Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » PYTANIA I WSZELKIE NIEJASNOŚCI
PYTANIA I WSZELKIE NIEJASNOŚCI
Autor Wiadomość
asfalt87

Amator

Pochwał: 2
Wysłany: 2007-02-21, 13:28   

GR.A.
Nalbandian
horna
Canas

GR.B
Moya
starace
Monaco

GR.C
Almagro
vassallo Arguello
Galvani

GR.D.
Martin
Andreev
Chela

GR.E.
Ramírez Hidalgo
Di Mauro
Gaudio

GR.F.
Calleri
montanes
saretta

GR.G.
Acasuso
Roitman
Hartfield

GR.H.
Lapentti
Devilder
Ferrero

To tak dla pokazania grup :D

bartezzz82

Amator

Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2007-03-02, 22:35   

czemu wsedzie w ofertach bylo spotkanie Blake- Querrey a grali korolev- querrey ??

Olisadebe

Lucka fan
   Doświadczony

Pochwał: 36
Wysłany: 2007-03-02, 23:06   

bartezzz82 napisał/a:
czemu wsedzie w ofertach bylo spotkanie Blake- Querrey a grali korolev- querrey ??

Aby wyjśc z grupy, Blake potrzebował wygrać z del Potro 2-0, nie tracąc więcej niż 5 gemów. Krecz Argentyńczyka przy stanie 1-6 1-3 spowodował, że Blake nie wygrał 2-0, bo mecz nie został dokończony. Pierwsza reakcja ATP była taka, że Blake idzie dalej, argumentując, że w momencie kreczu- ''był na fali''. Po 24 godzinach władze ATP przyznały się do błędu i lepszym stosunkiem setów z grupy wyszedł Korolev.

marcin077

Junior

Pochwał: 1
Wysłany: 2007-03-13, 17:54   

mam pytanie odnosanie czy jest jakas strona gdzie mozna sprawdzic dokladny wynik meczu, mam konkretnie na mysli dokladne wyniki gema

sprawa sie tyczy meczu Fernando Gonzalez (CHI) - Robin Soderling (SWE) set 1 gem 9, czy jest to mozliwe sprawdzic jakim wynikiem zakonczyl sie ten gem?

dodam, ze mecz odbyl sie wczoraj o 22.30
Ostatnio zmieniony przez marcin077 2007-03-13, 17:55, w całości zmieniany 1 raz  

zludna

the only One.

Pochwał: 50
Wysłany: 2007-03-13, 18:56   

Na pewno nie będzie to na oficjalnej stronie, bo tam są statystyki ogólne i set po secie, na żadnej stronie ze statystykami z takim czymś się nie spotkałam, więc wydaje mi się, że nie ma takiej strony...

FC Bayern - Stern des Südens <3

rommi19

Podglądacz

Wysłany: 2007-03-27, 23:35   

Witam wszystkich , jestem nowy , choć gram długo , w szczególności preferuje progresję w różnych odmianach . Mam zatem pytanie , czy próbował ktoś grać na dokładny wynik 2:1 dla faworyta sposobem progresywnym ( jako przykład - dziś Henin wygrywa 2:1 , a kurs jest 3,85 w expekcie ) ? Proszę o opinię .

Piostar

TennisMaster

Pochwał: 65
Wysłany: 2007-04-07, 13:53   

zal napisał:

Jak wysłałem kupon belgia Niemcy 2 (debel) to nie bede mial zwrotu?? (bez wyszczególnienia nazwisk)?

Piostar

TennisMaster

Wysłany: 2007-04-07, 13:53   

właśnie dobre pytanie, bo sam zagrałem takie zdarzenie w expie. Tam stoją drużyny narodowe a nie są podani zawodnicy, moim zdaniem chyba będzie zakład ważny.

Mosquito

Proud to be a Gunner
   Kapitan

Pochwał: 101
Wysłany: 2007-04-07, 14:52   

Piostar napisał/a:
właśnie dobre pytanie, bo sam zagrałem takie zdarzenie w expie. Tam stoją drużyny narodowe a nie są podani zawodnicy, moim zdaniem chyba będzie zakład ważny.

jest ważny

korpas

Podglądacz

Wysłany: 2007-04-08, 05:44   

Wesolutkich Swiąt,smacznego jajka ,wiadra wody w poniedziałek i wszystkiego naj,naj,naj... dla modertorów tego forum oraz wszystkich użytkowników życzy Korpaś.I nie pospijajcie się tak bardzo coby kac wielki nie przeszkodził Wam po świetach w tworzeniu naszego ulubionego forum tenisowego. pozdro

Piostar

TennisMaster

Wysłany: 2007-04-08, 10:44   

W imieniu moderatorów działu tenisowego dziękuje, postaramy się utrzymać poziom tego działu na dotychczasowym.

gromsky86

Wysłany: 2007-04-08, 20:56   

Mam pytanie do moderatorów tego działu tenisowego,a dokladniej o Olisadebe :wstyd: ,przepraszam,ale czy temu 'Panu' naprawde należy się ranga moda?? Jeśli tak to prosze mi wytłumaczyć dlaczego,pojawi sie 2 razy w tygodniu, zapoda analizy po 1,2 zdania :niesmak: i to niby ma wystarczać,chyba,że macie jakieś inne usprawiedliwienie Oliego , pewnie pracuje,ale nie tylko On i jakoś inni znajdują na to czas,aby poświęcić te pare minut na porządną analize,a nawet nie mają rangi frienda, do Piostara nic nie mam,bo często pisze analizy do typów,a tym bardziej do Mosquita,bo ten człowiek udziela sie naprawde często,także jeśli można prosze o rozjaśnienie mi tej sprawy,jest kliku typerów którzy napewno zasługują na większe miano tej rangi jaką obdarzony jest Olisadebe,pozdrawiam! :)

Olisadebe

Lucka fan
   Doświadczony

Wysłany: 2007-04-08, 23:17   

Witaj buntowniku,
Funkcja moderatora to nie tylko analizy, ale także dbanie o porządek. Trochę już się tutaj napisałem i mogę zwolnić tempo. Czas mam ograniczony, stąd nie jestem typem osoby siedzącej na forum 3000 godzin. W razie wątpliwości odsyłam do adminów.
Pozdrawiam

Edit: Teraz z racji przerwy postaram się pisać więcej, potem nadchodzi J&S więc będą i typy i relacje.
Ostatnio zmieniony przez Olisadebe 2007-04-08, 23:18, w całości zmieniany 1 raz  

gromsky86

Wysłany: 2007-04-08, 23:23   

Może nie jestem buntownikiem,ale "ostatnio" Oli rzadziej Cie tutaj widziałem,dlatego napisałem, dobrze,że jako sam 'poszkodowany' odezwałeś się,bo przynajmniej wiem,że jednak jesteś na forum i czuwasz nad porządkiem jak to piszesz ;) , zwracam więc honor i czekam na analizy godne moderatora :) ( więcej niż 1 czy 2 zdania ;) ) pozdrawiam!

Olisadebe

Lucka fan
   Doświadczony

Wysłany: 2007-04-08, 23:29   

Spoko, odebrałem to w sposób życzliwy. Zmotywuje mnie to do większego wysiłku i dobrych typów. Pozdrawiam :p:

Piomil

Junior

Pochwał: 15
Wysłany: 2007-04-10, 18:13   

Dla mnie też Oli sie obija, zupełnie nie wiem co kierowało osobą przyznającą mu funkcję moda :niesmak:
Ostatnio zmieniony przez Piomil 2007-04-10, 18:17, w całości zmieniany 1 raz  

Mosquito

Proud to be a Gunner
   Kapitan

Pochwał: 101
Wysłany: 2007-04-10, 20:23   

Dajesz Oli dajesz!!!! :))
Bo w najbliższym czasie ja odpadam na jakiś czas...mam nadzieję, że będę to liczył w dniach a nie tygodniach..... :(

handicap

Pochwał: 22
Wysłany: 2007-04-14, 20:03   

W Monte Carlo jest normalny clay czy nadal ten zielony?

gromsky86

Wysłany: 2007-04-14, 20:28   

to Europa, tutaj clay jest już tylko pomarańczowy ;)

Piostar

TennisMaster

Wysłany: 2007-04-17, 19:25   

Ja mam pytanie do dwóch użytkowników: duncan i haze.

Chciałbym abyście mi wyjaśnili akcje z identyczną analizą :D jeden od drugiego ściąga, a może kopia z innego forum?? Proszę obu o wypowiedź.

duncan

Doświadczony

Pochwał: 15
Wysłany: 2007-04-17, 19:56   

Moja analiza to nie żaden plagiat, przykro mi, że mnie o plagiat posądzasz :zdegustowany: Piostar spójrz kto wcześniej napisał posta i to już wiele wyjaśnia. I jeszcze jedno w temacie Valencia, Huston, Charleston.

