć, no bo po co jedzie, chyba nie jako asytsa , nieprawdaż?
secundo:
- Mówisz, iż słyszałeś, to ja pytam, gdzie, kiedy , poddaj zatem to weryfikacji.
Czy była to sąsiadka z pod 4-ki na parterze, czy ktoś kto się zajmuję np newsami, czy tez wyczytałes, to w newsach, na jakiejś stronce:), jeśli tak, jaka.
Wg mnie Argentyna także jest faworytem.
Faworyci przegrywają ostanimi czasy :(

Co do kuponu.
LEgia, nie powinna mieć problemu wynik powyżej 3 goli przewiduje na korzyśc naszych.
Co do Amici, też czysta 1, wrawdezie Klispist , to I liga, ale beniaminek. POnadto, awans p[1-0 away, i 1-1 home, ze słabym Mika.. z Armeni.
Info z gazetki STS str. 4.
Powodzenia :) :)

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Nasze Kupony I » kuponiki by grabek

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl