Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
[Wczoraj 23:47] FAN: bo Piotruś milczeniem wszystko potwierdza
x [Wczoraj 23:47] notobouns: pewnie bawi sie w jest grzybek, nie ma grzybka
x [Wczoraj 23:48] The_GrabeK: x e [Dzisiaj 23:47] notobouns: pewnie bawi sie w jest grzybek, nie ma grzybka a może sprawdza "jak grzybek chowa się w Grzybku...."
x [Wczoraj 23:49] notobouns: jak grzybek mzoe chowac sie w grzybku ?
x [Wczoraj 23:49] notobouns: grzybek moze sie pojawiac i znikac jak taq pracuje reką
x [Wczoraj 23:50] The_GrabeK: no ale TAQ swojego grzybka chowa w naszym Grzybku - więc notuś sprawdź, czy Ci jakiś nie wyskoczył...
x [Wczoraj 23:51] FAN: ja pierdole...
x [Wczoraj 23:52] The_GrabeK: No pierdol dalej to na pewno coś złapiesz (chyba, że już za późno )
x [Wczoraj 23:52] notobouns: no taqusssssssssss mendo
x [Wczoraj 23:52] notobouns: jakie macie dzis majtki ?
x [Wczoraj 23:52] Iras: http://niebiescy.pl/galer...egia_stadion_01 chyba zabolało
x [Wczoraj 23:53] FAN: Iras wyjdź
x [Wczoraj 23:54] FAN: notuś ja nie mam
x [Wczoraj 23:54] FAN: GrabeK... faktycznie... za późno
x [Wczoraj 23:54] Iras: nie, posiedze jeszcze
x [Wczoraj 23:54] notobouns: nono
x e [Wczoraj 23:54] zludna: Iras nie wie, jak sie w rozmowe wkrecic
x [Wczoraj 23:54] notobouns: qbaa ma pewnie stringi
x [Wczoraj 23:55] notobouns: no iras pokaz cycki
x [Wczoraj 23:55] The_GrabeK: qbaa pewnie siedzi w fotelu a majtki gdzies obok juz dawno
x [Wczoraj 23:56] notobouns: eh za malo gejowskie toarzystwo dla mnie
x [Wczoraj 23:57] notobouns:
x [Wczoraj 23:57] Iras: czekaj tylko suty sobie nastrosze
eh
Cytat:
x [Dzisiaj 0:29] notobouns: Fan i glupie to z tym slalomem bylo... kto na farcie by trafil kurs 20 i po frytkach
x [Dzisiaj 0:33] FAN: hehehe, ej noto spadaj... nie miałem nic innego w głowie akurat tak mi wyszło... a ktoś wogóle trafił?
x [Dzisiaj 0:33] FAN: co ciekawe - mogłeś napisać jeszcze przed daniem par matole
x [Dzisiaj 0:33] FAN: znaczy kur*** par... w sensie zestawów zdarzeń
x [Dzisiaj 0:35] notobouns: pierdolisz jak czacz taqa
x [Dzisiaj 0:38] FAN: wal się! Dobrze mi poszło więc jesteś rozgrzeszony może nawet wygram weekendówkę
x [Dzisiaj 0:40] FAN: chyba, że ktoś będzie miał więcej...
x [Dzisiaj 0:40] FAN: aż zaraz zobacze jak typowali
x [Dzisiaj 0:40] notobouns: zawsze mozna ich zbanowac
x e [Dzisiaj 0:41] zludna: albo zmienic nick na maja81szn
x [Dzisiaj 0:42] notobouns: albo przejsc operacje zmiany płci
x [Dzisiaj 0:44] FAN: kuźźźźźźźźźźźźźwwa!!
x [Dzisiaj 0:44] FAN: trafiony zwycięzca slalomu!!!!!!!
x e [Dzisiaj 0:44] zludna: a to ich zdyskwalifikuje z konkursu?
x [Dzisiaj 0:45] notobouns: uniewaznij slalom
x [Dzisiaj 0:45] notobouns: napisz ze wiewiorki biegaly po torze i wyniki sa spaczone
x [Dzisiaj 0:46] FAN: ej, to jak robimy ze slalomem? Bo jak tylko on trafił, to może unieważnimy?
x e [Dzisiaj 0:47] zludna: hahaha
x e [Dzisiaj 0:47] zludna: ja mu skopiuje te wasze dywagacje i sie chlopak zezlosci
x [Dzisiaj 0:50] notobouns: zludna ban ?
