Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
dobra mam taki problem że poszukuję jakiś czas juz filmu wiem ze kiedys ogladalem go na tvp 1 albo 2, i nie od początku ale chciałbym go obejrzec akcja dzieje sie na parkingu ( ) i jezdzi tam taki hm... chyba jakis terenowy samochodzik co zabija ludzi znaczy jego kierowca... no i w koncu na takiego jednego typa poluje całą noc... może to byc głupia opowiesc, ale ten kto go ogladał pewnie skojarzy, moze ktos oglada duzo filmów i bedzie wiedział ocb pochwałka za tytuł
Wysłany: 2008-01-07, 19:16
tyle to sam zrobiłem
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru
hmm... moze mi tu ktoś pomoze... szukam napisow do beyblade g revolution
_________________ "precz z t a k i m Bogiem! Lepiej żadnego Boga, lepiej na własną rękę dolę swą zdziaływać, lepiej szaleńcem być, lepiej samemu BOGIEM się stać!"
Wysłany: 2008-04-14, 09:21
słonko nie ma dobrej wersji raczej, bo polskie filmy za szybko wychodzą na dvd...
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3