Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Jak ktoś jest chętny, ma jakieś propozycje, może jakieś załatwianie w jednym miejscu noclegu (zależy od liczby chętnych), to wszystko da się zrobić, trzeba tylko grupę mieć...
Nie pisać, jak ktoś nie jest chętny i chce napisać, że chciałby, ale nie może, bo rodzice nie pozwolą czy coś w tym stajlu, bo to i tak do kasacji. To ma być poważny temat :-P
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
Dobra. Widzę, że nic z tego nie będzie, więc Grabka zabieram ze sobą, a resztę mam gdzieś i róbcie sobie co chcecie.
ale Grabciu to pospolity gejusek więc pożytku z niego niet będzie i tak
to, że Cię odrzucił jest równoznaczne z tym, że takowy nie jest.
Cytat:
nie dobijaj jej bardziej
yy że tak powiem, chciałam być miła i przy okazji zorganizować to, co organizuję u siebie. nie, to nie. roboty mniej.
to, że Cię odrzucił jest równoznaczne z tym, że takowy nie jest.
Ależ mi nigdy nie odmówił gdzieżby śmiał w ogóle - po prostu kiedyś przy piwku opowiadał jak będzie wyglądała wasza wyprawa i tylko tyle - zazdroszcze już dzisiaj naprawde