Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Znajomemu co u nich grał na progresje i powygrywał troszke (nie zadne az takie kokosy) to nałożyli limit 20 zeta czysta kpina i tyle-leje na takiego buka z daleka - a mowa tu o BAW właśnie
Dołączył: 12 Mar 2005 Pochwał: 13 Posty: 485 Skąd: Pensylwania
Wysłany: 2005-07-11, 16:15
Nawet nie wiedziałem ze takie rzeczy sie dzieja nie powinni komus ustalac stawek bo taka osoba gra raz za 1000 PLN a raz za 2 PLN a u innych bukmacherow jak expekt bet at home tez takie wałki robia czy tylko w BAW ??
To zalezy od firmy bukmacherskiej jednak prawie wszystkie firmy bukmacherskie sa wrazliwe napis POLAND dzieje sie tak ze Polak potrafi chodzi o oszustow itp. itd., ale takze krazy wsrod bukow opinia ze Polacy to najlepsi gracze na swiecie i trzeba na nich uwazac. W kazdej firmie bedzie mial klopoty jak bedziesz duzo wygrywal jedne firmy robia mniejsze problemy inne wieksze to zalezy od firmy.
_________________ www.usbet.org - Serwis w pełni poświecony sportom Amerykańskim, typy z NBA, NHL, MLB, NFL.
Jak myslicie czy konkurs zostan graczem miesiaca w Expekt to lipa czy podana lista 20 najlepszych graczy chodzi mi o wrzesien to prawda . Trudno mi w to uwierzyc ze gosciu ktory jest dzisiaj na pierwszym miejscu zarobil w tym miesiacu ponad 7 tysiecy PLN i jeszcze dostanie od buka 1000 zeta premi .
Wysłany: 2005-09-26, 19:44
-.- A niby czemu nei mogl zarobic 7 patykow? Jak ktos ma kase i sobie gra kazdy kupon po 500pln to co to za sztuka zarobic 7k? Owszem grajac po 2zl jak wiekszosc to ciezko wygrac 7k wiec dlatego nie wierzysz ale wyobraz sobie ze niektorzy maja kase i nie maja co z nia zrobic wiec graja kupony za wiecej kasy i wygrywaja wtedy wiecej...Proste...
Moze masz racje z ta wieksza kasa ale to ze ktos ma wiecej pieniedzy i gra za duze stawki wcale nie oznacza ze zawsze wygrywa , wtedy moze poprostu wiecej przegrac.
Tylko dlatego poruszylem ten temat poniewaz inni pisali o ograniczeniach bukow jesli za duzo sie wygrywa . Dlatego sadze ze 7 klockow to chyba duzo a wiec dziwne ze mozna przy tak wysokich wygranych dalej obstawiac np. po 500 zeta a buki cie nie zablokuja jak ktos wczesniej napisal do np. 20 zeta za kupon.
Co za problem grajcie w Betfair. Tam im więcej wygrywasz tym większe rabaty dostajesz. Oni tam czekają na takich. NIe zrobią żadnego limitu bo oni bedą stratni. Oni zarabiają gdy ty wygrywasz. A kursy tak wysokie że u żadnego innego bukmachera jeszcze nie znalazłem. Oferta jakiej nie ma jeszcze żaden bukmacher. Dlatego Betfair króluje w rankingach na całym świecie.
Wysłany: 2006-01-17, 19:38
BukMarek napisał/a:
Bukmacher chce zarobić...
Każdy wygrywający jest potencjalnym wrogiem...
:-)
nie do konca masz racje
bukmacherzy nie cala sume zgarniają jako wyplate dla siebie bo oni maja kase od kazdego postawionego kuponu nawet wygrywajacego!
oczywiscie wiecej zarabiaja jak przegrasz - to logiczne, ale w gruncie rzeczy liczy sie ilosc kuponów i stawka
Wysłany: 2006-01-24, 21:42 ograniczenia u buków w necie
Mam pytanie którzy bukmacherzy stosują ograniczenia stawek na mecze, tzn. nie można grać zdarzenia za więcej niż XXzł. Chodzi mi o buki netowe, bo obecnie gram w BaW ale mają beznadziejne kursy i chce znaleść innego buka do gry progresją.
Wysłany: 2006-02-25, 11:55 Ograniczenia stosowane przez bukmacherów
Witam
Mam takie pytanko:
Ciekawi mi czy u bukmacherów internetowych sa jakieś ograniczenia co do kwoty postawionej na dane spotkanie.Przypuśmy( ale to tylko teoretycznie ) że będe stawiał jakies większe kwoty na poszczególne zdarzenia(tak do 1000 zł) i po miesciącu będe na plus(tak z 1000zł).
Jak wiecie stawianie większych kwot to większe wygrane
Wiecie coś na temat takich ograniczeń stosowanych przez bukmacherów i jak ewentualnie im przeciwdziałać ??
Za wszelkie uwagi i sugestie dzięki
Expekt mi kilka razy stawke do kceptacji wziol, ale po 2h postawili mecz za to co chcialem - ja tam polecam unibet - jakis sentyment mam do niego oraz bet-at-home ;]