Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Hokej » Szwecja - sezon 2006/2007
Zamknięty przez: DreamT
2007-07-03, 00:02
Szwecja - sezon 2006/2007
Autor Wiadomość
Chomik

Spurs, Juve & Jaga!

Pochwał: 160
Wysłany: 2007-03-01, 21:00   

Färjestads BK - Malmö Redhawks

Typ :arrow: Färjestads BK
Kurs :arrow: 1.45
Buk :arrow: Unibet

Kolejny raz na Farjestads :)) Ostatnim razem nie cieszyłem się z ich wyniku, Jednak jutro powinni sobie łatwo poradzić. Obie drużyny dzieli przepaść :)) Gospodarze są na pierwszym miejscu w lidze z 6 punktami przewagi nad drugim HV71. Goście są na ostatnim miejscu ze stratą 25 punktów do lidera %-) W meczach u siebie drużyna Farjestads gra najlepiej w lidze, w meczach na wyjazdach drużyna Malmoe gra najgorzej ze wszystkich drużyn w lidze. Dosłownie dwa inne światy. Goście na ostatnie 10 spotkań wygrali zaledwie 1 z Djurgarden, pięć kolejek temu. Gospodarze mają 6 wygranych meczy z rzędu na swoim obiekcie i myślę, że powinni tą serię powiększyć ze słabym Malmoe. Oczywiście jeżeli pojawi się lekcewaga to może być różnie, ale mimo wszystko gospodarze są o klasę lepsi od rywali. W ostatnim meczu w Farjestad hokeiści z Malmoe zdołali zremisować 3 - 3 co było jednocześnie niespodzianką kolejki. Mimo to myślę, że jutro takiego wyniku nie bedzie. Hokeiści gospodarzy wygrywając zrewanżują się za ostatnią wpadkę z tą drużyną. Kursik też nie za niski. Polecam :))

el chucu

Amator

Pochwał: 3
Wysłany: 2007-03-02, 14:26   

MoDo - Mora IK
typ: Mora IK
Kurs: 2.35 (unibet) :arrow: w bet365 nawet 2.79

Jak dla mnie to dzisiejszy typ dnia. Szkoda, że dopiero teraz to zobaczyłem, bo dałbym do WK... :c: :mlotek: :shit:
MoDo ma pewne 3 miejsce. Nie grają o nic w tym meczu i właściwie to myślami są w play-offach... Nawet trener wydaje się szykować do kolejnej fazy, bo powiedział, że da dzisiaj odpocząć kilku zawodnikom
Z drugiej strony Mora walczy o miejsce w play offach z Djurgardens i Lulea. Żeby mieć szansę na to miejsce potrzebują dzisiaj zwycięstwa w regulaminowym czasie gry. Można być pewnym, że dzisiaj będą walczyli do upadłego...
W ostatnim meczu między tymi drużynami Mora wygrała 5:2, więc na pewno są w stanie tutaj wygrać.

Życzę wszystkim powodzenia!

MoDo - Mora 1:3 :blant:
Ostatnio zmieniony przez el chucu 2007-03-02, 22:19, w całości zmieniany 1 raz  

shymek

Pochwał: 14
Wysłany: 2007-03-18, 13:02   

MoDo - Timra
18.03.2007 17:15
Hokej Na Lodzie – Liga Szwedzka

Typ: MoDo (czas regulaminowy)
Kurs: 2.15
UNIBET

Uzasadnienie:
Na dzisiejszy niedzielny dzionek proponuję mecz hokeja na lodzie. W szweckiej Elitserien toczą się playoffy. Dziś ostatni, siódmy mecz między drużynami, które do tej pory toczyły bardzo wyrównany bój. Obecnie mamy 3:3 i dzisiejszy mecz zadecyduje o tym, która drużyna awansuje dalej. Ja stawiam na gospodarzy.
Pierwszy mecz wygrała drużyna Timry 2:1, na własnej tafli. Potem mieliśmy dwie wygrane zespołu MoDo – 3:2 u siebie i 4:3 (po dogrywce) na wyjeździe. Kolejne dwa mecze to porażki MoDo u siebie 1:2 i 2:5. W ostatnim meczu, na lodowisku Timry, MoDo zdołało wygrać 4:2 i tym samym doprowadziło do siódmego meczu.
Myślę, że dziś obie drużyny są pełne motywacji, lecz psychicznie mocniejsi są według mnie gospodarze, którzy w ostatnim meczu, kiedy mieli nóż na gardle, zdołali wygrać.
Myślę że hokeiści MoDo ze świetnymi Zdenkiem Blatnym i Morslavem Horavą dadzą radę przed własną publicznością odprawić z kwitkiem Timrę, były zespół niesamowitego Henrika Zetterberga, gwiazdy Detroit Red Wings. Życzę wszystkim powodzenia ;)

Wynik: 1:1 :(( Cholera, trzeba było zagrać Moneyline'a :krzeslo:
Ostatnio zmieniony przez shymek 2007-03-18, 21:45, w całości zmieniany 1 raz  

Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Hokej » Szwecja - sezon 2006/2007

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

statystyka