x [Dzisiaj 0:51] FAN: hahahaha Księżniczka jest nie do ruszenia... słyszałeś
x [Dzisiaj 0:51] FAN: ej dobra, poważnie... tylko on trafił - co robimy noto? Wypowiedz się jako prowadzący... ;]
x e [Dzisiaj 0:52] zludna: jestem nietykalna, nie slyszales?
x [Dzisiaj 0:52] notobouns: nie no juz takich cyrkow nie mozna robic... tzreba bylo wczesniej o tym pomyslec
x [Dzisiaj 0:52] notobouns: zobaczymy jak wpadne
x e [Dzisiaj 0:53] zludna: a to co innego
x [Dzisiaj 0:55] FAN: ej no ok... może i tak ale inny trafił na farcie i ma więcej ode mnie!
x [Dzisiaj 0:56] FAN: uznaję to za obrazę i go wywalam z konkursu zobaczymy jak się skończy... jak będę drugi a on wyląduje w pierwszej 10 konkursu to ja zgarniam nagrodę
Cytat:
x [Dzisiaj 1:35] FAN: notuś mam nadzieję, że robisz generalkę
x e [Dzisiaj 1:40] zludna: notus oglada mecz
x [Dzisiaj 1:40] FAN: no walne go
x e [Dzisiaj 1:45] zludna: nie, jest zajety
x [Dzisiaj 1:57] FAN: no tak... ja go nie walne... on sam sobie wali
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
FC Bayern - Stern des Südens <3
Ostatnio zmieniony przez zludna 2008-03-10, 02:02, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2008-03-10, 19:49
Cytat:
[Dzisiaj 19:42] czacza: majtki tez kiedys zmienialem raz w tygodniu
x e [Dzisiaj 19:43] notobouns: wiedzialem
x [Dzisiaj 19:43] czacza: teraz mi jaja urosly i sie bardziej pocą od łoniaków
może nie śmieszne ale umieszczam tu zeby wszyscy wiedzieli z kim maja doczynienia
Wysłany: 2008-03-10, 20:48
Cytat:
x [Dzisiaj 20:36] notobouns: http://pl.youtube.com/watch?v=7u1wxykaRWE pewnie wiekszosc z was nigdy tyle nie podniesie
x [Dzisiaj 20:39] memfis: co sie dziwisz jak ona ma wiecej testosteronu ode mnie
x [Dzisiaj 20:40] TAQ: noto jak bys chcial miec taka kobiete to fajnie
x [Dzisiaj 20:40] notobouns: ja mowie o facetach ze wiekszosc tyle nie podniesie np ty a to babka
x e [Dzisiaj 20:40] FAN: on nie gustuje w kobietach... w "kobietach" też nie
x [Dzisiaj 20:40] notobouns: memfis
x [Dzisiaj 20:40] memfis: wiem ze to babka
x [Dzisiaj 20:41] notobouns: nie no to zaledwie 100kg
x [Dzisiaj 20:41] memfis: noto lubi silne kobiety z charakterem
x [Dzisiaj 20:41] notobouns: a ty latwych facetow
x [Dzisiaj 20:42] TAQ: takich jak Ty
x [Dzisiaj 20:42] TAQ: noto moze i nie podniosę, ale jak jej sie zapytam gdzie jest Sri Lanka to nie będzie wiedziała x [Dzisiaj 20:43] notobouns: nie jestem latwy
x [Dzisiaj 20:43] notobouns: skad wiesz ze nie
x [Dzisiaj 20:44] TAQ: widać bo inteligentnym wyrazie twarzy x [Dzisiaj 20:45] notobouns: fajna dupa z bicepsa
x [Dzisiaj 20:46] memfis: ja tez nie wiem gdzie dokladnie jest sri lanka i mysle ze malo kto wie a tym bradziej malo komu jest to potrzebne
x [Dzisiaj 20:46] TAQ: a komu jest potrzebna kobieta podnoszaca 100 kg?
x e [Dzisiaj 20:47] FAN:
Wysłany: 2008-03-11, 00:04
Cytat:
x [Dzisiaj 0:03] Eradicator: Pamiętacie może tytuł takiego jednego filmu, który był parę dni temu na TVP 2 o takich dzieciakach co zwłok szukali ?
