Forum Pokerowe
Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Sponsorzy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Sporty » Mecze Towarzyskie
Przesunięty przez: Chomik
2008-07-04, 13:25
Mecze Towarzyskie
Autor Wiadomość
Van der Elk

Doświadczony

Pochwał: 41
Wysłany: 2005-11-13, 12:32   

Jak ktoś pójdzie dzisiaj reklamować ten mecz meksyk-chile, to niech zda potem z tego relacje. Ja niestety dzisiaj nie mam czasu pójść do profka :/ .

Alain

Junior

Pochwał: 10
Wysłany: 2005-11-13, 15:29   

W profie powiedzieli mi że jutro powinien być zwrot

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2005-11-13, 15:32   

No pięknie :krzeslo: . Kilka trudnych spotkań na tym kuponie mi weszło a dostane tylko zwrot kasy :mur: .

Emrod

Trampkarz

Pochwał: 27
Wysłany: 2005-11-13, 16:50   

Pozostałe trafione typy Ci się liczą, tylko ten jeden będzie traktowany jako trafiony z kursem 1.00!!

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2005-11-13, 16:55   

Tak już lepiej :] .

A tak jest wszędzie?? W profku też??

Morton81

Amator

Wysłany: 2005-11-14, 00:43   

lk85 napisał/a:
Tak już lepiej :] .

A tak jest wszędzie?? W profku też??

Pewnie ze tak - chyba zaczynasz dopiero grac skoro nie wiesz :)

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2005-11-14, 11:10   

Gram długo, ale taka sytuacja spotkała mnie pierwszy raz.

mrbeny

Podglądacz

Wysłany: 2005-11-14, 22:34   

Jak macie jakies typy na wtorek badz srode to zapraszma do pisania i wymieniana sie pozdrawiam:)

mrbeny

Podglądacz

Wysłany: 2005-11-14, 22:42   

Moje typy na jutrzejdzy dzien

Wlochy - Wegry (U21) 1
Kamerun - Maroko (neutr.) 1
Irlandia Pln. - Portugalia 2

//A gdzie jakakolwiek analiza do tych typów????????I do tego jeszcze post pisany po poście :mlotek: Nastepnym razem będzie ostrzeżenie.Poczytaj regulamin działu :mur: Waciak

slimak
[Usunięty]

Wysłany: 2005-11-16, 19:07   

Zdarzenie: Włochy - Wybrzeże Kości Słoniowej
Typ: 1
kurs: 1.85

Obydwie drużyny wygrały swoje ostatnie mecze, ale z diametralnie różnymi przeciwnikami. Włosi zwyciężyli Holendrów 3:1, WKS zaś Rumunów 2:1. Większość najlepszych Makaroniarzy została powołana na dzisiejszy mecz ale nie wszyscy będą grać od poczatku. Trener napewno sprawdzi młodszych graczy ale nie powinni mieć problemów ze słabszą reprezentacją z jedną perełką Drogbą

Twister

Kapitan

Pochwał: 53
Wysłany: 2006-01-25, 15:27   

Ekwador - Honduras :arrow: 1 1.55

Biorąc po uwage fakt,że ten mecz odbędzie się w Ekwadorze,czyli na stadionie na którym Ekwadorczycy pokonywali takie potęgi piłkarskie jak Brazylia czy chociażby Argentyna zdecydowanym faworytem meczu są nasi grupowi rywale na MŚ.Poza tym każdy z graczy gospodarzy będzie chciał się w tych towarzyskich spotkaniach zaprezentować jak najlepiej aby móc dostać powołanie na mundial i nie mu tu mowy o jakimkolwiek odpuszczaniu.

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2006-02-28, 18:14   

Jutro jest bardzo dużo spotkań towarzyskich i mam troche propozycji oraz pytań:

Azerbejdżan-Ukraina 2 kurs 1,55 w profku.

Azarbejdżan gra daremnie. Jest to jedna z najgorszych drużyn Europy.
Ukraina to europejski przeciętniak, lecz w eliminacjach zagrali rewelacyjnie. Jeżeli nadal są w tak dobrej formie, to bez prolemu pokonają Azerów. Jeżeli Ukraina obcnie ma średnią formę, to również pokonają Azerbejdżan :)) .

Rosja-Brazylia 2 kurs 1,9 w profku.

Bardzo ciekawy mecz. Rosja gra różnie. Potrafi zagrać dobry mecz, a potrafi zagrać bardzo słabo. Na Brazylię pewnie sie zmobilizują.
Jak gra Brazylia to pisać nie trzeba ;) . Oni na wyjazdach grają bardzo dobrze.

I tutaj mam kilka pytań:
1. Czy te mecze są rozgrywane na terenach neutralnych, czy na boiskach Azerbejdżanu i Rosji??
2. Czy Brazylia zagra podstawowym składem?

KubaM

Podglądacz

Wysłany: 2006-02-28, 19:15   

Polska wygra z USA.Kazdy zawodnik chce pokazac sie Janasowi z jak najlepszej strony wiec beda grali na 120% ale w Usa sytuacja jest chyba podobna, kazdy chce pojechac naa Mundial.

1.Te mecze sa w Rosji i w Azerbajdzanie.

