Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
jak chcę sobie zatypować tenisa teoretycznie z poniedziałku, a wiadomo, jak to w tenisie jest i się okaże, że mecz będzie rozegrany w październiku, to będzie i tak brany pod uwagę?
mogę robić ze screenami, że biorę z danego dnia z oferty...
Oczywiście w OOP się sprawdzi, ale też są takie rzeczy, jak deszcz. no i zapadające ciemności
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
no ale to jest tenis. dobra czyli według oferty, ta?
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
ułatwienie dla osób, które typują np. sporty amerykańskie
Tak. Chodzi o to, że jaki jest sens podawać o godzinie 1 w nocy typ, który się zacznie o 3? O 6 rano już będzie po wszystkim i jak sobie ludzie wstaną to zobaczą jaki fajny typ był kiedy spali Poza tym niektórzy chodzą spać dość wcześnie, więc po co mają czekać do północy? Typ Dnia to typ, który można zagrać danego dnia, a nie ten, który się odbędzie danego dnia. O to tu chodzi - aby odwzorować rzeczywisty sposób typowania przeciętnego polskiego typera. Nikt przecież nie czeka do danego dnia żeby zagrać jakiś typ kiedy widzi w ofercie bukmachera, że mecz będzie za kilka dni
Ostatnio zmieniony przez handicap 2008-09-28, 11:29, w całości zmieniany 1 raz
Już raz sobie przypomniałem, aby dopisać to do regulaminu, ale zapomniałem. I sytuację rozwiążemy tak, że obaj otrzymają połowę tego, co razem wygrali za dwa miejsca (to, które zajęli ex aequo i kolejne).
typ nr 6 (2/5 -185)
17:00 Tottenham - Bolton
typ: 1
kurs: 1.85
buk: interwetten
Dla mnie typ weekendu. Już od wielu kolejek śledzę losy Tottenhamu i tylko czekam kiedy się przełamią. Mieli to już zrobić w meczu z Hull - nie wyszło, w meczu ze Stoke było blisko, ale czerwona kartka nieco pokrzyżowała im plany. W końcu czas na Bolton, który żadną tam potęgą nie jest, a piłkarze Kogutów są bardzo zmotywowani. Ostatnie miejsce, 2 punkty w 8 meczach i uciekający rywale - tak nie może być z drużyną, która miała powalczyć o miejsce w czołówce. Bolton 16. pozycja niewiele punktów więcej od Tottenhamu i tak raczej będzie wyglądała pozycja przeciwników Hotspurs do końca sezonu. Wierzę, że Juande Ramos zmotywuje opowiednio swoich piłkarzy i zaczną marsz w górę tabeli
Sprawdzacie w ogóle te analizy?
Przecież jej autor pisze strasznie ogólnie i powierzchownie, nawet bez zagłębienia się w statystyki czy sytuacje zespołów. Takie coś można napisać w minute...Kpina.
O co mi chodzi? O to,że Juande Ramos został zwolniony i na pewno nie zmotywuje swoich piłkarzy. A na ławce trenerskiej zasiądzie dzisiaj duet: Clive Allen i Alex Inglethorpe.
Apeluje o chociaż trochę wysiłku włożonego w to co się piszę. Bo takich bzdur to nie ma co komentować nawet.
Sprawdzacie w ogóle te analizy?
Przecież jej autor pisze strasznie ogólnie i powierzchownie, nawet bez zagłębienia się w statystyki czy sytuacje zespołów. Takie coś można napisać w minute...Kpina.
O co mi chodzi? O to,że Juande Ramos został zwolniony i na pewno nie zmotywuje swoich piłkarzy. A na ławce trenerskiej zasiądzie dzisiaj duet: Clive Allen i Alex Inglethorpe.
Apeluje o chociaż trochę wysiłku włożonego w to co się piszę. Bo takich bzdur to nie ma co komentować nawet.
Masz rację Kicek30. N3r0 napisał analizę z błędami, ale jest to początek tego konkursu, więc typ został zaliczony. Następnym razem taka analiza zostanie unieważniona.
_________________ BT feat JC Chasez - Force Of Gravity (Tiesto Remix)
Lepiej niech jej nie będzie.
Najpierw niech organizatorzy ustalą jasne i przejrzyste zasady ze sponsorem, bo teraz to jest jakaś walka z wiatrakami.
Nie ma sensu kontynuować konkursu, skoro nie wiadomo czy w ogóle będą przyznane za nią kiedykolwiek nagrody.
moja propozycja jesli dalsze edycje jednak beda... zeby byc sklasyfikowanym TRZEBA miec 7 typow... a nie tak jak bylo w pazdzierniku ze za brakujacy -100. moze dla jednych to zadna roznica, ale jednak chyba roznica bedzie ;>
Wg. mnie lepiej jest z odejmowanymi punktami, bo jeśli zostanie prowadzącemu jeden ostatni typ i będzie szukał na siłę to tylko może wtopić i w ten sposób wielu typerów zmylić.
Teoretycznie powinny być, ale za październik ani wrzesień jeszcze nie ma i nie wiem jaka jest tego przyczyna. Skoro jest umowa sponsoringowa z bukmacherem, to powinna kasa już być. Ale skoro nie ma kasy to mam powody by wątpić czy w ogóle była umowa ze sponsorem. Tak więc dopóki nie zostaną rozwiane wątpliwości, nic nie mogę powiedzieć. Czekam na odpowiedź adminów.
ale jakie to watpliwosci?? ocb???
Po pierwsze: czy sponsor naprawdę istnieje. Po drugie: czy będzie istniał. Po trzecie: czy właściciele chcą aby to forum istniało, bo to jest sedno sprawy. Dla nie chcącego nic nie jest możliwe.
_________________ +++ FORZA iNTER +++
Ostatnio zmieniony przez handicap 2008-11-02, 15:37, w całości zmieniany 1 raz