Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Zrobilem drugi wpis na typach jednodniowego etapu 1. myśląc że po prostu źle wytypowałem nie bedzie dyskwalifikacja?Tak samo zatypowalem.
nie będzie dyskwalifikacji Typy były takie same , tylko zmieniony wzór napisania , także wszystko wporządku . Tamten post usunięty zostawiony tylko ten ostatni
Czy po opdanięciu dostanie się zarobione już za wcześniej zdobyte punkty pieniądze ?
Przykładowo 1 dnia trafiam, 2, 3 a 4 - go już nie, to czy dostanę wtedy 3*10 = 30 zł ?
Każdy etap jest oddzielną walką o 10zł. Także jeżeli wygrasz przykładowo w 1 , 2 i 3 etapie to po zakończeniu wszystkich 30 etapów otrzymujesz na swoje konto kwotę 30 zł. i tutaj nie można odpaść po prostu każdy dzień jest jakby oddzielnym konkursem
Ostatnio zmieniony przez Grzybek 2007-11-10, 16:29, w całości zmieniany 1 raz
a ja mam propozycje zeby przy podawaniu wydarzenia do typowania, moderatorzy podawali tez skad jest to wydarzenie. Np Anglia, Premier League albo cos.... czy to bedzie problem??
Dzieki za uwzglednienie. Pozdrawiam!
troche dziwne sa zasady oceniania.... tomason5 trafił 6 łącznie i ja też trafiłem 6 ale dostał nagrode bo mial po kolei więcej... a moze tak wprowadzic jakis podział typów?? od najlatwiejszych do najtrudniejszych i w ten sposob??
Tylko zaraz mnie nie zjedzcie ze sie kloce... proponuje tylko ;>
My ustalamy kolejność, prawidłowa odpowiedź na 1 pytanie powodu sprawdzenie kolejnego.
Jeśli byłoby 20 pytań i 2 uczestników gdzie jeden z nich odpowiedziałby poprawnie na 19 pytań (ale źle na pierwsze), a drugi poprawnie tylko na pierwsze to on by wygrał.
Taki sobie wymyśliliśmy konkurs i póki co nic nie zapowiada zmiany w regulaminie.
Dalsza polemika i propozycje oczywiście mile widziane
Wysłany: 2007-11-15, 19:46
a ten co bedzie mial najwieksza sumę pkt w całym konkursie tez cos dostanie?
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru
Wysłany: 2007-11-15, 22:51
to ja chce buzi
moja uwaga jest taka by jednak od przyszlej edycji zrobic tak że wygrywa osoba ktora zdobedzie najwiecej punktów - bo sa sytuacje gdy mozna wytypowac 10/11 w pilce noznej (czyli zajebisty wynik) i nie trafic liczby kartek i w ten sposob nic z tego nie ma - takie rozwiazanie byloby sprawiedliwsze
druga sprawa to h2h i nieobecnosc w meczu jednego z zawodnikow (zdarzylo sie w typowaniu kosza) - wg mnie powinnien byc ten punkt pomijany w podliczeniu skoro 1 gracz wogole nie wszedl na boisko
Wysłany: 2007-11-29, 13:26
dobrze ze pula przechodzi na dzis bo kasa mi sie przyda
Znalazłem chyba małe organizatorskie niedopatrzenie ... Otóż np. przy typowaniu meczu Górnik - Wisła, typujemy nazwisko strzelcy bramki ... I w Wiśle jest np dwóch Brożków, więc samo nazwisko chyba nie wystarczy ... Mylę się?? Jeśli tak, to mnie poprawcie