Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2008-03-09, 15:29
FAN napisał/a:
UWAGA! Typy nocne z dni 08.03 i 09.03 zostają anulowane. Tak więc w sobotę (08.03) każdy z uczestników podlicza 13 typów. A w niedzielę (09.03) 12, ponieważ mecz AZ Alkmaar - Feyenoord został przełożony.
Nie wiem czy ktokolwiek z was czyta to co ludzie piszą wcześniej, ale ogółem chciałbym zaznaczyć, że nie typujemy NBA - dzisiaj również.
Nie będzie problemów z brakiem kursów, lub czegoś takiego. Tak, żeby każdy miał równe szanse.
Po tym konkursie trafiasz na czarną listę konkursową.
Powód: Piszesz o zrozumieniu i akceptacji regulaminu, podczas, gdy go nie rozumiesz.
Odwołanie: nie możliwe.
Pretensje: możesz pisać, zdania nie zmienię.
Po 1 pisząc majacoś tam juz pokazujesz jaki masz stosunek do mnie to ja sie pytam za co? krzywdę Ci jakąś zrobiłem? Wyzwałem Cie? nie...bo ja jestem "oaza spokoju"
Trafiam na czarną listę, czyli to ze zapytałem było blędem? Ja tak zrozumialem i to było widać w typach typując dokładne wyniki czym ogromnie straciłem, cóż brałem udział w konkursach, gdzie liczył sie czysty zysk a nicelny był 0.0 i dlatego tam ludzie podawali dokładne wyniki. Chciałem sie upewnić i zapytałem i ciesze sie ze mi wyjasniłeś i co chciałem oszukac?Nie od razu poprawiłem cytując swoje punkty, bo oto chodzi by dobrze sie bawić i to robię.
Co do odwołania to widze ze stawiasz jakąś zaporę...tzn ze juz nawet spytac sie nie mozna...baaa...tzn ze jak inni sie pytają to moga a ja już nie? Zobacz ile padło juz pytań w związku z regulaminem? Nawet pierwsze dwie osoby jak pamiętam podały źle typy z regulaminem i co dostały? -15pkt chodź złamały regulamin kompletnie nie wiedząc o co biega...a ja oddałem typy prawidłowo...a zapytałem sie by sie upewnic otrzymalem odpowiedz i podliczyłem jak trzeba z tego wychodzi ze nawet spytac sie nie mozna...Panowie no bez przesady.
Co do tego ze bede pisał i zdania nie zmienisz...też jest nie fair a co na to inni? Tu nie chodzi oto ze ja sie kłucę albo coś...chcem być poprostu traktowany jak inni...mieć takie prawa jak inni gracze, nie jestem wyjątkiem, nie chcem być lepszym ani gorszym chcem być równo traktowany...a w tej sytuacji tak nie jest.
Moze i mnie nie lubisz ale ja tu nie mam do nikogo pretensji ze mnie ktoś lubi, nie lubi...ale lubi nie lubi nie powinno jako Tobie doprowadzac do tego, ze szukasz na mnie haka i tylko czekasz by mnie wrzucić na czarną listę...
Zobacz nawet w podliczeniu nie mam błędu a inni mają czyli niedoczytali regulaminu? Moze nie wiedzieli nie mi to oceniać...teraz juz wiedzą jak i ja wiem...ale u mnie to było pytanie o ktore wystosowaleś karę a u innych to są niedociągniecia i błędy...tak nie powinno być. Szanujmy sie jak i ja Was szanuje.
Ważne by nie zapomniec o tym, jaką pracę Wy Moderatorzy wkładacie w stronę, robicie coś dobrego coś dla ludzi...robicie to dobrze, ale warto pamiętać o tym by jeśli ktoś kogoś lubi, nie lubi nie przewyższało progu władzy jaką macie.
Jeszcze słówko do Fana: o tym co do mnie napisał: wybiorę opcję 1 zacznę mysleć.
** Komentarz dodany przez: The_GrabeK: 2008-03-10, 00:24 **
Nie muszę szukać haka na Ciebie. Uwierz, że nie muszę.
Ostatnio zmieniony przez maja81szn 2008-03-09, 23:46, w całości zmieniany 2 razy
moglby ktorys z prowadzących otworzyc jeszcze temat z 08.03 zeby rozliczyc swoje typy ? bez sensu byloby startowac od -15 jesli podalem swoje typy a nie zdazylem ich rozliczyc, a otwarcie tematu raczej nie powinno z niczym kolidowac organizatorom konkursu
Wysłany: 2008-03-10, 18:57
czacza napisał/a:
moglby ktorys z prowadzących otworzyc jeszcze temat z 08.03 zeby rozliczyc swoje typy ? bez sensu byloby startowac od -15 jesli podalem swoje typy a nie zdazylem ich rozliczyc, a otwarcie tematu raczej nie powinno z niczym kolidowac organizatorom konkursu
czacz - jaki był powód Twojej nieobecności i nie podliczenia typów? Otwarcie tematu koliduje z regulaminem, bo jasno jest napisane, że masz czas następnego dnia na rozliczenie.
Słucham - jaki był powód Twojej nieobecności?
Aha, jak już to wystartujesz z -13.00 bo dwa typy nie były brane pod uwagę
czacz - jaki był powód Twojej nieobecności i nie podliczenia typów? Otwarcie tematu koliduje z regulaminem, bo jasno jest napisane, że masz czas następnego dnia na rozliczenie.
Słucham - jaki był powód Twojej nieobecności?
Aha, jak już to wystartujesz z -13.00 bo dwa typy nie były brane pod uwagę
za kazdym razem jak probowalem rozliczac typy to mi ucinalo neta wpadlem tylko na chwile na obst bo bylem bardzo bardzo zajęty, myslalem, ze to nie będzie az takim wymogiem, szczegolnie, ze byl troche mętlik na początku i bedziemy mieli wiecej czasu na rozliczanie, rozliczylem sobie nawet typy i wkleilem do pliku txt, bo nagle zniknal internet, chcesz to moge dac screena
jesli bylby to jakis konkretny punkt zlamany w regulaminie to bym sie nie odzywal (wiem ze ten punkt tez jest w regulaminie, ale nie ma duzego wplywu na przebieg i zasady konkursu), ale ze chodzi tu o czystą rywalizacje i podanie przede wszystkim typów na czas to jednak mysle, ze otwarcie tematu nie kolidowaloby w zaden sposob z działaniem przesympatycznej moderacji wiadomo, ze najwazniejsze jest podanie typów, a nie bilans, ktory będzie potrzebny tylko na koniec miesiąca
Ostatnio zmieniony przez czacza 2008-03-10, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-03-10, 19:47
Bilans jest potrzebny nie tylko na koniec miesiąca
Ok, czacz - jeżeli masz to wszystko w txt - to po prostu wrzuć do swojego tematu. Ten weekend możemy potraktować trochę ulgowo, ponieważ faktycznie był mętlik.
a ja mam propozycje, zeby zdarzenia na nastepne dni podawac troszke wczesniej, tak ze 24 h przed 1 zdarzeniem na przyklad...niektorzy pracuja, maja zajecia przez pol dnia... dobrze by bylo spokojnie przeanalizowac i zatypowac dzien wczensiej gdy nastepny dzien ma zawalony. to tylko propozycja i mam nadzieje ze nei zostane zrugany prze organizatorow ;]
Wysłany: 2008-03-12, 12:29
Notuś mówił, że będzie miał trochę czasu wtorek/środa to zrobi...
A jak nie to najpóźniej w piątek powinny być, sorry zalatany jestem ciutkę, albo zagadany na shoucie
Wysłany: 2008-03-13, 18:49
Powiedz mi Szypii czy aż tak Ci się spieszy? Powiem Ci, że w tej chwili żeby myśleć o pozycji lidera trzeba mieć bilans około +20 wyniki będą jak mówiłem najpóźniej w piątek. Noto widocznie nie miał czasu, żeby się tym zająć, qbaa również. Ja niestety też ostatnio zalatany jestem jak wariat, dlatego też nie mogłem nad tym przysiąść.