Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
co sadzicie o meczych o meczu argentyny i czech macie jakies info o skladach
gdzieś słyszałem, że Argentyna ma jutro zagrać w tym samym składzie co na początku meczu wczorajszego sparingu z drużyną z włoskiej Serie D czyli
Roberto Abbondanzieri ; Nicolas Burdisso, Roberto Ayala, Gabriel Heinze, Juan Pablo Sorin; Maximiliano Rodriguez, Javier Mascherano, Esteban Cambiasso ; Juan Román Riquelme ; Javier Saviola, Carlos Tevez.
Wyjściowa "11" niczego sobie.Czech nie mam ale poszukam
_________________ We will never die,because we are UNITED
Puściłem za 100, mialem wybór Argentyna, Czechy i Anglia...kumpel doradził Anglia zamist Czechów...a już byłbym prawie spokojny (w tej chwili 2:0 dla ARG, 2-1 dla ANG)
Luźny komentarz do meczu POL - KOL: mecz meczem, był bardzo slaby to fakt. Zachowanie kibiców. Skandal!!!!!
tak na marginesie to raczej nie jest miejsce do wymieniania się typami są inne działy
20:45 Szwajcaria - Włochy 2 2,20 STS
Włosi z pewnością będą chcieli pokonać Szwajcarów, aby nie było szumu wokoł nich przed samymi MŚ. Kurs dość wysoki, ponieważ jest to mecz towarzyski i tutaj jest wiele niespodzianek. Szwajcarzy również wystąpią w MŚ i będzie to dla nich również bardzo ważny sprawdzian, jednak Włosi są drużyną o wiele mocniejszą i zagrają przede wszystkim o wywalczenie miejsc w podstawowym składzie, przez to zawodnicy będą walczyć na 100 % oraz po prostu o czystą formalność, aby potwierdzić swoją formę.
Obydwa zespoły nie wystąpią w tegorocznych finałach MŚ. Turcy odpadli na rzecz Szwajcarów. Reprezentacja Turcji w ostatnich dniach zremisowała z Estonią 1-1 , przez to będą chcieli pocieszyć swoich kibiców, pokonując słabych Arabów.
Francja - Dania 21:00 1 1,75
Francuzi po ostatnim wygranym meczu z Meksykiem 1-0 czują pewien niedosyt za sprawą kibiców, którzy wygwizdali niektórych graczy. Teraz ci piłkarze będą chcieli udowodnic, że to właśnie im należy się to miejsce w kadrze. Będzie zacięty mecz, ponieważ Dania nie jest żadnym słabiakiem i będzie to ważny sprawdzian dla obydwu drużyn przed MŚ. Cały zespół, wydaje mi się, że zagra tak, aby kibice nie mieli żadnych zastrzeżeń co do powołań i typuję wynik 2-1 dla reprezentacji Francji.
_________________ " Masz problem? W czym problem? Problem mają ci , co grzeją puche dożywotnie, a Twoje problemy są do ch*** niepodobne"
Włosi z pewnością będą chcieli pokonać Szwajcarów, aby nie było szumu wokoł nich przed samymi MŚ. Kurs dość wysoki, ponieważ jest to mecz towarzyski i tutaj jest wiele niespodzianek. Szwajcarzy również wystąpią w MŚ i będzie to dla nich również bardzo ważny sprawdzian, jednak Włosi są drużyną o wiele mocniejszą i zagrają przede wszystkim o wywalczenie miejsc w podstawowym składzie, przez to zawodnicy będą walczyć na 100 % oraz po prostu o czystą formalność, aby potwierdzić swoją formę.
Obydwa zespoły nie wystąpią w tegorocznych finałach MŚ. Turcy odpadli na rzecz Szwajcarów. Reprezentacja Turcji w ostatnich dniach zremisowała z Estonią 1-1 , przez to będą chcieli pocieszyć swoich kibiców, pokonując słabych Arabów.
