Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
_________________ "precz z t a k i m Bogiem! Lepiej żadnego Boga, lepiej na własną rękę dolę swą zdziaływać, lepiej szaleńcem być, lepiej samemu BOGIEM się stać!"
Villa potrzeba chwili była taka, bo tamte łajzy zagrały 1-2-2 a pierwsza faza w ich wykonaniu zawsze jest mocna, postawiłem więc na sprawdzonego fishera... który nie miał najlepszego dnia
Sory za początek zaryzykowałem i zatypowałem dwie niespodzianki (porażki MU i Totenhamu) żebym nie "szalał" to bym na pewno sypnął gola już w I fazie, ale później nadrobiłem w kolejnych fazach no i 2 gole na koncie już mam
Bart napisał/a:
Prośba do napastników-zupełnie nie mam pojęcia czego się po was spodziewać napiszcie chociaż jakie ligi wam "leżą" (tylko nie pisać wszyscy francuska i angielska
Musze tak napisać wybrałem pozycje napastnika bo do typowania jest najłatwiejsza moim zdaniem dla mnie liga z najbardziej prestiżowych lig w Europie. Moim zdaniem nie pytaj nas o to tylko przeglądaj nasze statsy z tego sezonu albo z tamtego jak typowaliśmy to powinno pomóc, bo i tak nie zawsze mimo że uważamy że jesteśmy dobrzy z danej ligi to czasem inna liga łatwiej "wejdzie"
Bart napisał/a:
Bynajmniej nie mam do nikogo pretensji... tylko nie mam pojęcia jak was wstawiać
Tak jak ja w poprzednim sezonie, rób temat ze statystykami i na podstawie cyferek ustawiaj Oczywiście to propozycja jak nie chcesz to nie musisz.
_________________ Nie narzekaj na swój los
Pomyśl sobie ... jestem BOSS
Barcik... weź mnie nie wystawiaj do składu, bo normalnie sam sobie krzywdę zrobie - jak wrócę do trafnego typowania powyżej 10 zdarzeń na kolejkę to możesz mnie przywrócić do teamu
fan... ja w tym sezonie (treningi + indywidualne mistrzostwa) chyba niegdy powyżej 10 nie miałem więc nei uciekaj przed odpowiedzialnością i nie zwalaj na gorszych od siebie i młodszych trudy meczu
_________________ "precz z t a k i m Bogiem! Lepiej żadnego Boga, lepiej na własną rękę dolę swą zdziaływać, lepiej szaleńcem być, lepiej samemu BOGIEM się stać!"
Wysłany: 2007-03-20, 15:12
Jak treningowy to wuj
Ogłaszam zgrupowanie zatem!!!
Dziwki mogą być, wóda też tylko nie za ostro żebyście mogli zatypować lige za tydzień, faje kołuje trener(troche sobie przytne-dajcie żyć) Zajeb*** kijem po nogach też można koledze jak ktoś lubi. A! Tylko dziwki mają być "urzędowe", żeby mi potem prokurator z Finlandii nie dzwonił. Villa jako najmłodszy wiekiem i stażem nosi skrzynki z wóda. Zadowoleni??
Ci co jadą na kadrę... coż pewnie czeka ich lepszy melanż, gratulujemy
no i prośba do fana aby zaproponował typy II ligi hiszp bo pomysłu zbytnio nei mam
skąd wziąć statystyki 3 ligi hiszpańskiej albo co kto ma do zaproponowania w meczach:
Pontevedra - Las Palmas [His3]
Racing Ferrol - Cobena [His3]
AVE RACOVIA!
HALA MADRID!
Ostatnio zmieniony przez erbak 2007-03-25, 11:01, w całości zmieniany 1 raz