Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Sprawa nie jest tak prosta, należałoby zbadać strukturę portfela i politykę inwestycyjną.
Ale rzeczywiście Polsat ostatnimi czasy (dzięki temu, że jest mały i może szybciej inwestować na giełdzie - mniejsze kwoty, większa płynność) fenomenalnie rozmnaża środki swoich klientów.
Jeżeli ktoś zastanawia się nad wyborem/zmianą OFE, albo interesuje go kwestia przyszłej emerytury, to powyższa stronka przyda się jak nie wiem co.
Wysłany: 2007-06-19, 14:09
Mariusz_Nowy napisał/a:
Sprawa nie jest tak prosta, należałoby zbadać strukturę portfela i politykę inwestycyjną.
Ale rzeczywiście Polsat ostatnimi czasy (dzięki temu, że jest mały i może szybciej inwestować na giełdzie - mniejsze kwoty, większa płynność) fenomenalnie rozmnaża środki swoich klientów.
Jeżeli ktoś zastanawia się nad wyborem/zmianą OFE, albo interesuje go kwestia przyszłej emerytury, to powyższa stronka przyda się jak nie wiem co.
A Ty co ku*** z jakiegoś egzaminu wróciłeś z jakiegoś wydziału ekonomicznego że piszesz o jakichś duperelach?
Już już nie pisz, już po egzaminie jest..
_________________ "Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś tam nie było." Józef Szwejk
Mariusz_Nowy [Usunięty]
Pochwał: 19
Wysłany: 2007-06-19, 14:17
no..
skoro taki poziom wypowiedzi tutaj panuje, to pozwólcie, że nie będę dłużej zabierał Wam czasu.
Użyszkodnik [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-19, 14:19
spier*dalaj spamerze
Ostatnio zmieniony przez Użyszkodnik 2007-06-19, 14:20, w całości zmieniany 1 raz
Mariusz_Nowy [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-19, 14:21
Wiadomosć do Admina:
Jestem obrażany, nie jestem spamerem!
Proszę usunąć ten wątek w całości