Forum Pokerowe
Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Sponsorzy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » Problem z konfiguracją GPRS telefonu...
Zamknięty przez: Chomik
2008-07-03, 22:04
Problem z konfiguracją GPRS telefonu...
Autor Wiadomość
milky

Pochwał: 22
Wysłany: 2007-07-15, 00:36   Problem z konfiguracją GPRS telefonu...

Witam,

jestem szczęśliwym(?) posiadaczem Nokii 3200, ale od niedawna mam z nią problem. Coraz częściej nie ma mnie w domu, ale nie odchodzę od bukmacherki. Gdy mam ochotę wejść sobie na jakąś stronę (przy pomocy tego telefonu) wyskakuje mi komunikat 'Połączenie GPRS nie jest dostępne'. Próbowałem już zarówno konfiguracji ręcznej jak i automatycznej, po każdej konfiguracji restartowałem telefon, ale wciąż to samo... co na to poradzić?

:p:

Ostatnio zmieniony przez milky 2007-07-15, 00:36, w całości zmieniany 1 raz  

TAQ

Kapitan

Pochwał: 22
Wysłany: 2007-07-15, 10:34   

ja jak mialem taki problem, to zadzwoniłem do sieci, oni zaraz przysłali prawidłowe ustawienia, i wystarczyło nacisnac ustaw/zmień i same sie ustawiały... sam mozesz do tego problemu nie dojsc...

zludna

the only One.
   Zawodowiec

Pochwał: 52
Wysłany: 2007-07-15, 15:35   

Wystarczy do salonu się przejść. No chyba że telefon kupowany gdzieśtam, to teoretycznie do jakiegoś serwisu. Też tak kiedyś miałam, zaniosłam koledze do serwisu, nawstukiwał kody i działa.

PS. Mam Nokię 3220, czyli poza wyglądem klawiatury i lepszą jakością kolorystyczną - to samo.

FC Bayern - Stern des Südens <3

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » Problem z konfiguracją GPRS telefonu...

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl