gromsky86

Dołączył: 11 Sie 2004 Pochwał: 36 Posty: 2316 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2007-12-03, 11:01 MultiBank
|
|
|
MutiKonto Ja
MultiKonto ja daje Ci swobodę w zarządzaniu własnymi środkami:
*
Teraz MultiKonto ja lub my za 0 zł przez 6 m-cy
*
OC + AC z Gwarancją Najniższej Ceny na rynku + 15% rabatu
*
Przelewy przez Internet za 0 zł
*
Rachunek oszczędnościowy za 0 zł
*
Rachunek do obsługi funduszy inwestycyjnych za 0 zł
*
Tani kredyt odnawialny od 8 do 12,25%
*
Bezpłatna usługa maklerska
*
Dostępne 24 h na dobę przez Internet, telefon, WAP, SMS
*
Wygodne płatności MultiTransferem i netk@rtą
Sprawdź regulamin promocji
oraz dodatkowo:
*
bezpłatne wszystkie operacje dokonywane samodzielnie przez WAP lub multilinię
*
99 przelewów zdefiniowanych
*
nieograniczona ilość zleceń stałych, poleceń zapłaty
*
przelewy zagraniczne i walutowe w kraju
*
operacje dokonywane na rachunku uaktualniane są automatycznie,
dlatego saldo odzwierciedla rzeczywisty stan środków
*
bezprowizyjne wypłaty gotówki z prawie 1500 bankomatów Sieci Euronet, BZ WBK oraz Cash4You
Jedyny warunek z naszej strony to nie mniej niż 1000 złotych średnich miesięcznych wpływów w kwartale - czyli wystarczy wpłacić 3000 złotych raz na trzy miesiące.
MultiKonto My
MultiKonto my to rachunek dla wymagających Klientów. Można nim zarządzać zarówno w tradycyjny, jak i nowoczesny sposób.
MultiKonto my daje Ci wybór, ale Ty podejmujesz decyzję: może być dobrze oprocentowanym kontem osobistym możecie zarządzać nim wspólnie, a dzieci ustanowić pełnomocnikami.
*
Teraz MultiKonto ja lub my za 0 zł przez 6 m-cy
*
OC + AC z Gwarancją Najniższej Ceny na rynku + 15% rabatu
*
Przelewy przez Internet za 0 zł
*
Rachunek oszczędnościowy za 0 zł
*
Rachunek do obsługi funduszy inwestycyjnych za 0 zł
* Tani kredyt odnawialny od 8 do 12,25%
*
Bezpłatna usługa maklerska
*
Wygodne płatności MultiTransferem i netk@rtą
Sprawdź regulamin promocji
Pozostałe produkty i usługi bez opłat:
*
wydanie karty Visa Electron, także dla współposiadacza i pełnomocnika
*
wykonywanie wszystkich operacji przez Internet i automatyczny serwis telefoniczny multilinii
*
zlecenia stałe we wszystkich kanałach dostępu
*
wypłaty z bankomatów Sieci Euronet, BZ WBK oraz Cash4You na terenie całej Polski
*
przelewy wewnętrzne
*
doradztwo w zakresie korzystania z produktów i usług banku
*
MultiKonto młodzieżowe dla Twojego dziecka
*
łatwy i przyjazny dostęp w zdalnych kanałach (Internet, multilinia)
*
pełna informacja o koncie i możliwość przeprowadzania operacji o każdej porze dnia i nocy, z dowolnego miejsca - operacje dokonywane na rachunku są uaktualniane automatycznie, dlatego saldo odzwierciedla rzeczywisty stan środków,
*
pomoc Doradców finansowych również w zakresie funduszy inwestycyjnych i emerytalnych, rynku akcji i obligacji oraz ubezpieczeń,
*
a oprócz tego w strefie 24h dostęp do bankomatu, Internetu i multilinii
*
MultiKonto my to również dostęp do wielu innych atrakcyjnych produktów:
Rachunek Oszczędnościowy, na którym możesz przechowywać nadwyżki finansowe. Zachowasz stały dostęp do gotówki, a środki będą wyżej oprocentowane.
Kredyt odnawialny w wysokości nawet dziewięciokrotności wpływów na Twój rachunek.
Plany Finansowe - kredyt hipoteczny łączący w sobie zalety różnych bankowych produktów, które razem dają nieosiągalne wcześniej możliwości.
MultiKonto Jestem
Bez konieczności stałych wpłat! Prowadzenie MultiKonta jestem to 0zł za miesiąc i 1zł za kartę Visa Electron. Teraz promocja "Jestem przedsiębiorczym studentem". Załóż MultiKonto jestem za 0zł, bezpłatny rachunek oszczędnościowy MultiMax - oprocentowanie aż 4,5% i bezpłatny rachunek inwestycyjny!
*
karta kredytowa dla studenta - 0zł!!
*
bezpłatne wypłaty z bankomatów Euronetu, BZ WBK i Cash4You
*
3 typy kart do wyboru: Visa Electron, Visa Classic i netk@rta
*
dostęp do rachunku 24 godziny na dobę
*
możliwość automatycznego umieszczania środków na Rachunku Oszczędnościowym lub na lokatach
MultiKonto Aquarius
Jakość i prestiż:
* wyjątkowe traktowanie w MultiBanku
* w każdym Centrum Usług Finansowych czeka Doradca, który zapewni pomoc, dyskrecję, spokój i prywatność przy podejmowaniu ważnych decyzji finansowych
* obsługa w specjalnych, dyskretnych pokojach Klubowych
* w multilinii czeka na Ciebie nasz najlepszy Doradca
* dostęp do specjalnych stron internetowych Klubu Aquarius, przeznaczonych jedynie dla członków Klubu
* dla członków Klubu organizujemy specjalne eventy: treki, spotkania, degustacje, pokazy
* zaproszenia na wydarzenia kulturalne
* specjalne karty Visa Electron (na życzenie również karta Visa Classic) z logo Klubu Aquarius, które jednocześnie są Twoimi identyfikatorami.
* do Twojej dyspozycji jest również bezpieczna netk@rta służąca do zakupów w świecie wirtualnym
Wygoda i wyjątkowe preferencje:
* możliwość realizacji płatności za pomocą przelewów zagranicznych i walutowych, zleceń stałych, polecenia zapłaty
* mozliwość obsługi Twojego konta 24h na dobę, 365 dni w roku przez Internet, multilinię , SMS, WAP
* bezpłatne korzystanie z bankomatów Sieci Euronet, BZ WBK i Cash4You
* bezpłatna karta Visa Electron z logo Klubu Aquarius (na życzenie wydajemy również klubową kartę Visa Classic)
* atrakcyjniejsze warunki korzystania ze wszystkich produktów dodatkowych:
- łatwość uzyskania wyższej kwoty kredytu odnawialnego, gotówkowego, kredytu auto-moto
- preferencyjne oprocentowanie kredytów hipotecznych
- preferencyjne warunki zakładania lokat, w tym również lokat negocjowanych
- wyżej oprocentowany Rachunek Oszczędnościowy |
|