Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2007-10-27, 17:31 POMOCY!! jak wyciagnac 77zl z bah prosze o rady !!
Dziendobry i czesc wszystkim ;D
wplacilem na bah (bet-at-home) 77zl, wzialem bonus i mialem razem 154 i tak sobie gralem gralem az mi zostalo 77 mysle koniec wycofuje sie i tu pojawia sie problem gadalem z pomoca techniczna i mowia mi ze musze jeszcze obrocic na 390zl, myslalem ze 3 razy wystarczy obstawic min kus 1,5, co teraz mam zrobic zeby odzyskac pieniadze nawet jej czesc, czy moge tak zrobic zeby wziasc kupon za 2zl i obstawic w nim maks meczow zeby uzyskac ten obrot? jak to dziala, czy wogole moge odzyskac cos z tych pieniedzy, jakis poradnik prosze jak wyciagnac pieniadze ,bardzo prosze i dziekuje z gory
Dziendobry i czesc wszystkim ;D
wplacilem na bah (bet-at-home) 77zl, wzialem bonus i mialem razem 154 i tak sobie gralem gralem az mi zostalo 77 mysle koniec wycofuje sie i tu pojawia sie problem gadalem z pomoca techniczna i mowia mi ze musze jeszcze obrocic na 390zl, myslalem ze 3 razy wystarczy obstawic min kus 1,5, co teraz mam zrobic zeby odzyskac pieniadze nawet jej czesc, czy moge tak zrobic zeby wziasc kupon za 2zl i obstawic w nim maks meczow zeby uzyskac ten obrot? jak to dziala, czy wogole moge odzyskac cos z tych pieniedzy, jakis poradnik prosze jak wyciagnac pieniadze ,bardzo prosze i dziekuje z gory
a ty w ogóle jesteś pełnoletni ??
na drugi raz uważniej czytaj regulamin, nie wiem dokładnie jakie były warunki promocji w jakiej brałeś udział, ale dopóki ich nie spełnisz to kasy nie wypłacisz, niestety oni maja racje bo przystępując do akcji bonusowej zgadzasz się na ich warunki
po drugie mylisz pojęcia, obrót to nie jest zagranie za 2 zł maks meczów
obrót to jest postawiona stawka jeśli masz po min kursie 1,5
prosty przykład
grasz za 20 zł po kursie 1,5
potem grasz za 20 zł po dajmy na to 1,3
po takich 2 kuponach masz obrót 20
jeśli ci powiedzieli że musisz wykonać obrót 390 zł to znaczy ze musisz w sumie postawic na zakładach 390zł po kursie min 1,5, liczba kuponów nie ma znaczenia możesz grać za dowolne stawki np 390 razy za 1 zł