Francja - Dania 21:00 1 1,75
Francuzi po ostatnim wygranym meczu z Meksykiem 1-0 czują pewien niedosyt za sprawą kibiców, którzy wygwizdali niektórych graczy. Teraz ci piłkarze będą chcieli udowodnic, że to właśnie im należy się to miejsce w kadrze. Będzie zacięty mecz, ponieważ Dania nie jest żadnym słabiakiem i będzie to ważny sprawdzian dla obydwu drużyn przed MŚ. Cały zespół, wydaje mi się, że zagra tak, aby kibice nie mieli żadnych zastrzeżeń co do powołań i typuję wynik 2-1 dla reprezentacji Francji.
_________________ " Masz problem? W czym problem? Problem mają ci , co grzeją puche dożywotnie, a Twoje problemy są do ch*** niepodobne"
Meksykanie ostatni mecz przegrali z Francją 1-0. To będzie bodajże ostatni sprawdzian tych druzyn przed MŚ . Meksyk dobiera sobie cięzkich sparingpartnerów ponieważ ma ciężką grupą. Jednak myślę, że nie dadzą rady Holendrom na ich własnych terenie, ponieważ u Holendrów również nie jest wyklarowana sytuacja z podstawowymi miejscami w składzie. Mecz o prestiż. Dla mnie 2-0.
Norwegia - Korea Pld . over 1,90
W meczach towarzyskich ostatnia pada dużo goli. W tym meczu ciężko ukazać faworyta, ponieważ obydwie drużyny grają podobny football. Norwedzy nie jadą na MŚ, i przez to będą chcieli zadowolić kibiców i wygrać ten mecz, jednak Korea jedzie na te MŚ i również będzie chciał ten mecz wygrać, a zawodnicy będą szczególnie walczyć o miejsce w 1 składzie zespołu. Typuję 2-2.
Ostatnio zmieniony przez pyza 2006-06-03, 09:26, w całości zmieniany 1 raz
Ostatni sprawdzian naszych piłkarzy przed MŚ. W Chorzowie niemiłosiernie nas zawiedli, popełniając radykalne błędy. Tym razem wydaje mi się, że zagrają bardzo konsekwentnie i z pewnością będą chcieli ten mecz wygrać, ponieważ przegrywając ten pojedynek mogą stracić całkowite zaufanie kibiców, więc raczej będą się bardzo starac. Druzyna Chorwacji swego czasu była bardzo mocnym zespołem ( D.Suker i inni) jednak teraz ich druzyna znacznie osłabła po odejsciu "starszej"elity. Chorwacja ma w grupie Brazylię, z którą zagra już za 10 dni, więc z pewnością będą na siebie uważali. Myślę, że piłkarze będą skupieni, skoncentrowani i będzie im zalezalo na zwycięstwie to wygramy bo stać nas przynajmniej na to. W naszym obozie kontuzjowany jest A.Boruc i zastąpi go T.Kuszczak.
Marcin Baszczyński powiedział Rzeczpospolitej, że ma nadzieje na uniknięcie porażki w meczu z Chorwacją. Pomocnik reprezentacji Polski uważa, że kadra wraca do formy.
Po meczu z Kolumbią zaufanie kibiców do reprezentacji jest szczątkowe. Co będzie, jeśli w sobotę przegracie z Chorwacją?
MARCIN BASZCZYŃSKI : Mam nadzieję, że nie przegramy. Kibiców rozumiem, ale niech pamiętają, że powinno się nas oceniać za występ na mundialu, a nie za mecze, które służą przygotowaniom. My też przeżywamy porażki, ale wiemy, że obydwie bramki w spotkaniu z Kolumbią to przypadki.
W jaki sposób zawodnicy podchodzą do takiego meczu jak ten z Chorwacją?
