Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
dołączam się do komentarza FANa, żal mi takich ludzi jak Ty handicap. Webb popełnił dwie błędne decyzje i jest za co go szczuć - żal to może być systemu, który wyznaczyła fifa i którego kurczowo się trzyma - czyli braku dodatkowego sędziego "monitorującego" przebieg gry - przykładowo mógłby to być techniczny.
ps. Tobie się chyba wydaje, że należysz do tej lepszej części Polaków, a ja w Twoim komentarzu widzę zupełne przeciwieństwo
dołączam się do komentarza FANa, żal mi takich ludzi jak Ty handicap. Webb popełnił dwie błędne decyzje i jest za co go szczuć - żal to może być systemu, który wyznaczyła fifa i którego kurczowo się trzyma - czyli braku dodatkowego sędziego "monitorującego" przebieg gry - przykładowo mógłby to być techniczny.
ps. Tobie się chyba wydaje, że należysz do tej lepszej części Polaków, a ja w Twoim komentarzu widzę zupełne przeciwieństwo
Zycia Ci nie starczy na szczycie wszystkich, którzy błędy popełniają... Poza tym to jego robota i jego odpowiedzialność a wam nic do tego. Ani nie organizujecie meczy, anie nie sędziujecie, ani nie gracie a próbujecie zgrywać kurde prezesów i znawców. Typowo polskie...
taa, typowo polskie, śmiałbym powiedzieć typowo ludzkie. Nawiązując jeszcze do historii Polski, o której wspomniałeś, Polacy zawsze potrafili zorganizować się w słusznej sprawie może to już nie wygląda jak kiedyś, bo na szczęście nie ma już u nas wojen, ale Polacy równie zawzięcie jak po tym meczu bronią sprawiedliwości dla swojej drużyny, zawsze bronili swojej Ojczyzny.
takie to typowo Polskie i na swój sposób piękne, charakteryzuje każdego z nas
taa, typowo polskie, śmiałbym powiedzieć typowo ludzkie. Nawiązując jeszcze do historii Polski, o której wspomniałeś, Polacy zawsze potrafili zorganizować się w słusznej sprawie może to już nie wygląda jak kiedyś, bo na szczęście nie ma już u nas wojen, ale Polacy równie zawzięcie jak po tym meczu bronią sprawiedliwości dla swojej drużyny, zawsze bronili swojej Ojczyzny.
takie to typowo Polskie i na swój sposób piękne, charakteryzuje każdego z nas
Niczego tu nie bronią. Co było to było i nic nie zmienią. Ew. decyzje podejmuj FIFA a Polacy to se mogą...
a czy ja mówię, że to coś zmieni?:) Taka mentalność, w historii wiele razy malutcy pokonywaliśmy wielkich i to właśnie dlatego, że wierzyliśmy w siebie i swoje racje. I to już tak zostało, to tylko powód do dumy.
Może i tak, ale tutaj jest tysiące chłopa na jednego... więc to raczej nie malutcy pokonują wielkiego, ale raczej odwrotnie. I nie chodzi tu tylko o Webba, ale o mentalność Polską - Polak to tylko mocny w gębie. Nie wiem czy zauważyliście, ale na naszej klasie to tylko dzieci z przedziału wiekowego 8-15 lat dodają zdjęcia dot. Webba. W "ostatnio dodane zdjęcia" to tylko chude okularniki z pryszczami dodają te poprzerabiane zdjęcia... Ta cała nagonka na Webba, który przecież podyktował karnego jak najbardziej słusznie, jest żenadą jakich mało. Nawet Kaczyńskiego i jego świrowanie przebija.
Ktoś powiedział, że jakby za takie sytuacje dyktować karne, to karnych w tym meczu powinno być 20 i ten ktoś miał rację - bo to normalne w polu karnym. Nienormalne za to jest powtarzanie rzutu wolnego, po ewidentym faulu austriaka.
Masz rację, że to 1000 do 1, a taka bezradność często strasznie dobija...
To takie okazywanie patriotyzmu w tych czasach.
Jeśli decydujesz się na radość ze zwycięstwa, równocześnie musisz być przygotowany na smutek z porażki.
Piszesz jakby sport był Ci obojętny.
Chciało się rzec, że grali, jak nigdy, przegrali, jak zawsze.
Ale chyba powinno być, że grali, jak zawsze, przegrali, jak..... zawsze
o albo tak:
"Graliśmy zupełnie inaczej - skończyło się, jak zawsze"
** Komentarz dodany przez: FAN: 2008-06-14, 20:20 **
Zobaczymy jak Twoi Niemcy zdobywają Mistrzostwo Europy
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
Nienormalne jest uczuciowe angażowanie się w piłkę nożną.
handi sport to emocje widac ze nigdy w nic nie grales no chyba ze tenis bo to taka gierka bez emocji poprzebijaja sobie i ida do domu.pilka to moze i okazywanie patriotyzmu w dzisiejszych czasach w koncu to nasz sport narodowy ale wlasnie to tylko sport
Wysłany: 2008-06-15, 00:14
zludna napisał/a:
Pokaż mi, gdzie napisałam, że je zdobędą
Zacytować Ci gg? Czy może faworyzowanie Niemców na blogu
Ogółem spoko... Twoi faworyci, z "łatwiejszej" połówki
No i ten wiecznie żywy tekst: "Wszyscy grają, ale i tak wygrywają Niemcy"
** Komentarz dodany przez: zludna: 2008-06-15, 20:44 **
ciekawe - mówiłam, że Włochy i gdzieś zatypowałam Francja. to, że ktoś jest faworytem połówki - bo nie oszukujmy się - 'górna' jest łatwiejsza, to nie znaczy, ze od razu mowie, ze beda ME. typowalam ww. repy do zdobycia i żadne inne.
No i ten wiecznie żywy tekst: "Wszyscy grają, ale i tak wygrywają Niemcy"
to już jest od dawna nieaktualne. 12 lat temu jak ostatnio wygrali jakis mecz na Euro nie licząc tego z nami teraz to może tak ale czasy się zmieniły a Niemcy są bardzo słabi.
Wysłany: 2008-06-15, 18:05
Nadal jest poprostu dobry ;D
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru
no ale taka prawda , że kiedyś Nadal był tylko specjalistą od ziemi , a teraz raczej takim uniwersalnym graczem się zrobił który gra na każdej nawierzchni na pełnych obrotach i na wysokim poziomie