Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
ale Farfan to chyba trochę przegiął
mają być grane kupony REALNE z tego, co pamiętam. przecież tak normalnie nie wymieszam sobie typów z expekta i z naziemnego.
to tak samo, jak łączenie typów z biathlonu - normalnie się tego nie zagra. a tu ludzie podawali.
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
nie widzę w kuponie niczego niezgodnego , co by miało być podstawą że nie będzie on uznany ... Jasno jest napisane , że jeżeli jakiegoś zdarzenia , które chcemy zagrać nie ma w ofercie Expektu to możemy sobie pożyczyć kurs z naziemnego buka .
Rozumiem jakbyś miała pretensje o to , że zagrał dwa typy z tego samego spotkania ( i jeden kurs z expektu a drugi z naziemnego) , ale on tutaj wybrał 4 różne spotkania .
Także nie mam żadnych wątpliwości i kupon normalnie uznany
ps. ale i tak nie wejdzie pierwszy mecz na kuponie
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
A gdzie jest ten temat? Analizy mamy pisać w dziale 'Analizy, Informacje, Sugestie' czy właśnie w jakimś temacie w dziale konkursowym (jeżeli tak, to gdzie on jest?)?
Dostajemy na start 1000j., a za analizy można dostać 10-20j. Jak przeglądałem posty uczestników, to zwykle stawka na kupon jest w okolicach 200-800j. Może by nieco te jednostki za analizy zwiększyć?
po pierwsze kolega tutaj ma temat do pytań a nie w regulaminie...
po drugie analizy piszesz w odpowiednim dziale , a linki do analiz wklejasz do swojego tematu w dziale konkursu, który musiałeś założyć ...
po trzecie nie zamierzamy niczego zmieniać , jest to już kolejna z rzędu edycja tego konkursu i w takiej formie jak jest obecnie będzie prowadzona dalej
Wysłany: 2008-07-06, 11:32
Chomik napisał/a:
ziutekpl napisał/a:
Nadal - Schuettler (będa trzy sety) Tak. 1.50 (sts)
nie widze czegoś takiego w STSie...
Wybaczcie, że nie zrobiłem screena, ale bez kitu sam widziałem coś takiego. Problem w tym, że tu nie chodziło chyba o 3 sety, tylko o coś innego, bo co w przypadku 4 rozegranych? Te zakłady są w STSie i zwykle dotyczą tenisowych pojedynków kobiet
W ramach tego konkursu, każdy zgłoszony w odpowiednim temacie użytkownik forum zakłada swój temat w którym będzie prowadzić bilans swoich kuponów.
Każdy użytkownik, aby być branym pod uwagę przy uwzględnianiu klasyfikacji końcowej musi spełnić dwa podstawowe warunki, a mianowicie musi umieścić nie mniej niż 10 kuponów oraz nie mniej niż 5 analiz zdarzeń znajdujących się na jego kuponach.
czyli w tym miesiącu podobnie jak na euro tylko 5 analiz?
czy jest pomyłka przy kopiowaniu zeszłomiesięcznego regulaminu??
cypher za ten kupon powinienes miec zwrot, masz 2 razy Nicki Pedersena oraz Andreasa Jonssona na nim hehe chyba nawet lepiej ze zwrot to tak byłby przegrany
k6
Ch.Harris-F.Lindgren(+3) X @ 6 wzb
S.Nicholls-A.Jonsson(+2) X @ 6 wzb
Druzynowy Puchar Swiata-PF : Zwycięzca W.Brytania @ 4.2 fortuna
ako : 151.2
stawka : 15
ewk : 2268
a co do tego kuponu to już nie wiem ale może jest ok choć też przegrany
Czy jeżeli czas dodania postu z zakładem na godzinę wyznaczoną przez buka, przekroczył o np. minutę czas zamknięcia meczu u danego buka jak tutaj, to coś szkodzi?
Dodam jeszcze, że aktualny czas na waszym serwerze może się nie zgadzać z tym na expekt.com i mam nadzieję, że ta minutka spóźnienia nie przeszkadza, bo mecz tenisowy nie zaczyna się dokładnie o tej godzinie, którą buk wyznacza na zamknięcie zakładu