Ma nam wszystkim pomóc. Przede wszystkim sprawdzić na stadionie w Wolfsburgu to, co ćwiczymy na treningach. Mówiliśmy już, że na słabszą dyspozycję w Chorzowie wpłynęły ciężkie treningi w Szwajcarii. Czujemy, że świeżość wraca. Widać to po tym, że coraz częściej na treningach ćwiczymy akcje już w pełnym biegu, a podania są celne. Dla Chorwatów mamy respekt, ale trzeba wierzyć w siebie.
Hiszpania - Egipt 1 1.45 sts
Tutaj zdecydowane zwycięstwo Hiszpanii. Nie mogą sobie oni pozwolić na wpadkę przed samymi finałami ze słabiutkimi Egipcjanami. Jest to ostatni spr. reprezentacji Hiszpanii, przed turniejem głownym. Nie mają oni trudnej grupy poza Ukrainą. Będzie tam jeszcze Tunezja i Arabia Saud. więc myślę, że Hiszpanie specjalnie dobierają sobie takich rywali. Teraz będą chcieli przestraszyć Arabię i Tunezję wysoko pokonując Egipcjan.
Anglia - Jamajka 1 1,20 sts 15:00
Chyba nie ma nawet co pisać. 100% zwycięstwo Anglików, którzy są bez Rooneya i, którzy zdecydowanie nie mogą sobie pozwolić na wpadkę.
Wysłany: 2006-06-03, 11:08
Słuchajcie... pytanko mam, jak to będzie dziś z ta Anglią i Portugalią, bo chcem postawić dużą kasę, bo ponad aż 360 zeta, na nie, bo wg. mnie jak to napisał @pyzina Anglia niemoże pozwolić sobie na wpadkę a ta Jamajka Marleya to ostatnio naprawdę słabo w piłę gra, zaś Portugalia niepowinna mieć najmniejszych problemów z rozłupaniem Luxemburczyków, którzy dostali z szwabkami, aż 7do jaja tylko. że własnie z tymi Wyspami Zielonego Przylądka to niegrali jakoś olśniewająco bo wygrali przecież only 4-1 a nawet w pewnym momencie remisowali
Słuchajcie... pytanko mam, jak to będzie dziś z ta Anglią i Portugalią, bo chcem postawić dużą kasę, bo ponad aż 360 zeta, na nie, bo wg. mnie jak to napisał @pyzina Anglia niemoże pozwolić sobie na wpadkę a ta Jamajka Marleya to ostatnio naprawdę słabo w piłę gra, zaś Portugalia niepowinna mieć najmniejszych problemów z rozłupaniem Luxemburczyków, którzy dostali z szwabkami, aż 7do jaja tylko. że własnie z tymi Wyspami Zielonego Przylądka to niegrali jakoś olśniewająco bo wygrali przecież only 4-1 a nawet w pewnym momencie remisowali
Czytalem dzis ze Anglia ma wystapic w podobnym skaldzie jak w meczu z Wgrami wygranym 3-1. Anglicy nie powinni miec problemow zapowiada sie wysokie zwyciestwo .Jamaica w swoim ostatnim meczu 29.05 przegrala z Ghana 1:4
A co do Luxenburga to nie strzelili bramki od 4 spotkan <ostatnia w przegranym meczu z Rosja 5 :1> i przegrali 22 ostatnie mecze od remisu z malta w 2003 roku .
Wysłany: 2006-06-03, 13:56
Widzę, że niema co się zastanawiać z tą Anglią i Portugalią pojadą ich na luzie
ps.
jutro też można niezła kase wygrać prawie bez żadnego ryzyka Brazylia - Nowa Zelandia, na brazyliane po 1.08 stawka 360 zeta i wtedy prawie 30 zyka na czysto
Ostatnio zmieniony przez yattaman 2006-06-03, 14:52, w całości zmieniany 1 raz
Ta sama sytuacja co wczoraj Anglia. Pewne zwycięstwo Japończyków, dla których to będzie łatwy spr. przed MŚ.