x [Dzisiaj 0:03] czacza: Zwłok szukacze
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru
Wysłany: 2008-03-11, 00:13
Cytat:
x [Dzisiaj 0:05] zludna: ej dokończcie to, żeby się rymowało: 'mądrej głowie..........' (znajoma ma takie zadanie, a studiuje pedagogikę
x [Dzisiaj 0:12] notobouns: mądrej głowie ucho
x e [Dzisiaj 0:05] zludna: ej dokończcie to, żeby się rymowało: 'mądrej głowie..........' (znajoma ma takie zadanie, a studiuje pedagogikę )
x [Dzisiaj 0:07] czacza: [Dzisiaj 0:05] zludna: ej dokończcie to, żeby się rymowało: 'mądrej głowie..........' --> mądrej glowie nie przeszkadza łajno krowie x [Dzisiaj 0:10] Eradicator: "mądrej głowie nikt prawdy nie powie"
x [Dzisiaj 0:10] czacza: mądrej głowie nikt nie powie, ze ma dupe jak łajno krowie
x [Dzisiaj 0:12] notobouns: mądrej głowie ucho
Cytat:
x e [Dzisiaj 0:12] zludna: dobra, to jeszcze jedno do dokonczenia, wyzszy poziom 'nie chwal dnia......'
x [Dzisiaj 0:13] notobouns: nie chwal dnia póki trwa i wiele zdarzyć się w nim może
x [Dzisiaj 0:13] czacza: 'nie chwal dnia poki nikt ci dupy nie da'
x [Dzisiaj 0:14] czacza: nie chwal dnia bo mozesz wdepnac w łajno krowie
x [Dzisiaj 0:16] czacza: 'nie chwal dnia, hehe, haha!'
x [Dzisiaj 0:16] notobouns: nie chwal dnia bo kolejny piękne chwile ci da
x [Dzisiaj 0:18] czacza: nie chwal dnia poki noto nie wezmie do pys-ka
x [Dzisiaj 0:19] notobouns: nie chwal dnia bo czacz straci jądra
notofilozof
Cytat:
x e [Dzisiaj 0:40] zludna: 'darowanemu koniowi.........'
x [Dzisiaj 0:41] notobouns: darowanemu koniu nie wklada sie w dupe termosu
** Komentarz dodany przez: FAN: 2008-03-11, 02:05 **
dodaj jeszcze kilka przed snem bo na tym się nie skończyło jak widać
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
Wysłany: 2008-03-12, 08:47
Cytat:
x [Dzisiaj 2:46] czacza: to pamietam jak w MŚ dalem 200 po kursie 1.01 ze brazylia nie strzeli do przerwy, byla 44 min, zaakceptowalem, moze 5s i gol btw obrot byl potrzebny
plus Prokom 1,12 i Federer 1.03 to kozak typer z Ciebie czacza
** Komentarz dodany przez: Grzybek: 2008-03-12, 09:53 **
jeszcze 1.15 na X2 L
Kręci się ziemia, pozwól, że coś ci opowiem
Pozwól, ten rajski ogród zaczął się gdy skończyłem liceum
Życie jak w baśni, dążyłem do celu
x [Dzisiaj 2:46] czacza: to pamietam jak w MŚ dalem 200 po kursie 1.01 ze brazylia nie strzeli do przerwy, byla 44 min, zaakceptowalem, moze 5s i gol btw obrot byl potrzebny
plus Prokom 1,12 i Federer 1.03 to kozak typer z Ciebie czacza
** Komentarz dodany przez: Grzybek: 2008-03-12, 09:53 **
jeszcze 1.15 na X2 L
TAQ, niedlugo sie bedziesz spuszczał na monitor ze wgledu na moje wpisy, czemu nie wkleiles tego co pisał noto o swoich przegranych tylko moje ? wiem jak duze masz kompleksy w stosunku do mnie, ale to juz robi sie nudne..
tez mam zaczac wklejac jak bankrutujesz w w wiekszosci konkursów bo gowno mozesz ugrac ? wybacz ale mi sie nie chce...
