Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2007-07-09, 20:14 TOTO-MIX :(( rozliczenie meczu Legii
Witam Smile STS i Tipsport za Legie zwrot Smile tylko toto-Mix złodzieje kryja sie za regulaminem i jak piszą nie mogą nic zrobic Sad( wynik z boiska Sad(
Ja pomimo tego robie pisemną reklamacje z xero kuponu, słyszałem od gostka ze mu wyprany kupon wypłacili po takiej reklamacji.Wiec jak ktos tam grał to warto spróbowac ja mam tysiaka do wypłaty troche kur... szkoda .
Wały jak nic mysle ze jak nie dostanie wielu zwrotu u nich to im reklame zrobimy złodziejom, piszcie w tym temacie jak to sie przedstawia w waszych miastach,zasypiemy ich w razie czego reklamacjami
marcin3322 [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-09, 20:24
Nie płacz dziecko, mieli prawo tak zrobić skoro jest zapis w regulaminie I już widze tego twojego tysia
Nie płacz dziecko, mieli prawo tak zrobić skoro jest zapis w regulaminie I już widze tego twojego tysia
po pierwsze nie dziecko a po drugie to normalny wał skoro inne buki robia zwrot.
nie płacze bo nie pierwszy i nie ostatni to tauzen P
Moze i prawo mieli ale bynajmniej u nas ci co to mieli tam juz nie zagrają jest gdzie jeszce grac
A złodziejom mówie "nie".......
marcin3322 [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-09, 20:51
Cytat:
po pierwsze nie dziecko
Po twojej burzliwej historii spodziewałem się czego innego i bardziej"pyskatej" odpowiedzi
Cytat:
Moze i prawo mieli ale bynajmniej u nas ci co to mieli tam juz nie zagrają jest gdzie jeszce grac
No mozna się wnerwić jak inne buki dały zwrot ale grając tam akceptujesz ich regulamin który jasno mówi o takich sytuacjach
Cytat:
A złodziejom mówie "nie".......
Złodziejom czyli kibicom Legii ? Bo toto-mixa raczej nie można tak nazwać skoro nie zrobili nic sprzecznego ze swoim regulaminem, możesz myśleć że są złodziejami lecz tak naprawde nie masz racji.
Edit:
Możesz próbować reklamować choć szanse na powodzenie są prawie zerowe moim zdaniem
P.S nazimek się też pewnie wkurzy
Ostatnio zmieniony przez marcin3322 2007-07-09, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-07-09, 21:05
a chyba sam dobrze wiesz,ze przy posylaniu nikt nie siedzi z regulaminem i nie czyta czy jak bedzie krzywe boisko to odlicza 20zl ,a jak bedzie lalo to nie zalicza pojedynku....dajmy spokoj
i tak w krakowie co otworza punkt to zamykaja, wiec widac jaki maja ruch. ja nie wiem co mi odbilo, ze poszedlem 20 metrow dalej niz zwykle i ominalem STS
Po twojej burzliwej historii spodziewałem się czego innego i bardziej"pyskatej" odpowiedzi
Nie jestem dzieckiem P żeby bawic się w pyskówki
A tak powaznie chyba mi nie powiesz ze pierwsze co robisz wchodząc do naziemnego to czytasz regulamin
Nazimek dzięki za wsparcie:) zawsze gram w sts a własnie w tym tyg obok przeniesli toto i licho mnie podkusiło wlezc
Ale mam juz nauczke i mnie juz nie okradną:)
marcin3322 [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-09, 21:29
No nie czytam I pewnie nikt nie czyta Ale jednak jak już napisałem mieli prawo to zrobić i jakby nie było (czytając czy nie) akceptujecie ich regulamin z chwilą puszczenia kuponu.
Stawka zwrócona zostaje zawierającemu zakład w przypadku, gdy wybrane wydarzenie nie odbyło się lub zostało nie dokończone w przypadku wydarzenia
z określonym czasem jego zakończenia.
W zakładzie wielokrotnym takie wydarzenie ocenia się kursem 1 a zakład jest ważny. Jeżeli jednak obstawione wydarzenie odbędzie się przy niezmienionych warunkach zakładów w ciągu dwóch następnych dni kalendarzowych, to zakład jest ważny. Za rozstrzygający uważa się czas, gdzie wydarzenie ma miejsce To jest z STS-:)
A to ze złodziejskiego TOTO
4, W przypadku przerwania zdarzenia rozgrywanego w regulaminowo określonym czasie gry - dla rozstrzygnięcia zakładów obowiązujący jest wynik uzyskany w momencie przerwania zdarzenia - z zastrzeżeniem zapisu ust. 6.
Dla zdarzeń przerwanych, przełożonych, dogrywanych lub nie odbytych w terminie, które odbędą się w ciągu 2 dni kalendarzowych od pierwotnie zaplanowanej daty zdarzenia podanej w programie zakładów - dla rozstrzygnięcia zakładów przyjmuje się uzyskany w nich wynik, pod warunkiem spełnienia wymogów określonych w ust. 1 - 5 niniejszego paragrafu.
I to by było na tyle
_________________ NIC NIGDY NIE DZIEJE SIĘ PRZYPADKOWO !!!
Kiedys w meczu 2 ligii włoskiej w 3 minucie przerwali mecz ze względu na fatalne warunki atmosferyczne i co tu też wynik z boiska to jest bezsensowny regulamin wyłacznie żeby pojść sobie na reke ale tak to juz jest reklamacja ci nic nie da bo jest taki regulamin ktory zapisany jest juz od dluzszego czasu i niestety z nimi nie wygrasz przykro mi nie pierwszy i napewno nie ostatni raz robia taki wał