Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
patrząc na to co ostanio grają drużyny z naszej grupy to awans jest realny, jeśli przegramy jak zwykle z Niemcami wygramy z Austria i remis z Chorwacja to moze wyjdziemy
gorzej niż na ostatnich MŚ chyba nie będzie
do finałów jeszcze sporo czasu i dużo się zmieni, szykuje sie sporo ciekawych meczy
No grupa taka raczej z półki łatwiejszych . Ale jedynym z głównych warunków żeby z niej wyjść , będzie to żeby nie myśleć "o mamy zajebistą grupę to już jesteśmy w ćwierćfinale" , jak się to skończyło mieliśmy okazję zobaczyć w ostatnich MŚ . Patrząc na to z kim ewentualnie moglibyśmy grać dalej , też nie jest źle . Myślę że z Niemcami jesteśmy w stanie powalczyć już nie będą na takim gazie jak u siebie . Z Austrią w grę wchodzi jedynie zwycięstwo . No i na koniec może się okazać że będziemy z Chorwacją grać o wyjście z grupy. Ale jak to będzie zobaczymy za 189 dni
Wysłany: 2008-02-11, 17:09
Cytat:
Żaden polski piłkarz nie gra w słynniejszym klubie. Dlaczego więc bramkarz Manchesteru United Tomasz Kuszczak nie pojedzie na Euro 2008?
Dlaczego Beenhakker może nie zabrać polskiego Kahna na czerwcowe mistrzostwa Europy?
Oficjalnie nikt nie chce mówić, ale wiadomo, że selekcjoner wyznaje zasadę, że 11 najlepszych piłkarzy nie stworzy najlepszej jedenastki.
Kuszczak nie pasuje do grupy Jest piekielnie ambitny, nie umie pogodzić się z rolą rezerwowego, daje odczuć otoczeniu, że czuje się niedoceniony, swoją frustrację przenosi na drużynę. - Jak ktoś się nie umie podporządkować regułom narzuconym przez selekcjonera, to... jego sprawa - można usłyszeć w kadrze.
- Wolimy Boruca tryskającego poczuciem humoru niż Kuszczaka, który czasem nie chwyta żartów i obraża się, a jak już odpowie, to jego dowcip jest ciężki - mówi jeden z doświadczonych piłkarzy reprezentacji. - Tomek to dobry bramkarz, ale czasem mamy wrażenie, że wydaje mu się, że jest najlepszy na świecie - dodaje inny kadrowicz.
Na mecz z Czechami Kuszczak powołania nie dostał wcale. - Jest pan zdziwiony, że Beenhakker powołał Fabiańskiego, a nie Kuszczaka? - zapytaliśmy Artura Boruca. - Nie - odparł. - Dlaczego? - Nie, bo nie. Trener uznał, że Łukasz jest lepszy od Tomka. Na tym zakończmy.
szczerze powiedziawszy ja plakal nie bede... nie przepadam za czlowiekiem, a jak ma jeszcze psuc atmosfere to bardzo dobrze...
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru
Wysłany: 2008-04-17, 11:48
i stało się. Większego sk.... chyba nie widziałem. Mam nadzieje, ze Rogera ktoś uwali jeszcze przed końcem ligi i pojedzie ale do pacanowa. Kompromitacja i tyle........
i stało się. Większego sk.... chyba nie widziałem. Mam nadzieje, ze Rogera ktoś uwali jeszcze przed końcem ligi i pojedzie ale do pacanowa. Kompromitacja i tyle........
porażka totalna
oby Leo przejrzał na oczy i szybko z niego zrezygnował
No rzeczywiście jak murzyn ma żonę polkę to od razu ma prawo czuć sie polakiem . Żeby nie było wątpliwości ja również wyznaję zasadę "Polska dla polaków" i jestem przeciwny "naturalizowaniu" reprezentantów, nawet jeśli umieliby oni wiązać nogami krawaty.
Wysłany: 2008-04-17, 20:08
Pierdolicie Hipolicie, jak ma dobrze grać to niech gra.U Niemców trudno znaleźć prawdziwego Niemca i jakoś im to nie przeszkadza, więc nie wiem o co chodzi.
_________________ Wszystko sie kiedyś kończy,chyba że jest to Moda na Sukces