Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Analiza: Spotkanie I ligi Tureckiej, pomiędzy gospodarzem 12 w tabeli Samsunspor i gościem 9 w tabeli Caykur Rizespor. Bukmacherzy stawiają że mecz bedzie wyrównany ja jestem podobnego zdania, uważam że nie padnie więcej niż 2,5 gola. Obydwa zespoły dzieli różnica 2 punktów. Samsunspor strzelili 8 bramek tracąc 13, goście strzelili i stracili 9. Spotaknia tych zespołów były w miare równe, w 6 meczach padło 10 bramek. Gospodarze wygrywali 3 razy, raz wygrali goście i 2 razy był remis. Jestem zdania że najbardziej możliwy wynik to remis, lecz Caykur Rizespor w ostatnich dwóch kolejkach remisował 1:1, to w tym meczu nie powinien paść takowy wynik. Ostatni wygrany mecz goście odnotowali 27 września, a gospodarze 11 października.
0:1 WYGRANY
Ostatnio zmieniony przez shymek 2008-10-27, 21:07, w całości zmieniany 1 raz
19:45 ATP PARIS: Mathieu P.H. - Andreev I.
Typ: Andreev
Kurs: 1.65
Bukmacher: Interwetten
Andreev jest w bardzo dobrej formie. Widzialem go w akcji w Bazylei przeciwko Del Potro. Igor mile mnie zaskoczyl, pokazal kawalek dobrego tenisa. Serwis i Forehand to najmocniejsze punkty Rosjanina. Co do Backhandu mozna miec wiele do zyczenia, ale widac postepy. Nie gra juz tak chaotycznie co mu sie zdarzalo, robi mniej niewymuszonych błedow. W bazylei w drodze do cwiercfinalu pokonal Melzera i Kohlschreibera. W Madrycie uległ Simonowi, choc mial pilki meczowe. Natomiast Mathieu gra bardzo nierówno. Na poczatku pazdziernika doszedl do finalu w Metz, jednak w nastepnych turniejach spisywal sie duzo slabiej. W Madrycie porazka z Granollerem w dwoch setach, w Lyonie wielkie baty od Ferrero. Paul to bardzo niesystematyczny gracz, zdarzaja mu sie wystepy dobre lecz coraz wiecej totalnych klap. Mysle, ze na chwile obecna Igor jest w duzo lepszej dyspozycji i latwo odprawi Francuza.
0:2 WYGRANY
Ostatnio zmieniony przez shymek 2008-10-27, 21:45, w całości zmieniany 1 raz
Dzisiaj też krótko, zwięźle i na temat. Od początku sezonu wierzyłem w to,że HV71 po nieudanych posunięciach na rynku transferowym, zagości w czołówce tabeli jak co roku. Jednak okazało się,że tak jak Karpat w SM-lidze, nic nie osiągnie. Jak widać po tych przykładach przebudowa drużyny to nie jest takie hop-siup, tylko wymaga dużego wkładu pracy trenera i zaufania kibiców, którzy uwierzą że po jakimś czasie wszystko wróci do normy. Gospodarze są w dobrej dyspozycji. Co prawda na własnym lodowisku nie są potęgą, ale radzą sobie całkiem przyzwoicie. Chcąc niechcąc, na wyjazdach grają zdecydowanie lepiej. HV71 jak już wspominałem, to nie to HV które znamy i nie zaskoczy nas swoją fantastyczną grą. Na wyjazdach słabo, dość przeciętnie. Przegrywali z gorszymy od Linkoeping i tragedii nie było. Ostatnia kolejka nie była dla żadnej z tych drużyn szczęśliwa. Obie poniosły porażki na własnych taflach. Bądź co bądź, gospodarze są zdecydowanym faworytem i na nich też postawie. W tym sezonie zbudowali solidny i co najważniejsze zgrany zespół. Na HV71 mają patent, bo i w zeszłym sezonie 2x ich ograli. Długo wahałem się czy nie sięgnąć tu po over, ale wybrałem większy kurs. Zobaczymy w praniu jak to wyjdzie. Mam nadzieję, że będzie izi.
1:1 PRZEGRANY
Ostatnio zmieniony przez shymek 2008-10-27, 21:36, w całości zmieniany 1 raz