Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Ostatecznie postanowiłem puscic wyżej wymieniony kupon,ale z podpórkami u Cracovi i Bayernu.W ten sposob troszke zwiększyly sie szanse powodzenia kuponu.
_________________ JESTEŚMY BIALI,JESTEŚMY CZERWONI,JESTEŚMY CRACOVIA,A KIM SĄ ONI??!!!
o widze tu zawodnika z ekstraklasy gra za grube pieniądze
Argentyna-Serbia i Czarnogóra 1.6 1
Amica-Kispest 1.55 1
obawiał bym sie tych 2 meczyków
pierwszy z wiadomych powodów różnie jest w takich imprezach
a co do amicy, skład osłabiony ale z legią zagrali na całego i wywalczyli cenny remis,wegierska piłka nie jest znowu słaba mogą być równorzędnym przeciwnikem dla amicy, i w tym meczu może być róznie ale bede kibicował polskim klubom zeby zdobywały punkty potzrebne do ogólnej klasyfikacji uefa.
No czy ja wiem ... Amica nie wymeczyła a mało brakło aby wygrała!
Wygra berdziej sie boje Legii a Argentyna to pewniak nie wiem czy wiesz ze Argentyna jedzie po medal a pake maja potezna (Saviola,Ayala) słyszałem ze Czarnogóra jedzie bez podstawowych zawodników!!!
_________________ JESTEŚMY BIALI,JESTEŚMY CZERWONI,JESTEŚMY CRACOVIA,A KIM SĄ ONI??!!!
Argentyna to pewniak nie wiem czy wiesz ze Argentyna jedzie po medal a pake maja potezna (Saviola,Ayala) słyszałem ze Czarnogóra jedzie bez podstawowych zawodników!
Z całym szacunkiem Grabek, ale:
Primo:
- to że jedzie po medal to każdy tak może powiedzieć, no bo po co jedzie, chyba nie jako asytsa , nieprawdaż?
secundo:
- Mówisz, iż słyszałeś, to ja pytam, gdzie, kiedy , poddaj zatem to weryfikacji.
Czy była to sąsiadka z pod 4-ki na parterze, czy ktoś kto się zajmuję np newsami, czy tez wyczytałes, to w newsach, na jakiejś stronce:), jeśli tak, jaka.
Wg mnie Argentyna także jest faworytem.
Faworyci przegrywają ostanimi czasy
Co do kuponu.
LEgia, nie powinna mieć problemu wynik powyżej 3 goli przewiduje na korzyśc naszych.
Co do Amici, też czysta 1, wrawdezie Klispist , to I liga, ale beniaminek. POnadto, awans p[1-0 away, i 1-1 home, ze słabym Mika.. z Armeni.
Info z gazetki STS str. 4.
Powodzenia :)
Argentyna to pewniak nie wiem czy wiesz ze Argentyna jedzie po medal a pake maja potezna (Saviola,Ayala) słyszałem ze Czarnogóra jedzie bez podstawowych zawodników!
Z całym szacunkiem Grabek, ale:
Primo:
- to że jedzie po medal to każdy tak może powiedzieć, no bo po co jedzie, chyba nie jako asytsa , nieprawdaż?
secundo:
- Mówisz, iż słyszałeś, to ja pytam, gdzie, kiedy , poddaj zatem to weryfikacji.
Czy była to sąsiadka z pod 4-ki na parterze, czy ktoś kto się zajmuję np newsami, czy tez wyczytałes, to w newsach, na jakiejś stronce:), jeśli tak, jaka.
Wg mnie Argentyna także jest faworytem.
Faworyci przegrywają ostanimi czasy
Co do kuponu.
LEgia, nie powinna mieć problemu wynik powyżej 3 goli przewiduje na korzyśc naszych.
Co do Amici, też czysta 1, wrawdezie Klispist , to I liga, ale beniaminek. POnadto, awans p[1-0 away, i 1-1 home, ze słabym Mika.. z Armeni.
Info z gazetki STS str. 4.
Powodzenia :)