Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Jak dodać temat do subskrypcji nie pisząc w nim żadnego posta? Na innych forach jest link "dodaj temat do obserwowanych" lub coś w tym stylu ale na tym forum tego nie widze...
No właśnie, teraz dostaje powiadomienia na maila bo napisałem w tym temacie posta, ale jak nic nie napisze to nie ma jak ustawić żeby powiadomienia dochodziły. Dodanie do ulubionych ani zakładek nic mi nie daje bo i tak muszę co jakiś czas wchodzić we wszystkie tematy po kolei żeby sprawdzić czy nie ma nowych postów
Wysłany: 2007-07-06, 15:39
Cytat:
Dodanie do ulubionych ani zakładek nic mi nie daje bo i tak muszę co jakiś czas wchodzić we wszystkie tematy po kolei żeby sprawdzić czy nie ma nowych postów
Wystarczy, że spojrzysz na ikonki tuż przy nazwie tematu i już wiesz czy są nowe posty czy nie... nie musisz wogóle "czytać" tematów non-stop... ale każdy lubi co innego
No właśnie, teraz dostaje powiadomienia na maila bo napisałem w tym temacie posta, ale jak nic nie napisze to nie ma jak ustawić żeby powiadomienia dochodziły. Dodanie do ulubionych ani zakładek nic mi nie daje bo i tak muszę co jakiś czas wchodzić we wszystkie tematy po kolei żeby sprawdzić czy nie ma nowych postów