Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Właśnie trwają castingi do czwartej edycji tego jakże popularnego w swoim czasie reality show. Ja wybieram się 23 czerwca do Wrocławia i mam nadzieję że się dostanę Może ktoś z forumowiczów również ma zamiar wystartować i z szarej myszki stać się gwiazdą showbiznesu. 3 miechy odpoczynku od forum, bukmacherki i pokera nikomu nie zaszkodzą. Poza tym jakbym wygrał to postawiłbym każdemu z was bona
Wypowiedzcie się na ten temat.
Nie może być 23, bo 22 u mnie na wiosce jest imprezka i nie będzie mi się chciało jechać
PS. Idźcie, idźcie, trochę się przerzedzi
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
Właśnie trwają castingi do czwartej edycji tego jakże popularnego w swoim czasie reality show. Ja wybieram się 23 czerwca do Wrocławia i mam nadzieję że się dostanę Może ktoś z forumowiczów również ma zamiar wystartować i z szarej myszki stać się gwiazdą showbiznesu. 3 miechy odpoczynku od forum, bukmacherki i pokera nikomu nie zaszkodzą. Poza tym jakbym wygrał to postawiłbym każdemu z was bona
Wypowiedzcie się na ten temat.