Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2007-04-28, 22:49
buahahahahahaha, ale baty będą - w pierwszej fazie jak Recre nie wygra i Porto nie wygra to będę miał oszałamiające 0/5!! NORMALNIE JAKI LOOOOOOOL!!!!!!
_________________ "precz z t a k i m Bogiem! Lepiej żadnego Boga, lepiej na własną rękę dolę swą zdziaływać, lepiej szaleńcem być, lepiej samemu BOGIEM się stać!"
Wysłany: 2007-04-30, 15:52
no bo kur*** Korona stał na bramce i Fisher grał w ataku, a oni nie typowali... dlatego zapewne taki wynik - my z Lancem nie daliśmy sobie strzelić bramki, mimo, że ja miałem nawet 0/5 w 1 fazie
ja włączyłem KLt o 12:45 to kuźwa jakaś aktualizacja serwisu
sorry wielkie
podać tu hasło i login do treneira to może ktoś zawsze dopilnuje przed meczem sklad
_________________ "precz z t a k i m Bogiem! Lepiej żadnego Boga, lepiej na własną rękę dolę swą zdziaływać, lepiej szaleńcem być, lepiej samemu BOGIEM się stać!"
Napisałbym coś niemiłego pod adresem trenera za kolejny błyskotliwy skład w 3 i 4 fazie, ale on chyba ma już wyjebane na klt Szykuje się kolejny Pogrom przez duże P
nie iwem kto ten remis 4:4 załatwił bo ja ze swoimi 3 trafieniami w sumie raczej nie
fan zostań!!!
Wysłany: 2007-05-07, 16:26
Bez sensu taka gra... kur*** kto to przelicza?! Co się tam dzieje... poprzednio przegraliśmy a od nich dwóch nie typowało, teraz u nas pół składu nie typowało w pierwszych dwóch fazach, a później nie było chyba najlepiej ze skutecznością i co się okazało?! 4-4! kur*** u nas na bramce w pierwszej fazie stałem JA! I NIE TYPOWAŁEM!! Toć to śmieszne jest!
no właśnie kur***.....lol. A propo podprzedniegu meczu...
W 2 fazie miałem 5/5 100% i.....nie trafiłem gola mimo tego, że obrońcy i bramkarze nie dali typów
Pojebać to, nie typuje
Wysłany: 2007-05-11, 14:07
jako, że
http://obstawianie.com/-vt13106.htm#249648
login bart997
hasło ch**
jak ktoś jeszcze chce to pociągnąć jak nie to rozwiązuję drużynę.
Gra i tak jest pojebana ostatnio
za wszystko co było złe przepraszam, za to co dobre... też bo pewnie mogo byc lepsze.
PZDR
ostatni post patrze bart więc myśle "kur*** trzeba go opierdolić za obijanie się" zaglądam więc i kur*** zamiast opierdalu głośne zostań!!!
serce się kraje, ale przecie klt to nie obstawianie.com więc tam możesz zostać
ja mam nadzieje że drużyny jednak nei rozwiążesz