zludna napisał/a:
Sprawa jest bardzo prosta. Od Amelia Island - Ana Ivanovic gra beznadziejnie. A właściwie od meczu z Jankovic, który wygrała tylko dlatego, że Jelena miała jeszcze gorszy dzień od swojej koleżanki. Potem z Golovin walka, który nastąpić nie powinna, ale Golovin czasem po prostu psychicznie siada, bo grą powalała Serbkę [publiczność oczywiście też] na kolana. Tu w drugiej rundzie po prostu masakra z Dulko, która ostatnio nie osiągała nic, ledwo wygrała ze Schruff, która też jest bez formy - zresztą gdzie Schruff do Ivanovic. W zasadzie w drugim secie miała już wygrany mecz - 5:4 i serwowała. I co? W tie breaku przegrała, drugi set - wielka męczarnia - ogólnie 12 przełamań na 30 gemów. Nie ma się z czego cieszyć. A przede wszystkim błędy, błędy i błędy. Co do Very - ona gra ostatnio dość równo, bez wielkich skoków formy, wygrywa z kim ma wygrywać. Wczoraj ładny mecz z rewelacją ostatnich tygodni - Meilen Tu. Poza tym w Australian Open właśnie Vera odesłała Serbkę do domu, pozwalając jej urwać tylko 3 gemy. Przede wszystkim Zvonareva wyciszyła się, już nie płacze na korcie, nie obraża się na cały świat, dojrzała, w deblu radzi sobie też całkiem nieźle [w parze z Dechy]. Zdaje mi się, że ostatnio lepiej rusza się po korcie właśnie Rosjanka, a przede wszystkim nie popełnia głupich błędów. Nawierzchnia przejściowa, a dzięki ostatnio fatalnej grze Serbki, sporej ilości błędów - przy returnie szczególnie, dołkach przy istotnych momentach w meczu [przykład - 2 set z Dulko] - to Vera jest faworytką tego spotkania i po raz kolejny będzie górą w tym roku nad Aną Ivanovic.

HaZe napisał/a:
Ivanovic ostatnio gra coraz gorzej. Wszystko to zaczeło sie od Amelia Island już tam widać było, że gra słabo. Mecz w którym wygrała a raczej to Jankovic grała tak fatalnie, że nie mogła przegrać tego meczu był chyba początkiem pogorszenia jej formy. Poźniej niby Golovin sie z nią "męczyła" ale wynikało to z gorszego dnia Golovin. W tym turnieju też sie raczej męczy ze swoimi znacznie słabszymi przeciwniczkami. Zvonareva zaś gra na równym wysokim poziomie i dlatego zdecydowanie stawiam na nią :)

czy to też nie to samo tylko w wielkim skrócie? Bo mi się wydaje, że tak. Zasada w każdym razie działania taka sama - zamiana słów i zdań na inne. Wtedy mu się udało, to potem już pojechał po całości.

Jejku, koleś prawie zrobił jawny plagiat z mojej analizy, a ja się tłumaczyć musze :mlotek: :niesmak:

PS: Fajny avatar Piostar :]

Piostar

TennisMaster

Wysłany: 2007-04-17, 20:40   

Czy napisałem że posądzam o plagiat?? Pytam się czy któryś kopiuje analizy z innego forum (chodzi o własne). Kopia a plagiat to raczej dwie rózne rzeczy. Przynajmniej dla mnie. Doskonale wiem co jest na rzeczy, ale w gwoli ścisłości prosze o wyjaśnienie obu stron.

Na drugi raz wyciągaj właściwe wnioski :D

PS. wiem że fajny avatar :p:

Olisadebe

Lucka fan
   Doświadczony

Wysłany: 2007-04-17, 23:52   

Horzy napisał/a:
Czy ktoś wie co sie dzieje ze turniejem na bermudach?

Ja wiem, trwa %-) Jakich wyników potrzebujesz?

Horzy

Amator

Wysłany: 2007-04-18, 01:17   

na livescore.com pojawily sie 2 wyniki :) ale akurat nie moje. Potrzebuje Zabaleta i Kim.

Centrebet
zludna

the only One.

Pochwał: 50
Wysłany: 2007-04-18, 13:52   

Piostar napisał/a:
Czy napisałem że posądzam o plagiat?? Pytam się czy któryś kopiuje analizy z innego forum (chodzi o własne). Kopia a plagiat to raczej dwie rózne rzeczy. Przynajmniej dla mnie. Doskonale wiem co jest na rzeczy, ale w gwoli ścisłości prosze o wyjaśnienie obu stron.

Więc tu wyjaśnię, bo do mojej też to może się tyczyć. Ja swoje pisze na dwóch forach w odstępie maxymalnie 5 minut, a jeśli ktoś ma jakiś problem dotyczący wiarygodności tego czy te analizy są moje, to zapraszam na przykład do Grabka, który potwierdzi.

Wiem, że to nie o to chodzi, że ja plagiatuje, ale potem kolega HaZe może poopowiadać, że on był pierwszy - no niestety nie, nie rozumiem po co odstawia takie cyrki, bo nie uwierzę, że przypadkiem sam takie coś napisał. A potem wrzuca to na inne fora...... :/

FC Bayern - Stern des Südens <3

Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » PYTANIA I WSZELKIE NIEJASNOŚCI

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl