Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2007-06-15, 19:47
no nie wiem... nie wnikam. Mi to wisi kto jaki ma telefon, bo on służy tylko do kontaktu ze światem i... do wysyłania smsów i do wyciągania pieniędzy z kieszeni abonenta
Dołączył: 11 Sie 2004 Pochwał: 36 Posty: 2330 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2007-06-15, 19:51
i dobrze FAN gadasz , nie wiem po co był ten komentarz TAQ'a...czy Ty stary naprawde chcesz pokazać wyższość nad resztą?? czy chcesz miec telefon do gadania czy do bajerowania,czy chcesz mieć fure do jeżdźenia czy do szpanowania,tego nie rozumiem...
Użyszkodnik [Usunięty]
Pochwał: 36
Wysłany: 2007-06-15, 20:33
gromsky86 napisał/a:
nie wiem po co był ten komentarz TAQ'a
chcial zablysnac i kolejny raz udowodnic ze jest wyjatkowym debilem o czym 90% osob to wie, chce trafic do nowych takie chodzace zakompleksione gowno z niego
Ostatnio zmieniony przez Użyszkodnik 2007-06-15, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Dołączył: 16 Maj 2006 Pochwał: 16 Ostrzeżeń: 1 Posty: 527 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2007-06-15, 20:38
Użyszkodnik napisał/a:
gromsky86 napisał/a:
nie wiem po co był ten komentarz TAQ'a
chcial zablysnac i kolejny raz udowodnic ze jest wyjatkowym debilem o czym 90% osob to wie, chce trafic do nowych takie chodzace zakompleksione gowno z niego
QTAs ale cie zjechali
_________________ "Nadzieja matką głupich, cóż jestem jej dzieckiem,
Wybrałem to co niebezpieczne."
i tak najlepsza nokia 3210 zmarłą chyba po 50 razy upadku na ziemie
a telefon to tylko dzwonienie, smsy i kalkulator do liczenia kursów
_________________ "precz z t a k i m Bogiem! Lepiej żadnego Boga, lepiej na własną rękę dolę swą zdziaływać, lepiej szaleńcem być, lepiej samemu BOGIEM się stać!"
Podobno Ci co mają małe fiutki to się dowartościowują jak TAQ extra wybajerowanymi telefonikami jak N73 ,kupują duże samochody itp.
Zresztą ostatnio przy sniadanku jego panna powiedziała mi że dopiero coś poczuła
padłem jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj... a telefon sluzy mi do rozmow przede wszystkim, a z k750i sie smiałem bo kumpel pracujacy w serwisie mi go odradzał bo to najbardziej awaryjny model SE... ale Twoja sprawa... tylko mi nie wyjezdzaj ze N73 to jest jak K750i :lol
Ostatnio zmieniony przez TAQ 2007-06-16, 00:33, w całości zmieniany 1 raz