Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
w paru miejscach napisane jest, ze trzeba napisac 10 analiz, a przynajmniej jednym, ze 5 mysle, ze tak jak ostatnio 5a/10k wiec poprawcie, chyba ze bedzie jak kiedys
nie głupi bo zawsze jest tak że w ostatnim tygodniu piszą analizy na pałe...
cytowanie
bodzios861 [Usunięty]
Pochwał: 163
Wysłany: 2008-09-02, 22:00
cypher napisał/a:
chcialem jeszcze powiedziec, ze glupi jest ten punkt w regulaminie, ze w ciagu pierwszego tygodnia trzeba jedna analize napisac nie mozna tu edytowac
cypher'ku przeczytaj uważnie regulamin nie w ciągu pierwszego tego lecz w ciągu pierwszego tygodnia po ZAPISANIU SIĘ do konkursu a to zmienia postać rzeczy Pozdro
witam,
zapisalem sie 5.09 do konkursu ale przeoczylem to ze trzeba w pierwszym tygodniu napisac analize, takze czy moze napisać ją dziś z dwudniowym opóźnieniem czy mogę sobie dac spokój?
witam,
zapisalem sie 5.09 do konkursu ale przeoczylem to ze trzeba w pierwszym tygodniu napisac analize, takze czy moze napisać ją dziś z dwudniowym opóźnieniem czy mogę sobie dac spokój?
jezeli nie chcesz trafic na czarna liste to i tak musisz napisac 5 analiz a za gapowe sie placi i nawet jak ugrasz milion to i tak nie bedziesz brany pod uwage jesli chodzi o kase. przykro mi
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
Jest możliwość, aby zostać wypisanym z "czarnej listy". Aby do tego doszło trzeba wyraźnie uczestniczyć w życiu forum. Jeżeli zostanie to zauważone przez administratorów/moderatorów wtedy może zapaść decyzja czy dana osoba "zapracowała" na kolejną szansę. Jeżeli jednak sytuacja się powtórzy i osoba, która otrzymała kolejną szansę, po raz kolejny wyląduje na "CzL" wtedy 3 szansy już nie będzie.