Forum Pokerowe
Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Sponsorzy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » Pamiątki sportowe - wszystko za darmo :)
Zamknięty przez: Chomik
2008-07-03, 22:04
Pamiątki sportowe - wszystko za darmo :)
Autor Wiadomość
Chomik

Spurs, Juve & Jaga!

Pochwał: 163
Wysłany: 2007-07-15, 14:20   

pantis24 napisał/a:
a to był e-mail czy zwykły list?

już piszę co i jak :P

Na początku wchodzisz na http://www.pamiatki.za.pl/wzory.html i wybierasz wzór listu, wybór w jakim języku zależy od tego gdzie wysyłasz list. Następnie na tej samej stronie wchodzisz do bazy klubów http://www.pamiatki.za.pl/baza.html. Wybierasz kraj do jakiego będziesz wysyłał list. Jak na niego klikniesz wyskoczą Ci adresy klubów. Wchodzisz na swoją pocztę i kopiujesz wzór listu, ale już wypełnionego bo będziesz musiał tam wypełnić co nie co (wszystko będzie napisane w nawiasach). Potem kopiujesz adres e-mail klubu, do którego chcesz wysłać list. A i z tego co pamiętam to koniecznie wpiszcie w temacie Welcome :)) nie wiem czemu, ale kiedyś kumpel mi mówił, że tak trzeba koniecznie. No i wysyłasz :P po jakimś czasie będą przychodziły Ci standardowe maile z odpowiedziami (tz. z podziękowaniami, z zaproszeniami do miasta z którego pochodzi klub itp.) Na koniec pozostaje Ci czekać na paczke :P

nie wszystkie kluby odsyłają więc nie zawsze możemy się doczekać paczki :P no chyba wszystko wyjaśniłem :P

pantis24

Trampkarz

Pochwał: 2
Ostrzeżeń: 2
Wysłany: 2007-07-15, 14:46   

Chomik napisał/a:
A i z tego co pamiętam to koniecznie wpiszcie w temacie Welcome :)) nie wiem czemu, ale kiedyś kumpel mi mówił, że tak trzeba koniecznie

Na to nigdy bym nie wpadł...dzięki :p:
Ostatnio zmieniony przez pantis24 2007-07-15, 14:46, w całości zmieniany 1 raz  

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » Pamiątki sportowe - wszystko za darmo :)

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl