Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Zlecanie wypłat: konto bankowe na tą samą osobę, pieniądze nie są natychmiast odejmowane ze stanu konta, pierwsze 3 wypłaty w miesiącu gratis, kolejne 5 zł; Mooneybookers na to samo konto z którego dokonano wpłaty, dwie wypłaty w miesiącu gratis, kolejne kosztują 5 zł
Źródła wypłaty: karty kredytowe, przelew bankowy, Mooneybookers, NETeller
Minimalna wpłata: 40 zł (maksymalna 4000 zł), limit wpłat 1000 euro dziennie, 5000 euro miesięcznie
Minimalna wypłata: 120 zł
Minimalna stawka: 2 zł
Zlecanie wypłat: konto bankowe na tą samą osobę, pieniądze są natychmiast odejmowane ze stanu konta, w miesiacu jedna wypłata gratis (powyżej 1000 euro każda gratis), kolejne płatne, przy pierwszej wypłacie wymagane przesłanie kopii dowodu osobistego
Źródła wpłaty: karty kredytowe(kart VISA, MasterCard lub Carte Bleue), Mooneybookers, przelew bankowy, wplata przez telefon
Źródła wypłaty: przelew bankowy, Mooneybookers, wyplata przez telefon
Minimalna wpłata: konto bankowe - 80 PLN, karta kredytowa - 50 PLN, przez telefon - 100zl, Moneybookers - 15 funtow
Minimalna wypłata: konto bankowe - brak ograniczen (jeśli wypłacasz mniej niż 75 PLN, opłata 15 PLN zostanie pobrana), Moneybookers - 60 PLN, NETeller 60 funtów
Minimalna stawka: 1 zł
Zlecanie wypłat: konto bankowe na tą samą osobę, pieniądze nie są natychmiast odejmowane ze stanu konta, dowolna ilość wypłat (dziennie mozna maksymalnie wyplacic 30.000 funtow); Mooneybookers na to samo konto z którego dokonano wpłaty... jeśli wypłacasz mniej niż 75 PLN, opłata 15 PLN zostanie pobrana
Zlecanie wypłat: Konto bankowe na tą samą osobe na którą jest konto w betsson.com, jeżeli dokonamy wpłaty przez MB to wypłata jest realizowana na to samo konto MB, dowolna liczba wypłat, po zleceniu wypłaty pieniądze są natychmiast odejmowane z konta w betsson.com
Zlecenie wypłat : Konto bankowe lub NETeller na tą samą osobę, karta kredytowa na tą samą osobę, możliwość poproszenia o okazanie dokumentu osobistego. Pieniądze natychmiast odejmowane z konta, wypłata środków od tego bukmachera trwa 2-3 dni max 5 dni (roboczych). Wypłata tylko na to samo źródło co wpłata...
Zlecanie wypłat: Konto bankowe to samo, które musieliśmy podać po rejestracji, operacja trwa 1-5 dni.
Proszę o uzupełnienie tematu informacjami dotyczącymi innych bukacherów. Jeżeli jakaś informacja jest nieprawdziwa lub nieaktuana proszę o sprostowanie tego. Po uzupełnieniu informacji post zostanie skasowany.
Aby zapewnić przejrzystość proszę o stosowanie się do schematu oraz o niekomentowanie działalności bukmacherów.
Dziekuję:pershing, SebaKoza, great91, pyzina, bRs za informacje.
Ostatnio zmieniony przez C80 2007-04-04, 17:46, w całości zmieniany 22 razy
Wysłany: 2007-09-20, 10:43
tgr napisał/a:
Które buki oferują zakłady systemowe za stawke minimalną?
Zależy o co Ci dokładnie chodzi... u każdego bukmachera zagrasz system z minimalną stawką na rząd. W wielu bukmacherach zagrasz też za dużo niższe stawki (np. BAH 0.01zł na rząd)
Właśnie chodzi mi o tą możliwość 0.1 na rząd. Źle się wyraziłem.
Czy oprócz BAH są jeszcze jakieś inne buki, które oferują takie stawki? Niekoniecznie 0.1 zł ale podobne.
Wysłany: 2007-09-20, 15:58
W sumie to pewien nie jestem... nie grywam zbyt czesto systemami ale wydaje mi sie, ze w BWIN i w Expekcie tez powinno to funkcjonowac. Chociaz lepiej jak wypowiedza sie osoby, ktore graja u tych bukmacherow na codzien
Sorry, ze bez polskich znakow, ale niestety nie jestem u siebe i troche nie daje sie tu pisac
Witam.
Może ktoś mi odpowiedzieć na pytanie dotyczące Centrebet.
A mianowicie :
-Ile u nich wynosi minimalna wypłata(i czy coś sobie liczą za to).
-Ile wynosi minimalna stawka w zł. (Widziałem na ich stronie o 1USD i 0,2€,ale jak ktoś gra to
może mi napisać czy da się postawić w złotówkach i ile wynosi minimum).