Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
wymyślił sobie spalonego, co ustawiło kolejny mecz
Nie no aż tak to nie przesadzajmy... Portugalia miała ze 4 czyste okazje na bramki, a to czego nie strzelił będący kompletnie bez formy Postiga, czy Nani w tej sytuacji 1 na 1 to już żal
Szkoda, bo byłaby ekstra kasa za weekend...
Wysłany: 2008-06-22, 23:24
GOOOOOOOOOOOOOOOOODBYE ITALIA WYPIERDALAJ DI NATALE
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru
Wysłany: 2008-06-22, 23:30
jest pizda i za oszustwo nie strzelil ku***
w ogóle czemu on wykonywał, a nie Del Piero i Toni. Bez sensu.
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
No i De Rossi też dobry Borek mówił, że praktycznie zawsze strzela w prawy róg bramkarza, a Casillas o tym doskonale wiedział. Nie rozumiem co to za problem strzelić w lewy Na tym poziomie to żenada....
qbaa ale na przykład wszyscy w całej Europie doskonale wiedzą że Villa strzela w prawy dolny róg bramkarza. ZAWSZE. Oglądnij sobie jakikolwiek karny w jego wykonaniu. Zawsze identyczny strzał. I Buffon również wiedział. Tylko co z tego? Nawet jakby sie rzucił w dobrą stronę to i tak przy odpowiednim strzale nie ma najmniejszych szans. Chodzi o precyzję strzału. Wtedy mogą wszyscy wiedzieć i tak gówno im z tej wiedzy.
Chomik a nie jest tak jak napisałem? Jak strzelisz odpowiednio to bramkarz nie ma najmniejszych szans na obronę strzału. Nietrafiony karny to zawsze wina strzelca - to jedyne stwierdzenie Tomaszewskiego z którym się zgadzam
Chomik a nie jest tak jak napisałem? Jak strzelisz odpowiednio to bramkarz nie ma najmniejszych szans na obronę strzału. Nietrafiony karny to zawsze wina strzelca - to jedyne stwierdzenie Tomaszewskiego z którym się zgadzam
Wysłany: 2008-06-23, 14:09
smoooke napisał/a:
prawda jak pilka idzie w boczną siatkę to chocby wyczuł odpowiednia siła i gówno moze zrobic...
jak barmkarz breoni akrnego w meczu to zazwyczaj sa to polgorne pilki po ziemi a juz tym bardziej w okno prawie nigdy nie da sie obronic bo to sa najciezsze strzaly
nie rozumiem, jak w tym temacie moze byc tak cicho
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3