** Komentarz dodany przez: TAQ: 2008-03-12, 18:10 **
komplesy to mozesz miec Ty, bo nie ma takie takiej rzeczy której moge Ci zazdrosic, a ze smieje sie z Ciebie kilka osob to mozesz sam sobie to wyjasnic... poza tym ja nie muze odrabiac kredytu ktory zagrałem co tylko swiadczy o Twojej inteligencji [/quote]
Ostatnio zmieniony przez TAQ 2008-03-12, 18:17, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-03-12, 13:43
o jaaaa, bez napinek panowie... co nie zmienia faktu czacz, że przegrane na kursach 1.01 są największą głupotą typerów ale to była sprawa z obrotem, to można jeszcze wybaczyć
Wysłany: 2008-03-13, 02:01
Jedziecie po czaczy a pewnie sami byście nie puścili za 3k kursu 1,13 czy 1,15 .Sport to sport i pewniaków nie ma .
A co do Legii czy pewniejsze było x2 czy ,ze Legia strzeli to nie wiem.
Wiem za to ,że Polska liga to jest syf ,bród i ubóstwo . Jak ogladam te mecze to niewiadomo czy się śmiac czy płakać.
Taki Chinyama co strzela gole to musi mieć 10 okazji ,zeby strzelić a uważaja go za gwiazde .
A wracając do Legii to to jest śmieszne co oni robią poczynając od zarządu kończacz na piłkarzach .
Jednym słowem Polska liga to jest PARODIA ! TO jest takie gówno ,że my z racji tego ,że nie jesteśmy blisko osób rządzacych Polska piłka itp nie zdajemy sobie sprawy z całego tego syfu .
TAQ, niedlugo sie bedziesz spuszczał na monitor ze wgledu na moje wpisy, czemu nie wkleiles tego co pisał noto o swoich przegranych tylko moje ? wiem jak duze masz kompleksy w stosunku do mnie, ale to juz robi sie nudne..
tez mam zaczac wklejac jak bankrutujesz w w wiekszosci konkursów bo gowno mozesz ugrac ? wybacz ale mi sie nie chce...
** Komentarz dodany przez: TAQ: 2008-03-12, 18:10 **
komplesy to mozesz miec Ty, bo nie ma takie takiej rzeczy której moge Ci zazdrosic, a ze smieje sie z Ciebie kilka osob to mozesz sam sobie to wyjasnic... poza tym ja nie muze odrabiac kredytu ktory zagrałem co tylko swiadczy o Twojej inteligencji
nie bede przypominal z kogo to forum od dawien dawna sobie robilo/robi jaja
ja tez narazie nie musze odrabiac zadnego kredytu, wiec co to ma do tego?
mowa byla o wtopieniu kasy, cwanie wklejasz urywki z sb z dupy nie trzymające sie kontekstu i myslisz ze jestes fajny, wow.
Wysłany: 2008-03-13, 09:39
czacza napisał/a:
myslisz ze jestes fajny, wow.
ja nie myśle, ja to wiem....
Wysłany: 2008-03-20, 23:26
Cytat:
x [Dzisiaj 23:20] mazi1984: hej KOLEJORZ !!! idziemy na Majstyra !! Poznań the best !!
x [Dzisiaj 23:24] mazi1984: jesteśmy najlepsi a co że czasem nam nie idzie
x [Wczoraj 22:47] czacza: omg ludzie to juz sa naprawde posrani czasami, w kinie klientka robila loda gosciowi w męskim kiblu, buty az jej wystawaly pod drzwiami a tamten coś tam jęczał, co za niewyzyte
x [Wczoraj 22:47] czacza: w kinie w cinema oczywiscie
x e [Wczoraj 22:55] zludna: a Ty co robiles w meskim?
x [Wczoraj 22:56] The_GrabeK: czaczuś, a Twoje buty tam nigdzie nie wystawały? Bo FAN też był w kinie...
lekko skrócone
x [Dzisiaj 23:20] mazi1984: hej KOLEJORZ !!! idziemy na Majstyra !! Poznań the best !!
x [Dzisiaj 23:24] mazi1984: jesteśmy najlepsi a co że czasem nam nie idzie
To przypomina dośc czesto pojawiające się analizy typerów z Rumunii kiedy ich zespół lub reprezentacja grają na arenie międzynarodowej: "Wygramy, bo nasza drużyna jest zmotywowana i będzie 500 milionów fanów na stadionie. To nic, że nie wygraliśmy żadnego meczu od 1942 roku - tym razem na pewno będzie dobrze."
