Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Ja bym zamienił Monaco na PSG(kursy podobne), pewnie oba wejdą, ale PSG jest bardziej pewne!!! Schalke z podporka powinno spokojnie wejsc, aj ich raczej zagram 1, Arsenal tez spokojnie, jeszcze po kłopotach Evertonu(bedzie marny start), a Vieira został(nie odszedł zaden czołowy zawodnik), Chelsea juz ten temat poruszylismy:)) A z ta reczna to nie wiem, wogule sie tym nie interesuje, ale typy piłkarkie wporzo
Dzięki Wam za opinie. Mam nadzieje, że wszystko wejdzie D Postawiłem Schalke 1x gdyż po meczu Juve już wszystko jest możliwe. Jeśli chodzi o Monaco to też powinno wejść przecież ostatnio wygrali 2 mecze na wyjeździe w tym jeden w kwalifikacjach LM, a teraz grają ze średniakiem. O Chelsea już dużo się wypowiedziałem i według mnie murowany pewniak D W meczu Korea.-Hiszpania to też Hiszpania niepowinna mieć problemów z pokonaniem Korei, do tego Hiszpania jest wymieniana przez wielu w roli faworyta tegorocznej olimpiady. Wszystko się okaże w niedziele wieczorem i mam nadzieje, że będzie to szczęśliwe zakończenie weekendu D
Pozdrawiam wszystkich i życze trafnych typów !! !! !!
Chelsea v Manchester Utd D
Everton v Arsenal D
VfL Bochum v Bayer Leverkusen D
Chelsea-Manch.Utd D
Everton-Arsenal D
Monaco-Istres D
Schalke-K'lautern D
Korea.-Hiszpania. D
W końcu przełamałem swoją złą passę D Na czysto zarobiłem 25.10,- Marna wygrana ale zawsze coś.
No nie wiem czemu, ale mam przeczucie, ze Niemki wygraja w siate z Amerykankami Tak mi cos chodzi po głowie cały dzien!!! Dlatego tego nie grałem, ale zycze powodzenia Pozdro
Co do Niemek to także mam jakieś dziwne przeczucie, ale mam nadzieje że wszystko wejdzie. Ale Amerykanki są w dobrej formie i chyba powinny sobie poradzić z nie najlepszymi Niemkami
No i wszystko pięknie weszło D
18:30 Grecja - Kuba
20:30 Niemcy - Egipt
15:30 Grecja - Francja
16:45 Grecja - Kazachstan
23:55 Niemcy - Egipt
18:30 USA - Niemcy
23:55 Argentyna - Tunezja
Teraz czas na następny kuponik...
Lithuania v Puerto Rico-----> 2 3.2 GB
Bardzo wysoki kurs na Puerto Rico i zdecydowanie zawyżony. Puerto Rico rozegrało wspaniały mecz z USA natomiast Litwa ledwie ledwie co wygrali z Angolą która wydaje się być słabsza od PR. Taki kurs jest bardzo przesadzony i warto go go zagrać. A handi +6,5 tez jest dobre po kursie 1,87.
Serbia - Wlochy----->1 1.33 GB
USA v Greece----> 1 1.17 GB
Greece v Poland-----> 2 1.95 GB
Polacy łatwo wygrali w trzech setach z mistrzami olimpijskimi z Sydney i sądzę że także dzisiaj sprawią niespodziankę.
Brazil v Italy------> 1 1.45 GB
Brzylia od dawna należy do jednych z najlepszych drużyn świata jeśli chodzi o siatkówke i wtym meczu nie powinna mieć problemów z pokonaniem Włochów.