Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2007-07-24, 17:53 Najlepsze strony bukmacherskie:)
Jakie strony lub fora bukmacherskie waszym zdaniem są najlepsze i naprawdę warte odwiedzenia. Które oferują najskuteczniejsze, typy, analizy,rady i wszystko to czego potrzebuje typer. Podajcie swoich faworytów możecie dodać plusy i minusy lub uzasadnienie swojego wyboru
Dołączył: 23 Mar 2007 Pochwał: 1 Posty: 129 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-07-24, 21:51
Jesli chodzi o fora bukmacherskie:Wpisując w google frazę FORUM BUKMACHERSKIE wyskoczy Ci conajmniej 50 for o tej tematyce...Przeglądałem wiekoszsc i obiektywnie moge stwierdzic ze nie dosc ze na obstawianie.com jest chyba najwiecej uzytkownikow to jest po prostu najlepsze chociażby piod wzgledem analiz czy samych typow.tylko dlaczego wyskakuje dopiero na drugiej stronie po wpisanie w google wyzej wymienionej frazy??!!
Wiem że wystarczy wpisać odpowiednie hasło w google, nie trzeba mi tego mówić
Pytam osoby które przetestowały te strony i wiedzą które są warte polecenia
Czułem że polecicie mi stronę na której zamieszczam takie właśnie zapytanie, co oczywiście nie zmienia faktu że rzeczywiście jest godna odwiedzenia. Oprócz tej jednak napiszcie które są jeszcze naprawdę dobre.
Nie chodzi mi o to żeby zamieszczać tu reklamy tylko rade w sprawie ciekawych stron i ewentualnie parę słów do tego. Można chyba nawzajem polecać sobie inne domeny niż ta
Nie chodzi mi o to żeby zamieszczać tu reklamy tylko rade w sprawie ciekawych stron i ewentualnie parę słów do tego. Można chyba nawzajem polecać sobie inne domeny niż ta
Uwierz że akurat na tym forum nie można