Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
po prostu kiedyś przy piwku opowiadał jak będzie wyglądała wasza wyprawa i tylko tyle - zazdroszcze już dzisiaj naprawde
Cieszę się, że jesteś taki do przodu.
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
Ja odpowiem poważnie, jeśli sobie załatwię wolne w pracy to z chęcią pojadę na ten turniej. Więcej będe wiedział w lipcu, więc póki co nie ma sensu złudna brać mnie pod uwagę. Ale gdyby jakaś paczka się organizowała choćby 3 osobowa i nic mi nie stanie na przeszkodzie to bardzo chętnie.
_________________ Fernando GonzalezAna IvanovicRichard Gasquet
Wysłany: 2007-06-12, 21:42
Z Sopotu do Gdańska mam blisko, więc o nocleg martwić się nie muszę Szkoda mi troche kasy więc jak pójdę to na I rundę, ew. II Jak coś będę szukał was na trybunach
_________________ O nasz...
My wierzymy tylko w BKS! Hej Lechio! O nasz...!
Spokojnie...Zludna już się zaprezentowała, więc raczej ciężko jej znalezc nie bedzie
Spoko, będę z ekipą z konkurencji.
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3