Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
//A gdzie jakakolwiek analiza do tych typów????????I do tego jeszcze post pisany po poście Nastepnym razem będzie ostrzeżenie.Poczytaj regulamin działu Waciak
slimak [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-16, 19:07
Zdarzenie: Włochy - Wybrzeże Kości Słoniowej
Typ: 1
kurs: 1.85
Obydwie drużyny wygrały swoje ostatnie mecze, ale z diametralnie różnymi przeciwnikami. Włosi zwyciężyli Holendrów 3:1, WKS zaś Rumunów 2:1. Większość najlepszych Makaroniarzy została powołana na dzisiejszy mecz ale nie wszyscy będą grać od poczatku. Trener napewno sprawdzi młodszych graczy ale nie powinni mieć problemów ze słabszą reprezentacją z jedną perełką Drogbą
Biorąc po uwage fakt,że ten mecz odbędzie się w Ekwadorze,czyli na stadionie na którym Ekwadorczycy pokonywali takie potęgi piłkarskie jak Brazylia czy chociażby Argentyna zdecydowanym faworytem meczu są nasi grupowi rywale na MŚ.Poza tym każdy z graczy gospodarzy będzie chciał się w tych towarzyskich spotkaniach zaprezentować jak najlepiej aby móc dostać powołanie na mundial i nie mu tu mowy o jakimkolwiek odpuszczaniu.
Jutro jest bardzo dużo spotkań towarzyskich i mam troche propozycji oraz pytań:
Azerbejdżan-Ukraina 2 kurs 1,55 w profku.
Azarbejdżan gra daremnie. Jest to jedna z najgorszych drużyn Europy.
Ukraina to europejski przeciętniak, lecz w eliminacjach zagrali rewelacyjnie. Jeżeli nadal są w tak dobrej formie, to bez prolemu pokonają Azerów. Jeżeli Ukraina obcnie ma średnią formę, to również pokonają Azerbejdżan .
Rosja-Brazylia 2 kurs 1,9 w profku.
Bardzo ciekawy mecz. Rosja gra różnie. Potrafi zagrać dobry mecz, a potrafi zagrać bardzo słabo. Na Brazylię pewnie sie zmobilizują.
Jak gra Brazylia to pisać nie trzeba . Oni na wyjazdach grają bardzo dobrze.
I tutaj mam kilka pytań:
1. Czy te mecze są rozgrywane na terenach neutralnych, czy na boiskach Azerbejdżanu i Rosji??
2. Czy Brazylia zagra podstawowym składem?
Polska wygra z USA.Kazdy zawodnik chce pokazac sie Janasowi z jak najlepszej strony wiec beda grali na 120% ale w Usa sytuacja jest chyba podobna, kazdy chce pojechac naa Mundial.
1.Te mecze sa w Rosji i w Azerbajdzanie.
2.Na Rosje starczy drugi skład Brazyli ale ntego nie wiem czy beda grac podstawową "11"
Brazylia zagra bez Gwiazdora Barcelony chyba nie muszę mówić kto to jest bez Didy i Cafu reszta OK. Tak grają normalnie na swoich boiskach jedynie Azerbejdżan chyba nie
Tak grają normalnie na swoich boiskach jedynie Azerbejdżan chyba nie
Własnie grają w Baku a wiec u siebie ,a jesli ktos nie ma pewnosci gdzie odbywaja sie te towarzyskie mecze to proponuje zajrzec np do oferty Expekta,tam jesli mecz jest na neutralnym terenie to jest to napisane,a swoja droga to czy ten mecz nie odbyl sie dzis(wynik 0-0)
_________________ Mądremu wystarczą dwa słowa a głupiemu to i referatu mało
Panowie możecie mi podać jakiś link do składów na jutrzejsze mecze towarzyskie??
nie ma chyba takiej strony zeby byly podane na tacy składy wszystkich reprezentacji (chyba ze sie myle),proponuje poczytac na www.uefa.com lub na www.fifa.com ,ewentualnie najlepiej wchodzic na strony poszczegolnych federacji,tam napewno znajdziesz sklady,tu masz link to roznych stron krajowych federacji www.livescores.dk
_________________ Mądremu wystarczą dwa słowa a głupiemu to i referatu mało
Hiszpania-WKS
mój typ to 1x.
Dlatego z x bo nie wiem czy hiszpanie potraktuja ten mecz poważnie, mogą wyjśc eksperymentalnym składem a WKS za bardzo nie ma kogo wstawic za Drogbe,Keite, Toure i oni bedą grać najlepszym składem jaki maja by sie sprawdzic przed MŚ.
Anglia-Urugwaj x
Urugwajscy piłkarze będą chcieli pokazac sie w Liverpoolu z jak najlepszej strony(nie wiem czy bedzie grał Forlan) i udowodnic ze nie sa gorsi od druzyn które dostały sie do MŚ, a Anglia ...? Mają bardzo duzy bałagan w kadrze i sporo kontuzji.
Wysłany: 2006-05-02, 10:04
Polska-Litwa 1 1,50 (w STS) -->>>>stawiać szybko póki taki wysoki kurs.W drużynie litewskiej nie ma żadnego zawodnika z zagranicy,przyjechali tylko gracze z tamtejszej ligi.Jeżeli nie wygramy w takim spotkaniu,to w ogóle nie mamy czego szukać na MŚ.Stawiam na 2-0 .
Polska-Litwa 1 1,50 (w STS) -->>>>stawiać szybko póki taki wysoki kurs.W drużynie litewskiej nie ma żadnego zawodnika z zagranicy,przyjechali tylko gracze z tamtejszej ligi.Jeżeli nie wygramy w takim spotkaniu,to w ogóle nie mamy czego szukać na MŚ.Stawiam na 2-0 .
dobrze gadasz nazimek, bo dałem handi dla mnie, to będzie 4:1