Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Więc jeśli ktoś zapoda 30 typów w miesiącu a ja 10 i zarówno ja i on mamy trafionych odpowiednio 10 i 30 to co wtedy ?
Jak sie wogole to liczy kto jest lepszy? ilosc trafionych typow na wszystkie podane ?
Więc jeśli ktoś zapoda 30 typów w miesiącu a ja 10 i zarówno ja i on mamy trafionych odpowiednio 10 i 30 to co wtedy ?
Jak sie wogole to liczy kto jest lepszy? ilosc trafionych typow na wszystkie podane ?
O kolejnosci decyduje Yield, czyli ilosc typow wszystkich dzielimy przez bilans i mnozymy razy 100%
Minal kolejny miesiac - statystyki beda dzisiaj uaktualnione, rowniez dzis loginy osob nagrodzonych zostana wyslane do Unibetu.
Oczywiscie osoby, ktore podaly 4 nietrafione typy w styczniu i znaduja sie tu http://obstawianie.com/to...owe-vt10823.htm w 1 poscie od dzis moga znowu podawac typy i walczyc o nagrody
Tak wiec do roboty
Ostatnio zmieniony przez Gość 2007-02-01, 12:39, w całości zmieniany 1 raz
Oczywiscie osoby, ktore podaly 4 nietrafione typy w styczniu i znaduja sie tu http://obstawianie.com/to...owe-vt10823.htm w 1 poscie od dzis moga znowu podawac typy i walczyc o nagrody
To m. in. ja Tym razem wygram! SPAM już dziś możesz wysłać mój login unibetowi
Gość
Pochwał: 22
Wysłany: 2007-02-01, 13:18
Pamietac zeby nie dawac typow na pale ! tylko pewne i przemyslane
Teraz bedzie git. W styczniu jeszcze mnie udupiły te świąteczno-kosmiczne wyniki (wiecie wszyscy jeszcze bekali karpiem i śledziem, więc warunki na boiskach, taflach, kortach itp były z goła odmienne niż się "faworyci" spodziewali).
Wysłany: 2007-02-01, 13:29
nie macie sie co starac i tak ja wygram
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru
A więc podsumowanko. Minął miesiąc, nie popisaliście się, bardzo mało osób przekroczyło wogóle barierę , typy więszkości z Was były słabe, jednak były też i te dobre, byc moze nie zauwazone. Mamy nadzieję, że w tym miesiącu będziecie dawac typy o wiele częściej, będą one lepsze(mają wchodzic ). My po raz kolejny postaramy się zrobic z tego ładne kupony, bo w tym miesiącu zanotowaliśmy katastrofalne straty .
A więc nagrodzeni:
Kręci się ziemia, pozwól, że coś ci opowiem
Pozwól, ten rajski ogród zaczął się gdy skończyłem liceum
Życie jak w baśni, dążyłem do celu
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru