Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wystarczy pobrac z tego :linku** zarejstrowac sie, i dostaniemy automatycznie 5$ na swoje real money account Przy wypłatach obsługują zarówno Moneybookers jak i Neteller.
Jeśli ktoś chce dokonac swojej pierwszej wpłaty to dostanie 100% automtycznie
** aff link
Jeśli komuś przeszkadza ten affilate to tu jest zwykły, chociaz nie wiem czy promocja zadziała www.play89.com
Ale i tak wam puźniej nie wypłaca bo ten bonus nie jest dlagraczy z polski
I co z tego oficjalnie nigdzie nic nie pisze, a jak wpłaciłem swoja kase i mi nie wypłacą to to sie nazywa kradzież, bo po co maja do wyboru jako kraj polske, skoro nie akceptuja polskich graczy
Akceptuja polskich graczy tylko niektóre promocje sa ograniczone i zakazane dla niektórych państw i jak z niej skorzystaż to jest złamanie regulaminu a to sie = brak wypłaty
_________________ Graj tak żebyś widział jeszcze świat a nie tylko jedno "bukmacher"
Zleciłem wypłate rozmawiałem na live chat i mi wyplaca bo gdy sie rejstrowael m to jeszcze akceptowali polakow a po drugie wplacilem swoja kase, takze odpowiedzial ze nie widzi powodu dlaczego nie mieli by mi nie wypłacic
ja nie mówie o twojej kasie tylko o kasie z promocji . jak nie wierzysz zapytaj na live czacie o promo 5E i sobie uświadomisz ze nie jest dla polaków dosyć długo gadałem z live supportem i sie dowiedziałem ze moga byc prez to tylko kłopoty a jak masz zamiar wyciągnąć z tego jakis hajs to nie bierz tego bonusu 5e tylko wex sobie podwojenie wpłaty ugraj i wypłac proste
_________________ Graj tak żebyś widział jeszcze świat a nie tylko jedno "bukmacher"