Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Software » Program do sure betów
Program do sure betów
Autor Wiadomość
Krzych

Junior

Pochwał: 2
Wysłany: 2006-05-13, 17:12   Program do sure betów

Miałem ostatnio troche wolnego czasu i napisałem mały program który pomoże tym którzy nie lubią szukać sure betów przy pomocy kalkulatora. Jego obsługa jest bardzo prosta. Po zainstalowaniu programu w którym to działa mój program:P otwieramy go i postępujemy następująco:

(by powiększyć obrazki kilkij na nie)

W pasku na dole wpisujemy "sprawdzenie" (bez cudzysłowu) a po tym poleceniu liczby.
Pierwsza liczba to kwota jaką przeznaczamy na dany sure bet. Następnie wpisujemy kursy 5 meczów i wciskamy enter. Jeśli podany przez Ciebie mecz nie jest sure betem pokaże się numer porządkowy meczu a obok niego puste pole zaś jeśli jest sure betem zostaną pokazane stawki za jakie powinienneś zagrać by wygrać optymalnie dużo. Poniżej pokazuje przykład wywołania procedury sprawdzenie dla stawki 100 i podanych obok kursów ( wymyślonych przeze mnie, tylko mecz nr. 5 to sure bet, screen pokazuje dolną częśc programu, ale tylko ta jest potrzebna )

Jeśli jednak ktoś chce sprawdzić tylko 1 meczyk to ma taką możliwość wpisując komendę marża. Wpisujemy marża i kursy meczu, jeśli mecz to sure bet wyskoczy komunikat to_surebet!, zaś jeśli nim nie jest ujrzymy to_nie_jest_surebet.

Gdy już znajdziemy jakiegoś sure beta to dobrze by było wiedzieć ile postawić żeby coś wygrać. Do tego posłuży nam komenda stawka. Wpisujemy na dole stawka kwote jaką przeznaczamy na dany sure bet oraz kursy spotkania. po wciśnieciu klawisza enter zobaczymy kolejno od góry ile postawić na gospodarzy ile na remis a ile na gości.

Demo program, Logomocji ma 12 mb zaś mój programik 9 kb i to jedyna wada że troche trzeba poczekać na ściągnięcie tych 12mb.

Demo:

Kliknij tutaj

Mój program:http://zaklady-buk.republika.pl/surebets.IMP Należy kliknąć na link prawym przyciskiem myszy a potem kliknąć zapisz element docelowy jako bo kilkając lewym przyciskiem może sie pokać obrazek ktory nie jest mym programem

Ściągamy oba pliki, instalujemy ten pierwszy a następnie klikamy na ten mojeg autorstwa i domyślnie otwiera on się w Logomocji. Jeśli jednak tak sie nie stanie otwieramy Logomocje klikamy Plik-->otwórz i zaznaczamy plik z programem i musi być ok. Jeżeli ktoś ma jakieś sugestie co usunąć co dodać w programie proszę śmialo pisać na pw.

Życze wielu wielu surebetów, Dowalak :D

P.S. Przy wpisywaniu kursów należy stosować tylko kropki program nie akceptuje przecinka.

Zarejestruj się i wygrywaj! Szeroka oferta, profesjonalna obsługa i do 120 zł gratis na start! Czego chcieć więcej?
Ostatnio zmieniony przez Krzych 2006-05-13, 17:35, w całości zmieniany 5 razy  

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Software » Program do sure betów

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl