Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Zapraszamy do udziału w promocji 100$ bez depozytu!!! Tak to prawda dostaniecie aż 100$ co musisz zrobić? Zarejestrować się z tego linku: 100$ za darmo
Po otworzeniu konta otrzymujemy emeil i aktywujemy konto/logujemy sie na konto i klikamy na srodku no deposit 100$ przenosi nas na podstrone z opisem czynnosci i jaki kod mamy wpisac klikamy ok przenosi nas na podstrone z pobraniem pokera. Otwieramy konto graczy wpisujac odpowiedni kod.
Dla całkowitego wycofania środków z tej premii musisz zebrać ąż 450 pointsów. Na początku dostajesz 25$ na start a potem kolejno za każde nstepne 150 pointsów 25$.
Przypominamy jesli korzystasz z podobnych ofert, które są nie bezpośrednio od poker roomu tylko przez pośrednie stronki to nigdy nie podawaj numeru karty lub numeru Neteller i MB. Pamiętaj takie dane mogą zostać wykorzystane do złych celów.
Prosimy również o rozwagę i uczciwość graczy. Ocenie jeszcze nie znajdujemy się na liscie zablokowanych krajów do tej promocji, ale może to nastapić po licznych wyłudzeniach. Pamiętaj wizeleś jeden bonus i to on się tobie należy pozostal będzie to wyłudzenie tym samym odbierasz szanse innym graczom z Polski na rozpoczęcie zabawy w pokera i wzięcie udziału w tej promocji.
Pozdrawiam i powodzenia.
Ostatnio zmieniony przez *Iron* 2007-01-05, 02:25, w całości zmieniany 1 raz
"This offer is temporarily suspended. Due to heavy demand we have had to temporarily withdraw this offer. We will email you when this situation changes. Thank you for signing up with BankrollKings."
Przetłumaczyć mi to dokładnie prosze \
Czy już po ofercie?
# Total free cash: $100
# Minimum age: 18
# Players for the following countries are not eligible for this promotion: Afghanistan, Cuba, Heard And Mc Donald Islands, Iran (islamic Republic Of), Iraq, Korea, Democratic People's Republic Of, Korea, Republic Of, Libyan Arab Jamahiriya, Sierra Leone, Sudan, Syrian Arab Republic, Washington State & Michigan
minimalny wiek - 18.
A jak wypelniam formularz "I confirm I am over 21 years old" , z kolei gdy nie zaznacze ze mam wiecej niz 21 lat to wyskakuje blad - You must be 18 or older to qualify for this promotion"
Ta promocja jest już dość długo. Jakiś miesiąc temu się zarejestrowałem i dostałem na początek 25$. Reszta jest dodawana za kolejne punkty zdobyte w pokerze. Ale ja przegrałem pierwsze 25$ i juz na tym skońcyłem
Ostatnio zmieniony przez dzuda 2006-11-24, 13:42, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-11-24, 16:13
Krzysiekow napisał/a:
hmmm...
"This offer is temporarily suspended. Due to heavy demand we have had to temporarily withdraw this offer. We will email you when this situation changes. Thank you for signing up with BankrollKings."
Przetłumaczyć mi to dokładnie prosze \
Czy już po ofercie?
Ta oferta jest czasowo zawieszona . W zwiazku z (masa polakow ) musielismy wycofac ta offerte . Slniemy ci lisy kiedy sytuacja sie zmieni . DZieki za rejestracje z BankrollKings ....
spróbujcie tak zrobić:po zrobiueniou tego co w instrukcji zarejestrujcie sie w tropical i po okolo 24 h wyslijcie im maila ze rejestrowaliscie sie z tej strony bankrollings i czemu nie dostaliscie kasy?oczywiscie napiszcie po angielsku.ja tam gralem juz dawno z tej samej strony i tak zrobilem to po dwoch dniach dostalem mailaz info od supportu ze oni juz nie wspolpracuja ale w drodze wyjatku mi dadza kase-dali w ten sposob wielu osobom wiec co wam szkodzi sprobowac....
inna sprawa to to ze jak który wyrobi ten bonus to jest wielki......trzeba tam chyba ugrac 450 rakietdo bonusa przy czym jedna jest po wniesieniu do puli 5$ o ile mnie pamięć nie myli.....powodzenia-ja stanąłem na bodajze 23......i wtopilem potemno ale pazerność
hmm 3 dni temu jeszcze bylo ok wtedy sie rejestrowalem i bylo dobrze wyslalem do nich meila moge podac wzor jak ktos potrzebuje, po paru godzinach mailem juz kase na koncie ;]