Wybrzeze KS - Slowenia (neut.) x 3.20
Słowenia w tych finałach nie występuje, a WKS tak i jest to dla nich ważny ostatni sprawdzian. WKS gra przeciętną piłkę. Ich ostatnie dwa sparingi ze Szwajcarią i Chile zakończyły się wynikami 1-1. Natomiast Słowenia pokonała 3-1 Trynidad i Tobago. Słoweńcy łatwo się nie poddadzą. Słyną oni z waleczności i zaciętości. Nie będą chcieli przegrać tego meczu i na pewno drużyną gorszą od WKS nie są. Myślę, ze WKS nie będzie stać na zwycięstwo w tym meczu, z kolei takze mysle, ze nie przegrają bo będą chcieli dać nadzieję kibicom, ze są w stanie coś powalczyć na MŚ. Przewidywany skład WKS :
Tutaj też raczej pewna sytuacja. Holendrzy w ostatnim meczu pokonali 2-1 Meksyk. W tym mecze nie wystąpi R.van der Vaart, ponieważ odnowiła mu się kontuzja. Podopieczni M. van Bastena mają dobrą passę i z pewnością będą ją chcieli utrzymać az do MŚ po drodze pokonując przeciętnych Australijczyków. W tym meczu wystąpią w prawie najsilniejszym zestawieniu. W bramce oranje stanie więc oczywiście Van der Saar, a przed nim operować będą Ooijer i Mathijsen. Na bokach obrony wystąpią Kromkamp i Van Bronckhorst. Pomoc tworzyć będzie trio Van Bommel-Cocu-Senijder . Na skrzydłach operować mają Van Persie i Robben, a w środku ataku Van Nistelrooy. Trener zapowiada, ze ten mecz biorą bardzo poważnie i chcą go wygrać. (źródło www.eredivisie.pl)
bRs [Usunięty]
Pochwał: 33
Wysłany: 2006-06-04, 14:39
pyzina napisał/a:
[size=18][color=darkred]Wybrzeze KS - Slowenia (neut.) x 3.20
Słowenia w tych finałach nie występuje, a WKS tak i jest to dla nich ważny ostatni sprawdzian. WKS gra przeciętną piłkę. Ich ostatnie dwa sparingi ze Szwajcarią i Chile zakończyły się wynikami 1-1. Natomiast Słowenia pokonała 3-1 Trynidad i Tobago. Słoweńcy łatwo się nie poddadzą. Słyną oni z waleczności i zaciętości. Nie będą chcieli przegrać tego meczu i na pewno drużyną gorszą od WKS nie są. Myślę, ze WKS nie będzie stać na zwycięstwo w tym meczu, z kolei takze mysle, ze nie przegrają bo będą chcieli dać nadzieję kibicom, ze są w stanie coś powalczyć na MŚ. Przewidywany skład WKS :
ja sie nie zgodzę ... byłem dzis na oficjalnej stronie reprezentacji WKS i czytałem że będą chcieli pokazać że na tych Mistrzostwach sa w stanie coś pokazać ... osobiście uważam że druzyna Słowenii gra dosyć przeciętnie, a drużyna WKS z meczu na mecz gra coraz lepiej ... oglądałem dość obszerne skróty z ich dwóch poprzednich spotkań towarzyskich i grają z polotem dziś myślę że wygrają 2:1, bądź 1:1, ale jak będzie remis tak jak mówisz pyzina, wcale się nie zdziwię ... gdyby grali mecz na Mistrzostwach, byłbym stuprocentowo pewny że wygrają ... w tej chwili 80 % na ich zwycięstwo
Ostatni spr. australijczyków przed MŚ. Ostatnio dość niespodziewanie zremisowali z Holandią. Guus Hiddink udowodnił, ze potrafi coś z niczego i chyba powoli zaczął robić to z Australią. Grają oni w dzisiejszym spokanie z amatorami czyli Liechtensteinem. Śmiało nawalą im cały worek bramek i ten meczyk będzie chyba bardziej takim lekkim treningiem, bez przemęczania, bez kontuzji. Śmiało można stawiać. Typ 0-3 conajmniej