Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Typ nr 2 (1/1 +080)
18:15 Puchar UEFA: Lech Poznań - Austria Wiedeń
Typ: 1
Kurs: 1,85
Bukmacher: Interwetten
O godzienie 18.15 w Poznaniu przy ulicy Bulgarskiej dojdzie do rewanżu I rundy Pucharu UEFA pomiedzy Lechem Poznan, a Austria Wieden. Pierwsze spotkanie zakończyło sie zwyciestwem Austryjakow 2-1. Kolejorz jest obecnie na fali, w Ekstraklasie raz po raz deklasuje kolejnych rywali. Ostatnie 3 spotkanie w lidze to kolejno wygrane: z Wisla w Krakowie 4-1, z Pisatem u siebie skromnie 1-0 oraz w Łodzi z ŁKS-em 3-0. To co przemawia za Lechem w tym spotkaniu, oprocz oczywiscie wysokiej formy, to nastawienie klubu z Poznania, ktoremu bardzo zalezy na awansie do fazy grupowej Pucharu UEFA. Jest to o tyle łatwiejsze, że Lechowi wystarcza skromne zwyciestwo 1-0 nad Austrią. Z powodu kontuzji nie będą mogli zagrac Henriquez, Kikut, Djurdjević i Bosacki. Od pierwszych minut zagra natomiast Sławomir Peszko. W kadrze zespolu z Wiednia zabraknie jedynie Chinczyka Xiang Suna. Braki w druzynie Lecha nie sa jednak tak bardzo powazne i trener Smuda bez problemu zastapi kontuzjowanych graczy. Z pewnością moze on rowniez liczyc na 12 zawodnika jakim beda trybuny stadionu przy Bulgarskiej. Kibice w komlecie z pewnoscia stworza kociol, w ktorym ciezko grac bedzie sie Austrii. Lech po ciezkim boju pokona Austrie roznica jednej, moze dwoch bramek.
Twój bilans to 0 (0/0) ponieważ Twój pierwszy typ został unieważniony. /handicap 2:1 WYGRANY
Ostatnio zmieniony przez shymek 2008-10-03, 09:06, w całości zmieniany 2 razy
Lech Poznań - Austria Wiedeń
Typ: 3 lub więcej bramek
Kurs: 1,85
Bardzo lubie takie mecze rewanżowe. Wynik 2:1 dla Austrii w Wiedniu pozostawia sprawę awansu zupełnie otwartą więc żadna ze stron nie odpuści. Ewentualna bramka dla którejkolwiek ze stron otworzy mecz i będziemy mogli zobaczyć sporo sytuacji bramkowych. Lech jest drużyną niezwykle ofensywną, pokonującą wysoko nie tylko ligowych słabiaków ale też krakowską Wisłę 4:1 czy szwajcarski Grasshopper 6:0. Obrona Austrii nie jest najlepsza o czym świadczy 11 bramek straconych w lidze w 11 meczach a przecież z wielkimi drużynami na co dzień się nie spotykają. Lech będzie miał osłabioną obronę brakiem Bosackiego o czym pisał kolega we wczesniejszym poście.
A więc:
-sytuacja meczowa (wynik meczu wyjazdowego i stawka dzisiejszego)
-ofensywne ustawienie Lecha i jego braki w obronie
-średnia defensywa Austrii ale też przyzwoity atak
wskazują jak dla mnie dość otwarty mecz z wieloma sytuacjami bramkowymi. Sądzę, że zobaczymy dzisiaj kilka bramek. Przynajmniej 3
2:1 WYGRANY
_________________ +++ FORZA iNTER +++
Ostatnio zmieniony przez shymek 2008-10-03, 09:06, w całości zmieniany 1 raz
Ogólnie Stepanek ma w karierze więcej wygranych z powaznymi przeciwnikami, ale nie jest już młody i gra raz dobrze, raz źle. Ostatnio był w trzeciej rundzie US Open, a wcześniej zaliczył trzy pierwsze rundy na hardzie. Za to Llodra w końcu wyleczył kontuzję i grając u siebie w Metz serwuje jak diabli. Z Lopezem zaserwował 20 asów, 67% z pierwszego podania, 81% punktów wygranych przy pierwszym serwisie, 71% punktów wygranych przy drugim serwisie, 0 break pointów. Llodra jest bardzo agresywny i solidny przy swoim serwisie. Stepanek wygrał w pierwszej rundzie z innym francuzem - benneteau, ale ta wygrana prawie nic nie znaczy, bo Benneteau kontynuuje swój tragiczny pochód i dodał do swojej kolekcji kolejną pierwszą rundę, a była to szósta z rzędu i siódma w ostatnim czasie począwszy od turnieju w Halle (trawa). Raz tylko przeszedł do drugiej rundy.
2:1 PRZEGRANY
Ostatnio zmieniony przez shymek 2008-10-03, 09:07, w całości zmieniany 2 razy
20:45 puchar UEFA Udinese Calcio - Borussia Dortmund
Typ:2
Kurs:3,50
Bukmacher: interwetten
Kurs na drużynę z Niemiec jest dla mnie wielkim zaskoczeniem i myślę, że to oni będą faworytami tego meczu. Pierwszy rezultat pomiędzy tymi ekipami to 2:0 dla Udinese w Niemczech. I to jest głównym powodem pewnie tak dużego kursu. Ja natomiast zauważyłem wielką poprawę w grze Borussi, świadczy o tym nawet wygrany mecz z VfB Stuttgart (3:0). Myślę, że z niemieckim charakterem Borussia zdoła doprowadzić co najmniej do dogrywki. Wiadome jest, że przyjedzie około 2 tys. kibiców BVB. Wiele czytałem na temat tego meczu i zdania są podzielone. Dla mnie pewna 2.
Polecam TYP
0:2 WYGRANY
_________________ <===BaRcEloNa===>
Ostatnio zmieniony przez shymek 2008-10-03, 09:09, w całości zmieniany 1 raz