Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
nie brałem udziału akurat w tym konkursie, ale jak czytam co się tu dzieje i sie dzieje z interwetten to jestem w szoku. Czyżby Forum schodziło na psy? ale jak jest tego przyczyna??? ktos ważny odszedł i reszta sobie nie radzi ??? jest pzrecież wiele sprawdzonych firm bukmacherskich z jrednoznacznym okresleniem wyrabiania bonusa, a w inter sami wiecie jak jest ksero aktu urodzenia, szczepienia ospy, świadectwo ze szkoły i nie wiem jeszce co ja dalej nie moge wypłacić bo nie wiem ile mam grac i cały czas jestem pomału do tyłu w tym inter, MOZNA Z N A l E X C INNEGo sponsora Takie forum, a z takimi prostymi sprawami sobie nie radzi . Nic z tego nie rozumiem. Pomyślcie cos., bo mi szkoda tego forum
Jakby to miala byc kasa dla adminow zalatwiliby to w 3 dni ale ze userow maja tam gdzie maja od dawna to czekac trzeba tygodniami. Dlatego to forum wyglada jak wyglada. Przyjsc i wstawic banner na glownej zeby kasa im leciala umieja ale zrobic cos w sprawie swoich uzytkownikow dzieki ktorym zyja to juz za duzo roboty.
W tych konkursach przeciez chodzi glownie o zabawe a nie o chajs.
Poreszta nikt nie podpisywal umowy z Wredziachem,zeby teraz mial kase oddawac
Wrzuccie na luz
Jeb.. IW
Wrzuccie na luz
Jeb.. IW
Nie będę wrzucał na luz, bo to jest czysty brak szacunku dla użytkowników.
"Właściciele" mają wszystkich w du***, a nie IW.
Dla zabawy to mogłem sobie grać, jak chodziłem do podstawówki.
Teraz biorę udział w niektórych konkursach żeby wygrać jakąś tam "wirtualną" kasę.
Nigdzie nie spotkałem się z takimi problemami jak tu, a Ty mi każesz "wrzucić na luz"?
Trochę powagi. Nie będę sobie pozwalał na robienie mnie w ch***.
To forum się rozpadło przez takich ludzi jak Wredziachy czy inne stworki.
Kiedyś było tu "życie", teraz jest...pustka. Mi to i tak wisi i powiewa, bo działam już gdzie indziej, ale jeśli Tobie jest do śmiechu przy takich sytuacjach jak ta, to mogę Ci tylko pogratulować poczucia humoru.
Jeżeli jest konkurs i regulamin to się należy go trzymać, a nie obracać później wszystko w zdanie " chodzi o zabawę nie o hajs".
Jeżeli coś tworzycie to bądźcie konsekwentni.
Mam nadzieję, że niedługo zaloguje się na IW, a wygrane przeze mnie pieniądze będą na mnie czekać.
Panowie W&W nie okazują go i od innych go nie otrzymają
Jezeli Grzybciu ktos jest frajerem, totalny prostakiem to co tu od niego oczekiwac ??? powiedz mi bo na te kurewskie zachowanie brak slow.
Ale ludzie dajecie po dupsku
Wrzuccie na luz
Jeb.. IW
Gielza i jezli mamy cos pisac to NIE je*** IW TYLKO *** (cenzura) to, że ktoś jest be, nie znaczy, że trzeba go naśladować. Najgorsze to zarażać się taką postawą /handicap
Ostatnio zmieniony przez handicap 2008-11-08, 00:24, w całości zmieniany 1 raz
Ano moze i macie racje
Moj blad, bo nie przestudiowalem dokladnie samego tematu.
Ale juz tak czy siak jestem niemal pewny ze moja nagroda z ost. konkursu do mnie nie dotrze
Bo skoro Wy nie dostaliscie za wrzesien, to moja pazdziernikowa przepadnie tym bardziej :-%