shymek

Dołączył: 19 Maj 2006 Pochwał: 15 Posty: 518 Skąd: Duszniki / Poznań
|
Wysłany: 2008-06-25, 10:13 Liga Japońska 2008
|
|
|
Kashima Antlers – Oita Trinita
25.06.2008 12:00
Piłka Nożna – Japonia, J-League
Typ: Kashima Antlers (-0.75)
Kurs: 1.826
PINNACLE
Uzasadnienie:
Witam! Myślę, że dzisiejsze spotkanie zakończy się zwycięstwem zawsze groźnej Kashimy.
Gospodarze to aktualny mistrz Japonii, który w tym roku walczy o obronę tytułu. Są oni szczególnie dobrzy u siebie, gdzie jeszcze nie przegrali w tym sezonie. Co ciekawe, Kashima nie wygrała w lidze od 8 meczy! Jedyne zwycięstwa w ostatnim okresie to wygrane w Azjatyckiej Lidze Mistrzów. Dzisiaj nadarza się doskonała okazja by przerwać złą passę. Jeśli chodzi o przyjezdnych, to poczynają sobie całkiem nieźle zajmując miejsce w środku tabeli. Z ostatnich 7 gier wygrali oni aż 4, z tym że 2 zwycięstwa miały miejsce w pucharze kraju. Jak dotąd, zwyciężyli oni na wyjeździe zaledwie raz, a raz zremisowali.
Co przekonało mnie do tego typu to fakt, że Antlers to po prostu bardzo dobra drużyna w Japonii. Mają w składzie najlepszego strzelca ligi – Marquinhosa, który zdobył 8 goli w 9 występach. Poza tym ekipą kieruje świetny trener Oswaldo Oliveira, który w zeszłym roku wprowadził do składu wielu młodych zawodników. Teraz drużyna jest zarówno młoda jak i doświadczona. Myślę, że nie powinna ona mieć wielkich problemów w starciu z ligowym średniakiem.
W zeszłym roku mecz między tymi klubami, rozegrany na stadionie Antlers, zakończył się rezultatem 3:0. Dziś rezultat powinien być podobny. Powodzenia! |
_________________ BT feat JC Chasez - Force Of Gravity (Tiesto Remix)
 |
|