[Wto 23:19] smoooke: co z tego że Drenthe jest w tej chwili ich najlepszym obrońcą skoro nazywa się Drenthe to przecież nie może grać w podstawowym składzie.
[Wto 23:19] TAQ: no nie przesadzaj bo Drenthe nie ma szans wygrac z Heinze bo ten gra bardzo dobrze
[Wto 23:20] smoooke: Zlatana nie trawię. grubo przereklamowany jak dla mnie. a na serio to jeśli Villa gdziekolwiek odejdzie to na pewno nie do innego klubu w Hiszpanii. nie będą wzmacniać swoich przeciwników w lidze.
e [Wto 23:20] el-mandato: Drenthe jest ci najlepszym obrońcą no tak - tylko pogratulować nie licząc Ramosa, Pepe , Cannavaro i Heinze to jest najlepszym
[Wto 23:20] smoooke: widziałeś jak Drenthe hasa? gość jest naprawdę bardzo dobry a na ławie się marnuje.
[Wto 23:21] smoooke: Pepe MUHahuuhauhahuuhahuahuuha człowieku wyjdź.
[Wto 23:21] smoooke: Cannavaro muhauhauhauhuhauhauhauhahu człowieku wyjdź.
[Wto 23:21] TAQ: Pepe po slabym poczatku gra naprawde bardzo dobrze
[Wto 23:21] TAQ: plus ze jest młody
e [Wto 23:21] el-mandato: a od kiedy to obrońca ma ""hasać" ?? - jest na ławie bo sa lepsi od niego
[Wto 23:21] smoooke: kiedy ostatnio widziałeś mecz ligowy Realu? 10 lat temu?
[Wto 23:21] Szypii: Drenthe tak naprawde jest lewoskrztdłowym - na tej pozycji gra w mlodzikach Holandii z ktorymi zdobyl mistrza europy
[Wto 23:22] smoooke: Pepe jest żenujący podobnie jak Cannavaro odkąd przeszedł do Realu. dno.
e [Wto 23:22] el-mandato: to ty wyjdź bo pieprzysz tu jakieś głupoty Pepe i cannvaro graja naprawde bardzo dobrze w tym sezonie , liczba straconych bramke nie kłamie
[Wto 23:22] smoooke: TAQ - Pepe gra dramatycznie żenująco.
[Wto 23:22] smoooke: ponawiam pytanie kiedy widziałeś mecz ligowy Realu?
e [Wto 23:23] el-mandato: idz idz chłopczyku bo to chyba ty widziałeś mecz realu 10 lat temu , jakos kom. czy to Premier czy C+ chwalą ich ostatnio przy każdym meczu
e [Wto 23:23] el-mandato: to powiedz mi kiedy Pepe zagrał słaby mecz
[Wto 23:24] smoooke: chłopczyku to do ojca możesz mówić.
e [Wto 23:24] el-mandato: [Wto 23:22] smoooke: TAQ - Pepe gra dramatycznie żenująco. dobra z dzickiem neo ja juz nie rozmawiam
[Wto 23:24] smoooke: wtedy kiedy dostawał czerwoną kartkę i strzelał samobója w tym sezonie? ale trzeba oglądać mecz żeby to wiedzieć.
[Wto 23:25] TAQ: smoooke za przeproszeniem mozesz mowic wszystko ale nie pierdol ze defensywa Realu gra słabo... a Pepe pokazał juz klase nie raz w tym sezonie... chociazby mecz na Camp Nou? dobrze pamietam?
e [Wto 23:25] el-mandato: no brawo brawo chlopczyku czyli ty ostatni mecz realu widzialeś 3 miesiace temu z Romą
[Wto 23:25] TAQ: smooke wspominasz 3 pierwsze mecze w tym sezonie a pozniej?
e [Wto 23:26] el-mandato: otóż to TAQ- to nie jest ta sama defesnywa co choćby rok temu , teraz Pepe , Canna na środku graja naprwde dobrze
e [Wto 23:27] el-mandato: no wspomina te mecze które widzial Realu
e [Wto 23:29] el-mandato: "Dreenthe najlepszym obrońcą , Pepe żanujący , Cannaro hahaha" -
e [Wto 23:32] el-mandato: chyba poszedł oglądać skróty z meczów Realu żeby znaleźć coś kompromitującego
Brawo dla tego Pana
ps. widziałeś mecze Realu z Sevillą ( z Superpucharu) i z Romą z LM ??