2.Na Rosje starczy drugi skład Brazyli ale ntego nie wiem czy beda grac podstawową "11"

Kamilek 18

Podglądacz

Wysłany: 2006-02-28, 19:17   

Brazylia zagra bez Gwiazdora Barcelony chyba nie muszę mówić kto to jest bez Didy i Cafu reszta OK. Tak grają normalnie na swoich boiskach jedynie Azerbejdżan chyba nie :]

Spongebob

Amator

Wysłany: 2006-02-28, 20:03   

Kamilek 18 napisał/a:
Tak grają normalnie na swoich boiskach jedynie Azerbejdżan chyba nie

Własnie grają w Baku a wiec u siebie :krzeslo: ,a jesli ktos nie ma pewnosci gdzie odbywaja sie te towarzyskie mecze to proponuje zajrzec np do oferty Expekta,tam jesli mecz jest na neutralnym terenie to jest to napisane,a swoja droga to czy ten mecz nie odbyl sie dzis(wynik 0-0) :zdziwiony:

Pointman

Amator

Wysłany: 2006-02-28, 21:04   

Stawiając na Brazylie trzeba wziąść pod uwage też warunki pogodowe, a temperatura ma być poniżej zera co na pewno będzie atutem gospodarzy.

spN

Trampkarz

Pochwał: 1
Wysłany: 2006-02-28, 22:20   

Panowie możecie mi podać jakiś link do składów na jutrzejsze mecze towarzyskie??

Spongebob

Amator

Wysłany: 2006-02-28, 22:49   

spN napisał/a:
Panowie możecie mi podać jakiś link do składów na jutrzejsze mecze towarzyskie??

nie ma chyba takiej strony zeby byly podane na tacy składy wszystkich reprezentacji :mrgreen: (chyba ze sie myle),proponuje poczytac na www.uefa.com lub na www.fifa.com ,ewentualnie najlepiej wchodzic na strony poszczegolnych federacji,tam napewno znajdziesz sklady,tu masz link to roznych stron krajowych federacji www.livescores.dk

KubaM

Podglądacz

Wysłany: 2006-02-28, 23:57   

Hiszpania-WKS
mój typ to 1x.
Dlatego z x bo nie wiem czy hiszpanie potraktuja ten mecz poważnie, mogą wyjśc eksperymentalnym składem a WKS za bardzo nie ma kogo wstawic za Drogbe,Keite, Toure i oni bedą grać najlepszym składem jaki maja by sie sprawdzic przed MŚ.

Anglia-Urugwaj x

Urugwajscy piłkarze będą chcieli pokazac sie w Liverpoolu z jak najlepszej strony(nie wiem czy bedzie grał Forlan) i udowodnic ze nie sa gorsi od druzyn które dostały sie do MŚ, a Anglia ...? Mają bardzo duzy bałagan w kadrze i sporo kontuzji.

pajo

Podglądacz

Wysłany: 2006-03-01, 18:24   

Luksemburg - Belgia
Typ - Typ: 2 1,15

Austria - Kanada
Typ - Typ: 1 1,60

Holandia - Ekwador
Typ - Typ: 1 1,30

Portugalia - Arabia Saudyjska
Typ - Typ: 1 1,40

Anglia - Urugwaj
Typ - Typ: 1 1,45

Hiszpania - Ivory Coast
Typ - Typ: 1 1,55

Całkowity kurs 7,53
Stawka 8,00
Wygrana 60,21

----------------------------------------------

Chorwacja - Argentyna
Typ - Typ: 1 5,00

Włochy - Niemcy
Typ - Typ: 2 3,45

Anglia - Urugwaj
Typ - Typ: 2 6,50

Całkowity kurs 112,13
Stawka 2,00
Wygrana 224,25

Pierwszy kupon to taki powiedzmy pewniak a drugi malo prawdopodobny ale uwazam ze nie niemozliwy:)

Co o tym myslicie??????

I jeszcze pytanko:orientuje sie ktos gdzie w koncu gra Chorwacja z Argentyna??raz pisza tak raz tak i juz niewiem

bRs
[Usunięty]

Wysłany: 2006-03-01, 18:31   

pajo napisał/a:
I jeszcze pytanko:orientuje sie ktos gdzie w koncu gra Chorwacja z Argentyna??raz pisza tak raz tak i juz niewiem

Na stronie expekta piszą tak ... Chorwacja - Argentyna played in Switzerland ... chyba sie nie mylą :smiech:

PS. a tak apropos to mogłeś już napisac jakieś analizy tych meczy, same typy to mogłeś sobie w temacie wrzucić :P sorry, że się czepiam, taki już jestem :)

pajo

Podglądacz

Wysłany: 2006-03-01, 18:34   

ok,mozesz sie czepiac,jeszcze niewiem co i jak na tym forum,niewiem czy zauwazyles ale to moj pierwszy post byl:)

Kamilek 18

Podglądacz

Wysłany: 2006-03-01, 21:00   

BURSZTYN ma rację a;e Pajo nie przejmuj się poćwiczysz i będzie git :]

nazimek

Oi! Bootboy
   Kapitan

Pochwał: 24
Wysłany: 2006-05-02, 10:04   

Polska-Litwa 1 1,50 (w STS) -->>>>stawiać szybko póki taki wysoki kurs.W drużynie litewskiej nie ma żadnego zawodnika z zagranicy,przyjechali tylko gracze z tamtejszej ligi.Jeżeli nie wygramy w takim spotkaniu,to w ogóle nie mamy czego szukać na MŚ.Stawiam na 2-0 .

bRs
[Usunięty]

Pochwał: 24
Wysłany: 2006-05-02, 12:52   

nazimek napisał/a:
Polska-Litwa 1 1,50 (w STS) -->>>>stawiać szybko póki taki wysoki kurs.W drużynie litewskiej nie ma żadnego zawodnika z zagranicy,przyjechali tylko gracze z tamtejszej ligi.Jeżeli nie wygramy w takim spotkaniu,to w ogóle nie mamy czego szukać na MŚ.Stawiam na 2-0 .

dobrze gadasz nazimek, bo dałem handi %-) dla mnie, to będzie 4:1 :]

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Sporty » Mecze Towarzyskie

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl