Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
Wysłany: 2008-09-13, 21:45
nie Grzybciu, to już nie ma co... pisałem nawet do Wrednego... nie licz na nic... nawet nie raczył odpisać, ale wydaje mi się, że trzeba to napisać gdzieś indziej, bo jakoś nie bardzo tutaj może to ktoś zobaczyć...
I to mnie utrzymuje jak najbardziej w przekonaniu o rezygnacji . Tak samo by bylo z kasą którą byśmy mieli dostawać co miesiąc ... bo gdy nadchodziłby 10 danego miesiąca to Wrednego jak nie było tak by nie było .
Ale jeśli chce się być osobą poważną i wymagać jakiegoś szacunku oraz trakotowania poważnie to z danego słowa należy się wywiązywać
Ale jak widać pan W. za przeproszeniem ma na wszystko wyjebane i myśli , że wypłacenie na Expekt załatwi wszystko ... ba nawet nie raczy zabrać w tej sprawie głosu , bo może sprawa ucichnie i nikt nie będzie się domagał swojego ? nie tak szybko
Może powiecie , że o "głupi" Grzybek domaga się śmiesznej wygranej aż 30 zł. ... Ale tu nie chodzi tylko o mnie , inni wygrali więcej i na pewno nastawiali się na tą wygraną . Ale pan Wredziach poleciał sobie po raz kolejny w kulki ...
żenada i brak jakiejkolwiek powagi ... może kiedyś doczekamy się odpowiedzi w tej sprawie ...