Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
kto znowu usunął moj post z BPLa działu, czytałem 4 pkt reg. kilkakrtonie, ale rowniez radze przeczytać pierwszy post BPLa w jego kuponach ...
...jest regulamin i macie go przestrzegać... a jak spam chcesz żeby Tobie komentowali te nędzne typy to przenoś temat do NKI bo w moim i C80 dziale nie będzie komentatrzy w tematach typerów. Pozdro
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1 1.25
Górnik Łęczna - GKS Bełchatów X 3.15
Legia Warszawa - Cracovia 1 1.35
Arka Gdynia - Korona Kielce X 3.05
ŁKS Łódź - Pogoń Szczecin X 3.15
Stawka: 2zł
Ako: 51.07
Wygrana: 102.14zł
Przeniesione z tematu Bartosza1988 -na Jego prośbę.
NeRo9 napisał/a:
To w takim razie ja sobie pozwole skomentowac skoro prosisz
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1 1.25
Jako kibic Wisly tez wierze w wygrana Wiselki. Ale sadze ze bedzie to wymeczona wygrana moze 1-0 ?
Górnik Łęczna - GKS Bełchatów X 3.15
O ten wynik to spytajmy najlepiej tych sprzedawczykow z pzpn
Legia Warszawa - Cracovia 1 1.35
Wszyscy typuja na Legie a ja tu widze X Legia od 2001 roku zawsze (tzn raz przegrala) zaczyna sezon od remisow, nigdy nie umia zaczac gry na wysokim poziomie. Jak sami widzielismy Legia nie gra rewelacyjnie. Przegrana z Wisla Plock wymeczona gra na tym zadupiu o LM. Pilkarze sa napewno zmeczeni po podrozy a ich forma tez nie jest najlepsza sadze ze Cracovi uda sie dowiesc remis
Arka Gdynia - Korona Kielce X 3.05
Tu sadze ze bedzie X. Arka to druzyna remisow. W ostatnim sezonie o ile sie nie myle miala ich najwiecej w 1 lidze. z korony odszedl Piechna wiec nie ma ktos strzelac
Typuje 0-0... badz jakis fartem 1-1 Ale watpie by tyle bramek padlo
ŁKS Łódź - Pogoń Szczecin X 3.15
ŁKS wygra! Dla mnie Brazylijska pogon to nie porozumienie Sam bym ich zdegradowal do Klasy C razem z jego prezesem. ŁKS dobrze gralo w 2 lidze duzo bramek na jeden mecz na swoim stadionie sa dobrzy. Pogon to zadna rewalacja. Sadze ze bedzie 2-0
Osobiscie typuje tak
Wisla wygra skromnie 1-0
Górnik L - GKS B. nie typujemy
Legia remis...
Arka remis 0-0 badz 1-1
ŁKS wygra z Pogonia 2-0
Takie jest moje zdanie
Pozdrawiam Wislacka brac
_________________ We will never die,because we are UNITED
Wszystko w porządku pershing, po prostu nie pokazałem tego przed meczami tylko już po meczach. Niestety czasami mam czas aby tylko postawic a dopiero potem pokazac na forum. Jak widac kupon okazał sie totalną porażka
Pozdrawiam!
_________________ Fernando GonzalezAna IvanovicRichard Gasquet
Nie ma co wracam do gry... Pograłem sobie za małe stawki, ale nie ma przy tym emocji więc wracam do troche większych stawek i zaczynam nadrabiać straty Tak więc kupon na weekend
Chomik, dziwisz się że przegrywasz ciągle, dla mnie to oczywiste. Grasz same "mass-bety", czyli niby najpewniejsze typy grane przez 80-90% typerów Jeszcze po takich żałosnych kursach ... Graj może po 2typy na kupon, każdy z nich z kursem 1.40 - 2.00 powinno być dobrze