Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
programik calkiem calkiem widze tylko moglbys mi podac ten klucz do rejstracji??
niedenerwuj sie od razu, nie moge przeciez odpisywac odrazu, a co myslisz ze ja nie mam nic doroby tylko czekanie az ktos przysle maila. A tak poza tym to moze ktos internetu niemieć i nieda rady wyslac w ciagu 1 , czy 2 dni odpowiedz. Pomyśl nad tym w przyszlości.
Ja wiem czy on jest taki fachowy? Narazie to on jest prosty. Ale może w nastepnych wersjach to on bedzię fachowy. Jeszcze mu duzo brakuje.
Cytat:
patab zdradz tajemnice kiedy bedzie update
Wersja najnowsza juz jest na ukończeniu. Właściwie to juz ta wersja była gotowa 2 tygodnie temu, jednak jeszcze występuje w niej kilka błedów i musze ją poprawić. Przez te dwa tygodnie nawet nie ruszyłem, bo załozylem sobie stały internet, i za bardzo to niemiałem czasu aby troche popracować. Muszę sie nacieszyc netem (choć niezbyt dobrze chodzi)
Cytat:
i co w nim bedzie jupi
W najnowszej wersji będzie kilka dodatków.
- Dodano tryb profesionalny i
standartowy.
- Dodano nowe pola:
ilość bramek
punktacja ligowa
motywacja
- Dodano prawdopodobny wynik
- Opcja ukryj/pokaż odnosnik.
- Dodano podprogram Kakulatorek.
- Uaktywniona Surebet
- Zmiana formatu do zapisu drużyn.
- Zmieniono informacje o programie.
- Dodano Licencje.
- Zmiana przycisku Policz.
- Licznik pracy z programem.
- Zmiana ikony programu.
- Dodano podprogram do bliczania progresji.
Wysłany: 2006-01-21, 22:15
Rapidshare do dupy ;] Przy laczu 2mb/s transfer max łącza czyli 250kb/s ;] Ale on jest do dupy A megaupload...Nigdy nie mialem transferu wyzszego od 11kb/s , nigdy!
Rapidshare do dupy ;] Przy laczu 2mb/s transfer max łącza czyli 250kb/s ;] Ale on jest do dupy A megaupload...Nigdy nie mialem transferu wyzszego od 11kb/s , nigdy!
Rapidshare to jeden z lepszych serwerów. Jednak uwierz mi Dziubla, w LANie gdzie jest 420 userów, ten limit jest naprawde wnerwiajacy. Ja musze czekać nie raz do rana by coś ściagniać. I tak nie zawsze się udaje.
skoczekBuk napisał/a:
mam prosbe wrzucilbys ten programi na inny serwer ? bo ten rapideshare jest do dupy nic nie moge z niego sciagnac proponuje www.megaupload.com
Jutro wrzuce go na wlasny serwer wirtualny. Bo dzis mam za słaby transwer.
Troszke sie to przedluzylo,bo mialem pewien problem
Teraz nie dedzie zadnych limitów.
Bardzo fajny programik, tylko mam pytanie (być może głupie:P), o co chodzi z opcją "Skład", gdzie mam wybór od 1 do 5, pozdro
W opcji Sklad wybierasz sklad dryzun na mecz. A dokladnie jaki jest w skali od 1 do 5 sklad.
1 to najslabszy sklad (np. 4 kontuzje, czy jakies barai podstawowych zawodnikow).
5. To najmocniejszy sklad (np. Caly optymalny, najlepszy sklad gra w meczu).
Calkiem fajna sprawa. Jezeli moge cos dodac od siebie to dobrze byloby pojsc troche dalej i brac rowniez pod uwage z kim ostatnie mecze rozgrywaly druzyny ktore "rozgryzamy" Wkoncu to roznica czy ostatni mecz wygrany byl z druzyna z pierwszego czy ostatniego miejsca. To tylko moje zdania. Kawal dobrej roboty;) pozdrawiam
Calkiem fajna sprawa. Jezeli moge cos dodac od siebie to dobrze byloby pojsc troche dalej i brac rowniez pod uwage z kim ostatnie mecze rozgrywaly druzyny ktore "rozgryzamy" Wkoncu to roznica czy ostatni mecz wygrany byl z druzyna z pierwszego czy ostatniego miejsca. To tylko moje zdania. Kawal dobrej roboty;) pozdrawiam
Ciekawy niezly pomysl. Pomysle nad tym rozwiazaniem i pewnie wrzuce do kolejnej wersji. Dzieki za pomysl.
troche mi sie niechce jej robic, bo zabraklo motywacji i zalozyli staly net. (i pracuje narazie nad stronka ) Ale pewnie jeszcze wzuce w lutym nowa wersje beta, ktora mam teraz na kompie, ale ma stasznie duzo bledow. Wiec bedzie to tylko przeszkadzalo wam.
Jak tylko sie ukaze nowa wesja wysle maile wszystkim ktorzy zarejestrowali sie. Jesli ktos niechce prosze pisac na maila.