Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com Strona Główna » Przedstawiciele » SPORTINGBET » Sportingbet / ParadisePoker - pytania i odpowiedzi
Sportingbet / ParadisePoker - pytania i odpowiedzi
Autor Wiadomość
SportingBet_Expert

Wysłany: 2008-02-07, 17:21   Sportingbet / ParadisePoker - pytania i odpowiedzi

Witam,

Od dzisiejszego dnia będę udzielał się na forum, jako przedstawiciel Sportingbet oraz ParadisePoker. Jeżeli macie pytania dotyczące naszych produktów, proszę śmiało piszcie do mnie.
Będę się starał służyć wszelką pomocą jak i informować o bieżących promocjach.

Pozdrawiam,
Piotr

Sudowoodo

Podglądacz

Wysłany: 2008-02-09, 18:51   

Witam,
Ja mam problem, chciałbym skorzystać z promocji dla polskich graczy, jednak nie mogę grać na polskiej wersji softu. Zawsze instaluje mi wersję angielską :((
Pozdrawiam,
Darek

SportingBet_Expert

Wysłany: 2008-02-11, 17:49   

Witam,

Podaj mi proszę swoje ID.
Problem może wynikać z tego że masz konto w Sportingbet.com (angielski oddział).

Pozdrawiam

Obstawianie.com Strona Główna » Przedstawiciele » SPORTINGBET » Sportingbet / ParadisePoker - pytania i odpowiedzi

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl