Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
ja powiem tylko tyle, że dobrze, że nie grałem tego gównianego meczu a jakbym grał to na wilno wyłącznie kurs był ładny a czułem w kościach ze ich pojada
Szczerze mowiac to te wygrane tygodnia Toto-Mixu wydaja mi sie mało prawdopodobne...
mało prawdopodobne to mało powiedziane pewnie oszukują tak jak sts czyli podaja lipne kupony, już się zdarzało, że na stronie stsa podawali wysoką wygraną a jeden typ bywał źle rozliczony
Wysłany: 2007-07-12, 22:46
cycu napisał/a:
http://totolotek.pl/totomix/wygrane/
Zreszta to byl totalny fart, koles puscil na tzw. "farta" kupon, na poczatku mial zagrac inny mecz w kosza, ale ze juz zniknal z oferty zagral kolejny, tak wiec reasumujac byl to czysty fart...Kolo zagral w Totolotku na Ursynowie / A jak sie pienil, ze Sirius zdobyl bramke w 85' a potem w 95' hehe, mialby jeszcze wiecej./Potem k**** je*** Dombrowski hehe.
P.S. Facio postawil piwka wszystkim w poniedzialek, stalym bywalcom miksa Spoko gosc.
BTW Trza bylo grac Vetre, w Toto wyplacali wygrana, lecz jak ktos gral Legie to niestety nie, ale kto przy zdrowych zmyslach gra Legie, albo w ogole polskie zespoly...cuda na kiju
Pozdrawiam
_________________ A lil bit of weed, it's ol' I need
No to by było chyba na tyle w tym tamacie..:)
Tak jak to Nazimek ma w podpisie banda złodziejska FIRMA i tyle
Prosze moda o zamkn tematu a wszystkim zalecam omijanie szerokim łukiem złodziejskiej firmy
Pozdrawiam
BRATISZKA